Πρόεδρος Πολωνίας: «Να μπει στο Σύνταγμα η απαγόρευση υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Να προστατέψουμε τα παιδιά!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρόεδρος Πολωνίας: «Να μπει στο Σύνταγμα η απαγόρευση υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Να προστατέψουμε τα παιδιά!»

Ο πρόεδρος της Πολωνίας και φαβορί για την επανεκλογή του, Αντρέι Ντούντα προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά των ομοφυλοφίλων και όσων ...



Ο πρόεδρος της Πολωνίας και φαβορί για την επανεκλογή του, Αντρέι Ντούντα προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά των ομοφυλοφίλων και όσων τους υποστηρίζουν προαναγγέλλοντας ότι θα υπάρξει ρύθμιση στο νέο Σύνταγμα για την απαγόρευση υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

«Στο πολωνικό Σύνταγμα θα πρέπει να αναφέρεται απεριφράστως ότι απαγορεύεται η υιοθεσία σε οποιοδήποτε άτομο βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση», δήλωσε κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

«Για να διασφαλισθεί η προστασία ενός παιδιού και μία σωστή εκπαίδευση, και ώστε το πολωνικό κράτος να προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών, (…) πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει τέτοια ρύθμιση», πρόσθεσε.

Ο Αντρέι Ντούντα, μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαίου και Δικαιοσύνης (PiS) ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει ήδη από την Δευτέρα νομοθετική πρόταση για την τροποποίηση του Συντάγματος και θα την παρουσιάσει στο κοινοβούλιο.

Με την πρότασή του συντάσσεται το 91% των Πολωνών! Μόνο το 9% τάσσεται υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας για τα ζευγάρια των ομοφύλων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του 2019, ενώ το 29% τάσσεται υπέρ του γάμου των ομοφύλων.

Ο πρόεδρος της Πολωνίας που εξασφάλισε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών την περασμένη Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον νεοφιλελεύθερο Ραφάλ Τρασκόφσκι στον δεύτερο γύρο.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο Αντρέι Ντούντα δεν σταμάτησε να προκαλεί αντιπαραθέσεις υποστηρίζοντας τις επιθέσεις του PiS κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και των δυτικών αξιών και δήλωσε ότι η "ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ" είναι ένα νέο είδος κομμουνισμού.

Ο Ραφάλ Τρασκόφσκι υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και δηλώνει ανοικτός στην ιδέα του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων, αν και δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι είναι κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. «Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση των περισσοτέρων πολιτικών κομμάτων…Ειδικά στο θέμα αυτό, συμφωνώ με τον πρόεδρο».

Από ΑΠΕ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου