Η Δικτατορία με το πρόσχημα της επιστήμης (Video) Δείτε μέχρι το τέλος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Δικτατορία με το πρόσχημα της επιστήμης (Video) Δείτε μέχρι το τέλος

Ενώ το επίσημο αφήγημα είναι ότι ζούμε σε κοινωνίες που τον έλεγχο τον έχει ο λαός (δημοκρατία) και οι επιστήμονες επίστανται το αντικ...


Ενώ το επίσημο αφήγημα είναι ότι ζούμε σε κοινωνίες που τον έλεγχο τον έχει ο λαός (δημοκρατία) και οι επιστήμονες επίστανται το αντικείμενο τους, τελικά στην πράξη διαπιστώνεται ότι τον έλεγχο τον έχουν μόνο λίγοι ενώ αυτοί που παρουσιάζονται σαν κορυφαίοι επιστήμονες καταπατούν τις αρχές της επιστημολογίας διαρκώς.

Από Angelo Karageorgos

Οπότε, με την χρήση της παράλογης μεθόδου της επίκλησης στην αυθεντία οι εξουσιαστές προσπαθούν να μας πείσουν να συναινέσουμε στα ολοκληρωτικά μέτρα, ευθαρσώς λέγοντας μας ότι δεν μας αξίζει να αμφισβητούμε τα άτομα που οι ίδιοι οι ελεγκτές της πληροφορίας έχουν ορίσει να παίξουν το ρόλο των κορυφαίων επιστημόνων.

Ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες χώρες προκύπτουν οι ίδιες αποκαλύψεις με τις τελευταίες δικές μας, και χειρότερες θα έλεγα.

Όσο για τον κύριο Τσιόδρα που μας λέει τι καλά που έκανε που έβαζε παραπάνω θύματα, αν ήταν μάγκας (που έλεγε και ο Ευαγγελάτος), ας το'λεγε όταν ξεκινούσε όλη αυτή η τρέλα.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου