Ο ιατρός Γ.Ρωμανός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τον κ. Τσιόδρα και το «σύστημα» υγείας ( Video). Δείτε το όλοι! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ιατρός Γ.Ρωμανός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τον κ. Τσιόδρα και το «σύστημα» υγείας ( Video). Δείτε το όλοι!

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι, με την σωστή επιστημονική έννοια, Φροντίδα της Υγείας των Ελλήνων, αλλά επικοινωνια...


«Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι, με την σωστή επιστημονική έννοια, Φροντίδα της Υγείας των Ελλήνων, αλλά επικοινωνιακή διαχείριση της βαριάς κρίσης στην οποία βρίσκεται η υγεία.»

Ακούστε τον ιατρό κ. Ρωμανό και κοινοποιήστε παντού τη συνέντευξη του!

4 σχόλια

  1. πολύ σοβαρός ο κύριος Ρωμανός...αστειολόγος όμως..δεν έχει πετύχει πουθενά..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ)ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ !!ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ρωμανός είναι συγγραφέας-ζωγράφος. με πτυχίο Ιατρικής από το 1972,από τότε έχει να διαβάσει για ιατρική,εργάστηκε ως αποτυχημένος γιατρός μέχρι το 1992. Κατά τα άλλα έχει και ιατρική άποψη.Να τον βάλουμε υπουργό υγείας να φτιάξει τα νοσοκομεία μας.Έναν τέτοιο άνθρωπο θέλει η Ελλάδα για να καταστραφεί τελείως.Υμαρτον με τον κάθε καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου