Το άνοιγμα των σχολείων πριν από τα πολυκαταστήματα και τα ξενοδοχεία, αποδεικνύει πως είναι απάτη η «επικίνδυνη» πανδημία, αλλά και πως αυτή η απάτη, δεν θέλουν να τελειώσει - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το άνοιγμα των σχολείων πριν από τα πολυκαταστήματα και τα ξενοδοχεία, αποδεικνύει πως είναι απάτη η «επικίνδυνη» πανδημία, αλλά και πως αυτή η απάτη, δεν θέλουν να τελειώσει

«Αν υπήρχε πραγματικά  «θανατηφόρος» ιός,  τα σχολεία  που έκλεισαν πρώτα,  έπρεπε να ανοίξουν  τελευταία και αφού είχαν τελειώσει  πρ...


«Αν υπήρχε πραγματικά  «θανατηφόρος» ιός,  τα σχολεία  που έκλεισαν πρώτα,  έπρεπε να ανοίξουν  τελευταία και αφού είχαν τελειώσει  πρώτα τα κρούσματα στην Ελλάδα για να μην υπάρξει επαναδιασπορά.»


Ελληνίδες και Έλληνες Χριστός Ανέστη και καλό μήνα.
Με τον ΗΛΙΘΙΟ τον ΒΛΑΚΑ και τον ΤΡΕΛΟ δεν ανοίγει ποτέ κουβέντα ένας νοήμων και λογικός άνθρωπος. Διότι αυτοί δεν αντιμετωπίζονται με την γνώση και την λογική.

Οπότε πως θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε με Ακαδημαϊκή σοβαρότητα, τον ΤΣΟΔΡΑ τον ΧΑΡΔΑΛΙΑ την ΚΕΡΑΜΕΩΣ και τους υπόλοιπους αυτής της σπείρας, όταν από μόνοι τους ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝ τα ίδια τα λεγόμενά τους και έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια επιστήμης;  

Και επειδή τώρα έχουν μπλέξει οι Τσοδρο - Χαρδαλιάδες, μέσα στον κυκεώνα της απάτης που οι ίδιοι δημιούργησαν,παρουσιάζοντας ως "θανατηφόρα" πανούκλα,μία απλή εποχική ίωση,φθάνουν τώρα στο σημείο, να επινοήσουν και μία ΝΕΑ δική τους «ΕΠΙΣΤΗΜΗ», έτσι για να μπορούν να δικαιολογήσουν τις κολοτούμπες τους.

Οι μάσκες λοιπόν, που μέχρι τώρα έπρεπε να τις φορούν μόνο οι ασθενείς, με την νέα τους  «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» πρέπει να τις φορούν και οι υγιείς.

Και τα παιδιά, που πριν ένα μήνα ήταν υγειονομικές «ΒΟΜΒΕΣ», γι' αυτό και τα σχολεία έκλεισαν πρώτα απ' όλα, διότι μπορεί να μην εκδήλωναν συμπτώματα της ίωσης, αλλά γίνονταν οι φορείς της μετάδοσης του ιού και το πήγαιναν...... στον παππού και στην γιαγιά, τώρα με την νέα «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» των Τσοδρο-Χαρδαλιάδων, άλλαξαν αυτά τα δεδομένα και τα παιδιά τώρα ...... ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ την ίωση....!!!!

Το τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε ακόμα από αυτούς τους άθλιους και δόλιους που διέλυσαν την μισή Ελλάδα και τώρα προσπαθούν NA ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, επινοώντας και "νέα επιστήμη", δεν ξέρω.

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να στείλω το παιδί μου σχολείο, για να ΥΠΟΣΤΕΙ τον ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ που θα του ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ οι άσχετοι  ή φοβισμένοι εκπαιδευτικοί, ή και οι συνεργάτες των Τσοδρο-Χαρδαλιάδων, βάζοντας το να κρατάει.... "αποστάσεις" από τους φίλους του και από τους συμμαθητές του.

Άντε να πάνε να ...... Γ@ργαληθ@@ν όλα τα σκουπίδια και τα κατακάθια της κοινωνίας, που με δόλο και αναξιοκρατία ελέγχουν το Κράτος και την Παιδεία.

Σιγά μην εμπιστευτώ την ψυχική υγεία του παιδιού μου σε αυτούς τους παλαβούς Τσοδρο-Χαρδαλιάδες, που άλλα λένε τώρα και άλλα θα πουν αύριο.

Αυτό βέβαια που κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι η ΣΙΩΠΗ της Ελληνικής ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, που κάθεται με εντελώς νεκρωμένα αντανακλαστικά να παρακολουθεί τους δόλιους και τους τρελούς Τσοδρο-Χαρδαλιάδες, που ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ με τεράστιο ΘΡΑΣΣΟΣ όλη την Ελληνική κοινωνία, έχοντας ξεφτιλίσει κάθε έννοια της κατ' όνομα πλέον ..... ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

Kαι σε λίγο ο τρελο-Τσόδρας και ο Χαρδαλιάς θα μας ΞΑΝΑΠΟΥΝ:  "χαλαρώσαμε περισσότερο απ' όσο έπρεπε και τώρα πρέπει να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ"και με τους τρελούς δεν βγάζεις άκρη.

Και δυστυχώς η ιστορία  έχει δείξει,  πως όσες φορές αναρριχήθηκαν τέτοιοι ΤΡΕΛΟΙ στις θέσεις εξουσίας, τις συνέπειες της τρέλας τους την πλήρωσε πάντα ο ΛΑΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ 
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Και αυτό το κακό σήμερα που είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ, το έχει υποστεί μέχρι στιγμής ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής Κοινωνίας.

Και όσο περισσότερο θα μένουν αυτοί οι δόλιοι ψεύτες στις θέσεις εξουσίας, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Είναι φανερό, πως θέλουν να την ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ αυτήν την απάτη του "θανατηφόρου" ιού και το καλοκαίρι, γι' αυτό και αποφάσισαν το επιδημιολογικά αντιδεοντολογικό
ΠΡΟΩΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ..!!!!!

Όχι ότι υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά μεγαλύτερος από την γρίπη του Χειμώνα, αλλά ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ, που είναι εκ των πραγμάτων βασικοί φορείς μετάδοσης των ιώσεων,θα δώσουν στον τρελο-Τσόδρα και τον Χαρδαλιά, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ του κορωνοϊού, για να συνεχίσουν ...... τα "μέτρα προστασίας" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....!!!!!

Αν δεν τους ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  από τις θέσεις εξουσίας που έχουν και δεν τους πάρουν με τις "πέτρες" για να σηκωθούν να φύγουν, θα την ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

Θα έπρεπε να το καταλαβαίνουμε αυτό, αφού τους βλέπουμε πως επινόησαν και μία ...... νέα "επιστήμη".....που τους δίνει το δικαίωμα, στην "κολοτούμπα" και την ΤΡΕΛΑ.

Μα καλά. Δεν υπάρχει κανένας νοήμων και λογικός ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ σε αυτήν την χώρα;
ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΛΙΓΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;


            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου