Θα φυλακιστεί ο Bill Gates; Ο Αμερικανικός λαός ζητά έρευνα από το Λευκό Οίκο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του δισεκατομμυριούχου που σχετίζονται με εμβόλια. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θα φυλακιστεί ο Bill Gates; Ο Αμερικανικός λαός ζητά έρευνα από το Λευκό Οίκο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του δισεκατομμυριούχου που σχετίζονται με εμβόλια.

Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, που ισχυρίζεται ότι είναι φιλάνθρωπος, αντιμετωπίζει προβλήματα...  Ο αμερικανικός λα...


Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, που ισχυρίζεται ότι είναι φιλάνθρωπος, αντιμετωπίζει προβλήματα... 

Ο αμερικανικός λαός υπέγραψε μαζικά μια αναφορά που απαιτεί, στο Αμερικανικό Κογκρέσο και στον Λευκό Οίκο, μια έρευνα κατά του ιδρύματος Bill & Melinda Gates για ιατρική κακή πρακτική και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πηγή: cagou.com

Πράγματι, από τις 10 Απριλίου, έχει ξεκινήσει μια αναφορά «εμείς οι άνθρωποι» στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου. Αυτή η αναφορά, το αληθές της οποίας μπορείτε να ελέγξετε μέσω του συνδέσμου που παρέχουμε παρακάτω, παρατίθεται στη δεύτερη θέση στη λίστα αναφορών με την υψηλότερη βαθμολογία δημοφιλίας στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει. ότι υπάρχουν μόνο 17 ημέρες. Επομένως, σπάζει σαφώς όλα τα ρεκόρ.

Σύνδεσμος προς τη λίστα αναφορών στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου:


«Καθώς εξετάζουμε τα γεγονότα γύρω από την «πανδημία COVID-19», διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την αναφορά της πρώτης υπόθεσης στο Γουχάν της Κίνας, πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλα γεγονότα. Το ένα είναι το "event 201", το άλλο είναι το "World Military Games", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Wuhan. Από τότε, ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10 έως 15%, μέσω εμβολιασμού. Ο Γκέιτς, η UNICEF και ο ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα για αποστείρωση σκόπιμων παιδιών από την Κένυα χρησιμοποιώντας ένα αντιγόνο HCG που κρύβεται σε εμβόλια τετάνου.

Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα διοικητικά όργανα εγκαταλείπονται έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική δημόσια έρευνα.»

Ενώ χρειάζονται μόνο 100.000 υπογραφές για να ληφθεί σοβαρά υπόψη μια αναφορά από την κυβέρνηση και να προκαλέσει την αντίδρασή της, η αναφορά κατά του ιδρύματος Bill & Melinda Gates είναι ήδη περισσότερες από 443.000 υπογραφές σε 17 ημέρες. Περιττό να πούμε ότι έχει υπερβεί σε μεγάλο βαθμό το κριτήριο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ως εκ τούτου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι υποχρεωμένες να κάνουν αυτήν την έρευνα σχετικά με το Ίδρυμα Gates.

Θυμηθείτε ότι, στην αρχή αυτής της καταγγελίας, υπάρχουν ισχυρές υποψίες από την πλευρά των Αμερικανών για πολλά γεγονότα. Η πρώτη είναι μια προσομοίωση που ονομάζεται "Event 201" που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates και το Ιατρικό Κέντρο John Hopkins. Αυτή η προσομοίωση, που πραγματοποιήθηκε δύο μήνες πριν από την έναρξη της επιδημίας του κοροναϊού στο Wuhan, είχε ως στόχο να παρατηρήσει, σύμφωνα με μαθηματικές και υπολογιστικές προβλέψεις, πώς θα μπορούσε να εξαπλωθεί μια πανδημία κοραναϊού, σκοτώνοντας 65 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Αυτό που συγκλονίζει τους ανθρώπους είναι ότι μόλις δύο μήνες μετά την προσομοίωσή τους, μια πανδημία κοραναϊού, ακριβώς, ανακηρύχθηκε στον κόσμο. Είναι δύσκολο λοιπόν να το θεωρήσουμε απλώς ως σύμπτωση. Ο Μπιλ και το ίδρυμά του είναι ύποπτα ότι έχουν βυθίσει τα χέρια τους σε αυτή την υπόθεση Covid-19. 

Το δεύτερο γεγονός που οι αναφέροντες θεωρούν ως πιθανό γεγονός πυροδότησης του Covid-19 είναι τα παγκόσμια στρατιωτικά παιχνίδια που διοργανώνονται στο Γουχάν μόλις 2 μήνες πριν από την επιδημία με πρωτοβουλία ορισμένων αμερικανικών προσωπικοτήτων. Οι συγγραφείς θεωρούν ότι αυτό το γεγονός μπορεί να ήταν το σημείο εκκίνησης της πανδημίας. Ένας άλλος επικριθείς Μπιλ Γκέιτς είναι η εμπλοκή του σε ανθρωπιστικές καταστροφές μετά τον εμβολιασμό σε πολλές χώρες, όπως η Ινδία, η Κένυα και πολλές άλλες χώρες. Επιπλέον, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε σαφώς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2018 ότι προειδοποίησε τον κόσμο για αύξηση του πληθυσμού σε υπανάπτυκτες χώρες, υποστηρίζοντας ότι αυτό απειλούσε την ισορροπία του πλανήτη. Ισχυρίστηκε ακόμη και ότι ο σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός είναι ήδη υπερβολικός και ότι πρέπει να είναι 10 έως 15% μικρότερο από το τρέχον μέγεθος για ένα υπόλοιπο. Αυτές είναι όλες αυτές οι πράξεις και η τάση του να θέλει να εμβολιάσει όλους όσοι δικαιολογούν αυτό το αίτημα για έναρξη έρευνας εναντίον του και του ιδρύματος. Μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επιτύχουν επειδή ο Bill Gates είναι δισεκατομμυριούχος και πολύ επιδραστικός άνθρωπος στον κόσμο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

2 σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου