Ο Παγκόσμιος Στρατός και τα γεγονότα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Παγκόσμιος Στρατός και τα γεγονότα...

Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους. Προτείνουν μ...



Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους.

Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα, τρόπος του λέγειν, παγκόσμια.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες— είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες.

Από πίσω Πολυεθνικές που ταΐζουν εκατομμύρια!! Μια εικόνα; Έχουμε μπροστάρηδες Γιατρούς, Καλλιτέχνες, Επαγγελματίες Αθλητές,Tοπικούς Φορείς που έχουν παρτίδες με ΜΚΟ, Καθηγητές Πανεπιστημίου, πρεζάκηδες, Τattoo artists, ΜΜΕ, Φοιτητές, Κομμουνιστές, Gay Society και φυσικά λαθρομετανάστες!!

Βάζουν “μπροστά” την κάθε “μειονότητα” και τρομοκρατούν ολόκληρα κράτη. Τους ενθαρρύνουν και τους χρηματοδοτούν με σκοπό τον εκβιασμό κρατών-επιχειρήσεων.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ Β.ΚΟΡΕΑΣ & Ν.ΚΟΡΕΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ), ΚΑΙ Ν.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  (ΕΛΛΗΝΙΚΗ), ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ.

Ο πρωθυπουργος θα υποκυψει εναντι στις θελησεις των κοσμοκρατορων.
Η τουρκια θα μοιρασθει το αιγαιο μαζι μας. Πανε τα νησια μας……….
Το ιδιο και η μακεδονια…………………
Το νατο & ε.ε. ειναι οργανο των σιωνιστων δικτατορων.

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου