Οι Ευρωπαίοι άφησαν μόνη την Ελληνική φρεγάτα να καταδιώκει τους Τούρκους. Γελοιοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ανύπαρκτη επιχείρηση «Ειρήνη». - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Ευρωπαίοι άφησαν μόνη την Ελληνική φρεγάτα να καταδιώκει τους Τούρκους. Γελοιοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ανύπαρκτη επιχείρηση «Ειρήνη».

Το σημερινό περιστατικό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προπομπός ενός θερμού επεισοδίου, μας δείχνει ξεκάθαρα πως είμαστε μ...



Το σημερινό περιστατικό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προπομπός ενός θερμού επεισοδίου, μας δείχνει ξεκάθαρα πως είμαστε μόνοι μας εναντίον των Τούρκων.

Η Ευρώπη και οι Η.Π.Α κάνουν κυριολεκτικά τα «στραβά μάτια» στην επίδειξη δύναμης που κάνει η Τουρκία στην Λιβύη, η οποία μεταφέρει οπλισμό ανενόχλητη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα νωρίς το πρωί, κατόπιν ειδοποίησης από την ελληνική δύναμη για τη κινητικότητα ενός τουρκικού πλοίου, δόθηκε εντολή από τον Ιταλό διοικητή της επιχείρησης «Ειρήνη» στον κυβερνήτη της ελληνικής φρεγάτας «Σπέτσαι», να ελέγξει ύποπτο τουρκικό εμπορικό πλοίο για μεταφορά όπλων. 

Η ελληνική Φρεγάτα αρχικά εμπόδισε τη κίνηση του πλοίου και στη συνέχεια απογείωσε ελικόπτερο με ειδική ομάδα βατραχανθρώπων - κομάντος, έτσι ώστε να πετάξει πάνω από το πλοίο, για να κατέβουν και να το ελέγξουν. 

Το πλοίο «CERKIN» συνοδεύεται από τρεις τουρκικές φρεγάτες και νωρίς το πρωί εισήλθε στην περιοχή που υποτίθεται ότι έλγχουν τα πλοία της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΕΙΡΗΝΗ», αλλά στη πραγματικότητα υπάρχει μόνο η ελληνική φρεγάτα.

Μόλις το ελληνικό ελικόπτερο προσέγγισε, δέχτηκε κλήση από μία από τις τουρκικές φρεγάτες από την οποία είπαν ότι «το πλοίο βρίσκεται υπό την προστασία της τουρκικής δημοκρατίας».

Ο Ιταλός διοικητής διέταξε το ελικόπτερο μας να επιστρέψει στη φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ. Η παρακολούθηση συνεχίζεται και αναμένεται η ευρωπαϊκή πλέον αντίδραση. 

Να διευκρινίσουμε πως σε περίπτωση που η ελληνική Φρεγάτα ακολουθήσει μέχρι τη Τρίπολη το τουρκικό πλοίο, συνοδεία των 3 τουρκικών Φρεγατών, θα έρθει αντιμέτωπο με άλλες 4 τουρκικές φρεγάτες οι οποίες βρίσκονται έξω από τη Τρίπολη! Δηλαδή η Ελληνική Φρεγάτα θα βρεθεί αντιμέτωπη με 7 τουρκικές! Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη γελοιοποίηση των ευρωπαίων «φίλων» μας....τότε τι είναι;;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου