Κασιδιάρης για κορωνοϊό, μετανάστευση, παγκοσμιοποίηση: Η Αλήθεια ενάντια στη παραπληροφόρηση (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης για κορωνοϊό, μετανάστευση, παγκοσμιοποίηση: Η Αλήθεια ενάντια στη παραπληροφόρηση (Video)

Σε νέες αποκαλύψεις γύρω απ’ το φλέγον θέμα του κορωνοϊού και με αφορμή αυτό προχωρά ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από μία ακόμη έκτακτη δια...


Σε νέες αποκαλύψεις γύρω απ’ το φλέγον θέμα του κορωνοϊού και με αφορμή αυτό προχωρά ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από μία ακόμη έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή.

Πόσο έχει πλήξει στην πραγματικότητα η υγειονομική κρίση την Ελλάδα και τις γειτονικές μας χώρες. Η σκόπιμη παραπληροφόρηση της κυβέρνησης  και η παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων.

Τα στοιχεία για την κατασκευή ενός εργαστηριακού κορωνοϊού / χίμαιρα και όλες οι εξελίξεις σχετικά με την ανακάλυψη φαρμάκου που θα περιορίσει την επιδημία.

Σχέδιο λαθραίου εποικισμού σε πλήρη εξέλιξη σε όλη την χώρα. Τα hot spot – υγειονομικές βόμβες και άγνωστα ντοκουμέντα για το πρόγραμμα ESTIA-2 και τις μυστικές ενέργειες του υπουργείου μετανάστευσης.

Πόσο θα διαρκέσει η καραντίνα και με ποια μέτρα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το ολικό lockdown. Προβλέψεις για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και τον κόσμο: ο Κίσιγκερ, το τέλος της Παγκοσμιοποίησης και η δυναμική άνοδος των εθνικών κομμάτων.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου