Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας με τρόπο που κανείς ποτέ δε θα ξεχάσει! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας με τρόπο που κανείς ποτέ δε θα ξεχάσει!

Εμείς την Τουρκία, την ξέρουμε αλλιώς. Την ζούμε αλλιώς. Με τις λόγχες και τους Αττίλες της. Που μας στερούν τα σπίτια μας και κλέβο...



Εμείς την Τουρκία, την ξέρουμε αλλιώς. Την ζούμε αλλιώς. Με τις λόγχες και τους Αττίλες της. Που μας στερούν τα σπίτια μας και κλέβουν τις ζωές μας.

Για αιώνες, με μόνο δικαίωμα το νόμο του Κορανίου επιτίθενται και λεηλατούν, παίρνουν τον τόπο μας και τις ζωές μας, σφάζουν, βασανίζουν και βιάζουν. Υπάρχουν και περίοδοι που αυτά σταματούν, για να αρχίσουν πάλι αργότερα

Γράφει ο GEWKWN

Οι εχθροί του Έθνους βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι άτομα που διαδίδουν συγκεκριμένες αντεθνικές απόψεις, οι οποίες με την βοήθεια των ΜΜΕ , προσπαθούν να επιβάλλουν. Μερικά από αυτά τα άτομα, είναι αλλόφυλα με Ελληνικά ονόματα, τα περισσότερα είναι γραικύλοι, δηλ. Ελληνόφωνοι προδότες………Μην τους επιτρέπετε με την αδιαφορία να σας υποδηλώσουν στις επιδιώξεις τους.

 Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία, τα εθνικά ιδεώδη, τα μνημεία, ο πολιτισμός, η φυλή, η τέχνη, ο τρόπος ζωής, η αρχαία σοφία, ο Στρατός , το Αιγαίο, ο αλύτρωτος Ελληνισμός κ.τ.λ., είναι θέματα προσωπικά για σας, είναι θέματα τα οποία σας αφορούν προσωπικά. Δεν είναι ξένα, ούτε αδιάφορα, όπως σκοπίμως σας τα παρουσιάζουν. Είναι αξίες, για τα οποία έχουμε χρέος να αγωνιστούμε και, αν χρειαστεί, να θυσιαστούμε. Είναι ογκόλιθοι θεμελίων, που κρατούν σταθερό το οικοδόμημα του Ελληνισμού, ανά χιλιετίες.

Τα τεχνάσματα των εχθρών του Έθνους είναι πολλά. Αναφέρω συνοπτικά μερικά, για να δείξω την επιτηδειότητά τους:

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την εθνική και πνευματική σπουδαιότητα της Ορθοδοξίας, επιχειρούν να πλήξουν την Εκκλησία μας, είτε δια των αιρέσεων, τις οποίες αφήνουν ασύδοτους και τις ευνοούν ……

 Εν ονόματι κάποιας δήθεν ανεξιθρησκίας, παραδόθηκε ο λαός στην προπαγανδιστική δραστηριότητα ξένων δήθεν θρησκειών, στην πραγματικότητα κινήσεων με πολιτικό σκοπό την εξασθένηση της Ελλάδας……. ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας δεν έχει τέλος

Όσοι μετέχουν σε αυτά και όσοι τα βοηθούν είναι εχθροί του Έθνους. Διότι, η Ελλάς βασίζετε στον Πατριωτισμό και στην Ορθοδοξία .

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την αποστολή της παιδείας, το κάνουν σιωπηλώς στην πράξη, εφαρμόζοντας διάφορα προγράμματα παιδείας, που μοιραίως οδηγούν σε αφελληνισμό.

Το κρατικό σύστημα παιδείας, σκοπίμως πάσχει από ξενολατρία, υποβιβασμό του Ελληνισμού, μείωση της Ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας, αποσιώπηση της Ελληνικής ιστορίας, εξαφάνιση της Ελληνικής φιλοσοφικής σκέψης κ.τ.λ…….. Αν θέλεις να καταστρέψεις ένα Έθνος, χτύπα την παιδεία του…..Η παιδεία είναι το θεμέλιο του εθνικού μας οικοδομήματος. Χτυπώντας αυτήν, λοιπόν, οι εντεταλμένοι της Νέας Τάξης γκρεμίζουν σταδιακά και μεθοδικά αυτό που αιώνες χτίζαμε με ιδρώτα και αίμα: το Ελληνικό Έθνος!

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την Ελληνικότητα των κατεχομένων εδαφών μας από τους βαρβάρους γείτονες, προπαγανδίζουν το επαίσχυντο «δεν διεκδικούμε τίποτε» και ταυτοχρόνως παριστάνουν τον ψευτοπαλληκαρά διακηρύσσοντας ότι «δεν παραχωρούμε τίποτα». Υποκρισία. Ηττοπάθεια. Μισελληνισμός.

Με ποιόν δικαίωμα οι άθλιοι πολιτικοί ομιλούν εξ ονόματος της Ελλάδος και λένε ότι «δεν διεκδικεί η Ελλάς τίποτα». Ποίος τους έδωσε το δικαίωμα να παραιτούνται των δικαιωμάτων της Ελλάδος επί των κατεχομένων εδαφών της Πατρίδος ;

Όποιος δεν διεκδικεί όσα ανήκουν στην Ελλάδα, είναι εχθρός του Έθνους. Είναι κατάπτυστος προδότης.

Στην πολιτική σκηνή της χώρας,η προσπάθεια των προσκυνημένων υπαλλήλων του NWO (new World Order), θα αναλωθεί πολύ σύντομα στην προετοιμασία του κοπαδιού τους για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές, και τη “σωτήρια” κυβέρνηση “εθνικής ενότητος”….. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ …θα πάνε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας…… Ευτυχώς όμως, που  ο λαός θα έχει άλλη άποψη και αυτή τη φορά θα τη δείξει με άγριο τρόπο…..

Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από όλα τα μέτωπα, και συνεχίζουν να αποτελούν το εν δυνάμει “παράδειγμα” για όλους τους ελεύθερους  λαούς. Θα αποδεχθούν το ρόλο τους όμως και θα αποτελέσουν το ΣΩΣΤΟ παράδειγμα αντίστασης, απέναντι στην νεοταξική  λαίλαπα….

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι ψυχικά άρρωστοι, μισούν την Ελλάδα και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει. Την συγκεκριμένη διαστροφή θα την παρατηρήσει κανείς σε όλη την διαδρομή του βίου τους. Δεν μπορεί να δοθεί καμιά άλλη εξήγηση. Μισούν την Πατρίδα

Άρχισε ένας άνευ προηγουμένου εκβιασμός προς τον Ελληνικό Λαό,ο οποίος καλείται αναίσχυντα να επιλέξει εάν θέλει να πεθάνει με σπαθί ή με όπλο…..

Το πρόβλημα των πουλημένων πολιτικών μας είναι πως σε κάθε  περίπτωση γνωρίζουν καλά πως αυτή τη φορά θα τιμωρηθούν σκληρά, κι έτσι προσπαθούν όλοι τους με πολιτικά τεχνάσματα και τερτίπια να ξεγελάσουν ακόμα μια φορά το λαό….

Αδίκως γενίτσαροι……… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες δίνουν μόνοι τους τη μάχη, για να σώσουν την Ευρώπη, την πραγματική Ευρώπη των λαών, αυτών που κληρονόμησαν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και σήμερα τον έχουν ισοπεδώσει…

Η μοναδική ελπίδα είναι η επιστροφή των Ελλήνων στις ρίζες του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και στις αξίες της ορθοδοξίας. Να ξεκινήσουμε δε πρώτα απ΄ εμάς τους ίδιους , και να παλέψουμε για μια καλύτερη, ποιοτικά ζωή στην Ελλάδα και σ΄ όλο τον κόσμο. Να υπερασπιστούμε την Ορθοδοξία που σήμερα κτυπιέται απ΄όλους και προπάντων από τον Ισλαμισμό,και καθολικισμο.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ
Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ.

ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΟΣ
ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,
ΟΣΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!   

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…… Antistasi…

GEWKWN





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου