Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Αγέλη...τα ζώα...και η «Δίκη των Λοιμωξιολόγων»

Αγέλη ονομάζεται μια ομάδα κοινωνικών ζώων που ζουν μαζί, και συνεπώς είναι από το ίδιο είδος, όπως τα πρόβατα και τα βοοειδή πχ, αλλά...


Αγέλη ονομάζεται μια ομάδα κοινωνικών ζώων που ζουν μαζί, και συνεπώς είναι από το ίδιο είδος, όπως τα πρόβατα και τα βοοειδή πχ, αλλά και οι λύκοι.

Τα ζώα που σχηματίζουν αγέλες λέγονται ζώα αγέλης.


Επειδή εμείς, δηλαδή τα «βόδια», δεν ακολουθήσαμε την «ανοσία της αγέλης» σύμφωνα με τους «ειδικούς», για αυτό και η «αγέλη των λύκων» που μας κυβερνά, έκλεισε στο «μαντρί την αγέλη των ζώων» δηλαδή όλους εμάς για το «καλό μας».

Για το «καλό μας» που γνωρίζουν μόνο αυτοί οι «ειδικοί της αγέλης των λύκων» που μας κυβερνούν, και με το ζόρι καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, ξεχνώντας το υπέρτατο αγαθό του Έλληνα την ελευθερία.

Βασιζόμενοι σε κάτι το οποίο έχει απαντηθεί από την εποχή του Ναπολέοντα.

Ο ίδιος ο Παστέρ αναθεώρησε την θεωρία του, πως για όλες τις ασθένειες φταίνε τα μικρόβια λίγο πριν τον θάνατό του, και δέχτηκε την κριτική (κυρίως από τον Γάλλο επιστήμονα Antoine Béchamp) που υποστήριζε ότι τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία μικροβιακή λοίμωξη τον παίζει το «έδαφος» (η φράση που του αποδίδεται είναι: «Ο Béchamp είχε δίκιο, το μικρόβιο δεν είναι τίποτα, το έδαφος – terrain – είναι τα πάντα»).

Ο εκφυλισμός όμως της θεωρίας του Pasteur, και η πάσης φύσεως εκμετάλλευσης της από τις πολυεθνικές των φαρμάκων, έχει οδηγήσει σε έναν υπέρμετρο φόβο κάθε μικροοργανισμού ως αποκλειστικού παράγοντα της ασθένειας.

Η υγεία δεν επιβάλλεται κύριοι «ειδικοί», και ο ρόλος του γιατρού είναι συμβουλευτικός.

Κι επανέρχομαι στο μείζον θέμα της Συνταγματικής Εκτροπής, όπου ακόμα και η Πρόεδρος της Ελληνικής «υποτίθεται» Δημοκρατίας είχε πει στις 24.3.2020 κάνοντας το «Υπέρτατο Πολιτειακό Ατόπημα»:

«Να θυσιάσουμε προσωρινά ατομικές μας ελευθερίες, για να προασπίσουμε το υπέρτατο συλλογικό αγαθό της δημόσιας υγείας.»

Το υπέρτατο αγαθό των Ελλήνων είναι για όσους το θυμούνται:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή: «Θούριος του Ρήγα»

Ελληνική επανάσταση του 1821: «Ελευθερία ή θάνατος»

Η σημαία της Ελλάδος: Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν στις συλλαβές της ιστορικής φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος», όπως παράλληλα και στα γράμματα της λέξης «Ελευθερία».

Ο Ύμνος εις την Ελευθερία αποτελεί τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας (από το 1865) και της Κύπρου από το 1966.

Τώρα κυρίες και κύριοι, και μέλη της «αγέλης των ζώων και φοβισμένα ανθρωποειδή», τώρα που και ο ίδιος ο «αρχηγός της αγέλης των λύκων που μας κυβερνά» παραδέχτηκε στις 4.5.2020 δημοσίως την «απάτη της πανδημίας» τι κάνετε;

Θα αρχίσετε τις μηνύσεις και τις επώνυμες καταγγελίες; ή θα περιμένετε το φθινόπωρο να σας φορέσουν φερετζέ;

Και μη μου πείτε πως είναι παγκόσμιο το φαινόμενο κι άλλα τέτοια φαιδρά.

Δεν με νοιάζει τι κάνουν στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, ή στο Μπαγκλαντές, εμείς εδώ τι θα κάνουμε;

Από εμάς εδώ που γίναμε ρεζίλι διεθνώς ως παράδειγμα υποταγής, πρέπει να αρχίσει το «ξήλωμα» του «παγκόσμιου πειράματος χειραγώγησης της αγέλης».

Τα άγνωστα ιατρικά πειράματα της CIA βγήκαν στην φόρα από το National Geographic το 2009, Η «Δίκη των Γιατρών» της Νυρεμβέργης έγινε το 1947.

Η «Δίκη των Λοιμωξιολόγων» στην Ελλάδα, πότε θα γίνει;
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου