Κεραυνοί Βελόπουλου κατά Τσιόδρα - Σύψα: «Παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες, τρομοκρατούν και προωθούν εμβόλια» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κεραυνοί Βελόπουλου κατά Τσιόδρα - Σύψα: «Παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες, τρομοκρατούν και προωθούν εμβόλια»

«Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και ...



«Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας»

Στο στόχαστρο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης βρέθηκαν οι δύο καθηγητές λοιμωξιολογίας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Σίψα, οι οποίοι είναι τα «πρόσωπα» της κυβερνητικής ομάδας επιστημόνων για τον κορωνοϊό, κατηγορώντας τους ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον κ. Τσιόδρα όσο και στον έτερο καθηγητή λοιμωξιολογίας Νίκο Σύψα, τονίζοντας ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Εχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ. Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες. Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας».

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;

Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου