Ξεκάθαρη προπαγάνδα κατά Τράμπ από Ομπάμα. Ζητά από τους διαδηλωτές να διοχετεύσουν την οργή σε δράση και ψήφους! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξεκάθαρη προπαγάνδα κατά Τράμπ από Ομπάμα. Ζητά από τους διαδηλωτές να διοχετεύσουν την οργή σε δράση και ψήφους!

«Πρέπει να κινητοποιηθούμε για να αφυπνίσουμε τους άλλους και πρέπει να οργανωθούμε και να ψηφίσουμε για να διασφαλίσουμε ότι θα εκλέ...



«Πρέπει να κινητοποιηθούμε για να αφυπνίσουμε τους άλλους και πρέπει να οργανωθούμε και να ψηφίσουμε για να διασφαλίσουμε ότι θα εκλέξουμε υποψηφίους που θα ενεργήσουν μέσω μεταρρυθμίσεων»

Είναι πλέον κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι αυτή η εξέγερση και όχι κύμα ταραχών, γίνεται υπό το πρίσμα προπαγάνδας κατά του Αμερικανού προέδρου Τράμπ. Για να το πούμε διαφορετικά, φαίνεται πως οι πολέμιοι του Τράμπ, χρησιμοποιούν τα οργισμένα πλήθη για να ρίξουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μέσα σε αυτό το κύμα προπαγάνδας λοιπόν, στο οποίο βλέπουμε τους πάντες να κατακεραυνώνουν τον Τράμπ, λες και αυτός έδωσε εντολή στον αστυνομικό να δολοφονήσει τον άτυχο αφροαμερικανό (σ.σ: ίσως σας θυμίζει κάτι αυτό), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στους διαδηλωτές που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της χώρας για τον θάνατο του Φλόιντ, καλώντας τους πολίτες να «διοχετεύσουν τη δικαιολογημένη οργή τους σε ειρηνική, διαρκή και αποτελεσματική δράση».

Ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ λέει ότι οι πολίτες πρέπει να αφυπνίσουν τους άλλους για την αδικία, ακόμα και μέσω των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, αλλά να μεταφράσουν αυτήν τη συναίσθηση σε υψηλή προσέλευση στις κάλπες και εκλογή κυβερνητικών αξιωματούχων που ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας».

Ο Ομπάμα αναγνώρισε ότι οι διαδηλώσεις είναι αποτέλεσμα ζητημάτων που δεν αντιμετώπισαν εδώ και καιρό οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι, καταδικάζοντας, την ίδια στιγμή, τη βία και τις λεηλασίες.

«Τα κύματα των διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα αντιπροσωπεύουν μια γνήσια και νόμιμη οργή για την αποτυχία δεκαετιών να μεταρρυθμιστούν οι αστυνομικές πρακτικές και το ευρύτερο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ», τονίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ανάγκη να αναγνωριστεί ο «συνεχής, διαβρωτικός ρόλος που ο ρατσισμός διαδραματίζει στην κοινωνία μας» και να θεσπιστούν μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση όλου αυτού, προσθέτοντας πως «χρειάζεται μια πραγματική αλλαγή».

«Πρέπει να κινητοποιηθούμε για να αφυπνίσουμε τους άλλους και πρέπει να οργανωθούμε και να ψηφίσουμε για να διασφαλίσουμε ότι θα εκλέξουμε υποψηφίους που θα ενεργήσουν μέσω μεταρρυθμίσεων», γράφει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αλήθεια ο ίδιος που κυβέρνησε ως αφροαμερικανός, γιατί δεν προώθησε τις αντίστοιχες μεταρυθμίσεις που τώρα, μετά το τραγικό γεγονός της δολοφονίας ενός ανθρώπου, ευαγγελίζεται;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου