Το Σύμφωνο του Μαρακές για την αθρόα λαθρομετανάστευση στη «παγκόσμια συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για την μετανάστευση» το οποίο ο Τσιπρας υπέγραψε και ο Μητσοτάκης εκτελεί. Αφυπνίσου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Σύμφωνο του Μαρακές για την αθρόα λαθρομετανάστευση στη «παγκόσμια συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για την μετανάστευση» το οποίο ο Τσιπρας υπέγραψε και ο Μητσοτάκης εκτελεί. Αφυπνίσου!

Αλήθεια ακούσατε τίποτα γι αυτήν την παγκόσμια συνδιάσκεψη; Φυσικά και όχι γιατί αυτή η τόσο σημαντική είδηση δεν πρέπει επ’ ουδε...



Αλήθεια ακούσατε τίποτα γι αυτήν την παγκόσμια συνδιάσκεψη;

Φυσικά και όχι γιατί αυτή η τόσο σημαντική είδηση δεν πρέπει επ’ ουδενί να φτάσει στα αυτιά του Έλληνα πολίτη. Κάτι ασθενείς φωνές ακούστηκαν κατόπιν εορτής και φυσικά, κανείς δεν μπήκε στην ουσία του παγκόσμιου αυτού συμφώνου που βάζει τέλος στον πολιτισμό που μέχρι σήμερα ξέραμε.

Γράφει ο Αναστασιος Θεοδωριδης

Στις 11 του Δεκέμβρη 2018 στο Μαρακές υπογράφτηκε ο,τι πιο εξωφρενικό, παράλογο και απάνθρωπο που θα μπορούσε να σκεφτεί μόνο ένας νοσηρός ανθρώπινος εγκέφαλος. Ένας εγκέφαλος που δεν διέπεται από κανένα αξιακό, υπονομεύει και υποτιμά την ανθρώπινη ζωή. Και δεν σκέφτεται τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την οριστική διάλυση των κρατών-εθνών έτσι όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Στόχος η δημιουργία ενός χαοτικού όχλου χωρίς ταυτότητα, χωρίς «διακρίσεις» όπως λένε, ένας « ανθρώπινος χυλός» όπου η ανθρώπινη ύπαρξη δεν έχει καμία αξία στην νέα τάξη «πραγμάτων» που κάποιοι ονειρεύονται να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα.

Το πως εξυφαίνεται αυτό το σχέδιό εις βάρος μας έχει γίνει πλέον γνωστό σε όλους μας και στις μέρες μας ακούστηκε κι απο «επίσημα» χείλη το όνομα του γνωστού διεθνιστή, σιωνιστή Τζορτζ Σορος κι ο ρόλος του στα Βαλκάνια, ο οποίος είναι κι αυτός που χρηματοδοτεί τις Μ.Κ.Ο που κάνουν κουμάντο στα νησιά μας μέσα στην ίδια μας χώρα, όπως και χρηματοδοτεί ακροαριστερες οργανώσεις του παρακράτους τύπου ΑΝΤΙΦΑ αλλά κι όχι μόνο.

Συγκεκριμένα το παγκόσμιο σύμφωνο για την μετανάστευση στηρίζεται στην ατζέντα 30 – μια ατζέντα για την δήθεν «βιώσιμη ανάπτυξη» που αποφάσισαν για όλους εμάς χωρίς εμας– και που υπόγραψε και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσιπρας.

Με απλά λόγια που κανείς δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει τους Ελληνες πολίτες και δη τους αυτόχθονες γηγενείς που θα αλλάξει άρδην την ζωή τους, μέσα σε όλα, αναφέρει τα εξής:

Α. καθιστά νόμιμη την ελεύθερη μετανάστευση του οποιουδήποτε προς οπουδήποτε παρέχοντας ολα τα κατάλληλα έγγραφα με ρητή απαγόρευση των οποιωνδήποτε διακρίσεων!!!

Β. Ίσα δικαιώματα με τους γηγενείς (αυτόχθονες) πληθυσμούς – και χρηματοδοτηση για οποιαδήποτε διευκόλυνση τους στο να ενταχθούν στην κάθε κοινωνία που θα φτάσουν.

Γ. Δημιουργία μιας σειράς υπηρεσιών και φορέων για τους μεταναστατες οπου θα τους ενημερώνουν για τα δικαιώματα τους και για τις νομικές ενέργειες στις οποίες μπορούν να προβούν αν θεωρούν ότι αυτα … θίγονται!!!

Δ. Το κράτος θα αναλάβει την εκπαιδευση των μεταναστών αλλα καθώς και για την εργασια τους.

Ε. Οι υπηρεσίες του κρατους πρεπει να ειναι ευαίσθητες προς την κουλτούρα τους αλλα απαγορεύεται η καταγραφή φυλής και θρησκείας!!!

Στ. Θα γίνει καταγραφή όλων όσων αντιτίθενται στην μετανάστευση και θα παίρνονται μέτρα εναντιον τους όπως ποινικοποίηση ανάλογων δραστηριοτητων και φακέλωμα στο ιντερνετ.

Φυσικά, το «σύμφωνο» γράφει ρητώς οτι τα ΜΜΕ θα πρεπει να «ενημερώνουν» μονο για τα υποτιθέμενα «οφέλη» της μεταναστευσης και θα χρηματοδοτουνται για να δημιουργησουν το κατάλληλο κλίμα «αποχαύνωσης» όταν θα γίνεται αντικατασταση των Ελληνων! Σε αντίθετη περίπτωση, θα τιμωρούνται με κόψιμο της χρηματοδοτησης τους κι ολα αυτά για την υποτίθεται χάριν της ελεύθερης έκφρασης και ελευθερίας του ανθρωπου.
Στην Ελλας του 2018, αφου φρόντισαν να διώξουν τους μισούς Ελληνες και οι άλλοι μισοι να φυτοζωουν, χανοντας εργασια και ιδιοκτησια, φέρνουν τωρα αλλους «εργαζομενους» και «επενδυτές»- το ακούσαμε κι αυτό – οι οποιοι ως φαινεται θα αποτελεσουν και την νεα εκλογική τους πελατεία, ολων αυτων των ανθελληνικών κομματων. Εδω να προσθέσουμε και την απόδοση ιθαγένειας η οποια εχει θεσμοθετηθει απο το «ελληνικο κρατος» διαχρονικα απο ολες τις δεξιες και αριστερές κυβερνήσεις και αποτελει μοναδικο φαινομενο και παγκοσμια πρωτοτυπια.

Επιπροσθέτως, ηδη απο το 2006 εχουν θεσμοθετησει προβλεποντας (!!!) Το «εκτακτο κυμα μεταναστευσης» οτι θα παρεχονται σε ολους αυτούς που ερχονται στην χωρα ας αναλυσουμε ομως για ποιον λογο συμβαινει αυτο, κι αυτο πρεπει να προβληματισει καθε ελληνα πολιτη ιδιοκτήτη αυτου του τοπου.

Εκτός απο τις ΗΠΑ, το Ισραηλ και την Αυστραλια, επισης οι Ευρωπαϊκες χωρες που δεν θα υπογραψουν το συμφωνο ειναι οι εξης:

Ιταλια, Ελβετια, Αυστρια, Τσεχια, Κροατια, Εσθονια, Ουγγαρια, Πολωνια, Σλοβενια και Βουλγαρια. Τυχαίο; καθολου; Οι χωρες αυτες πρακτικά θα λειτουργησουν ως κυματοθραύστης των λαθρομεταναστευτικων ροών προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης όπως Γερμανια, Γαλλια, Ισπανια, Ολλανδια, Βελγιο, Αγγλια εφοσον δεν θα μπορούν να περάσουν απο τις χώρες που αναφέρθηκαν παραπανω και οι οποιες δεν υπογράφουν. Αλλα και προς τις σκαδιναβικες χωρες, της βορειας Ευρώπης το ταξιδι των μεταναστων θα περναει απο συμπληγαδες και πολλους ελεγχους.

Άρα βλεπουμε να στοχοποιειται επι της ουσιας ο ελλαδικός χώρος με τους κατοίκους του και λιγότερο οι βαλκανικές χώρες και τα ερωτήματα που προκύπτουν ειναι το εξης:

Η Ελλάδα που προσπαθούν να μας πεισουν οτι είναι μια πτωχευμενη χώρα και σε μνημονια και δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά τις ανάγκες των Ελληνων πολιτών, με ποιον τρόπο μπορεί να περιθάλψει και να ενισχύσει οικονομικά 35 εκατομμύρια και πλέον κάτοικους με εργασίες, επιδόματα σε μια χώρα που η ανεργια ειναι κοντα στα 35%;

Είδατε τελικά που αποδεικνυεται οτι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό όπως επίσης διαπιστωνεται και απο τα πιστωτικά έσοδα των τεσσαρων τελευταίων κρατικών προυπολογισμων που ανέρχονται για κάθε χρονιά περίπου στα 600 δις ευρω; Και πως γινεται οι κυβερνώντες να μην μας ξεχρεωνουν;

Κατανοείτε για ποιον λόγο ήθελαν μια αριστερή κυβέρνηση να περάσει όλες αυτές τις κατάπτυστες συμφωνίες γύρω από το «μεταναστευτικο» πατώντας πάνω σε μια αριστερή δήθεν «ανθρωπιστική ιδεολογία» που βγάζει όμως το πιο σκληρό της αναίσθητο πρόσωπο στους Ελληνες πολίτες που υποτιθεται υπηρετει;

Μπορείτε τώρα να αντιληφθείτε το ρόλο τόσο των αριστερών κινημάτων που υποστηριζαν και υποστηριζουν τους μεταναστες;

Γιατί κανένας από όλους αυτούς δεν μιλάνε για τα παγκόσμια ταμεία που έχουν όλοι αυτοί οι λαοί για να αναδομήσουν την δικη τους χώρα και να μην αναγκάζονται να ξεριζώνονται εξυπηρετωντας τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των δυναστών;

Μπορείτε τωρα με τοσες αποδείξεις που είναι μπροστά στα μάτια σας να συνδέσετε ολα τα κομμάτια του παζλ για τον ρόλο ολων των πολιτικών απατεώνων τόσο εντός οσο και εκτός βουλής;

Γιατι δεν μιλαει κανενας απο αυτους τους «πατριώτες» γι αυτή την εγκληματική για το έθνος συμφωνία; τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλαδα την επόμενη μέρα του συμφώνου του ΟΗΕ για την μεταναστευση;

Μπορεις να αντιληφθεις Έλληνα πολιτη οτι οι μάσκες έπεσαν, ότι είσαι μόνος και ανυπερασπιστος μπροστα στις ορδές 35 εκατομμυρίων ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας, γλώσσας, θρησκείας που έρχονται να μας αφανίσουν ως έθνος;

Μηπως καταλαβες οτι σε ηθελαν εξαθλιωμενο και διαλυμμενο για να τους δωσεις αμαχητι γη και υδωρ;;;

Απο ολες τις μεριές του πλανήτη, τα δικά μας κατασχεθέντα σπίτια με τίτλους ιδιοκτησίας!!!!

Εδω πρεπει να τονιστεί οτι απο διαφορους πινακες που εχουν διοχετευτει σε καποια sites στο διαδικτυο, γινεται αναφορα για τον αριθμο των μεταναστων για καθε χωρα απο το συμφωνο αυτο του ΟΗΕ και εκει τα σεναρια ειναι ακρως επικινδυνα. Πολυ περισσοτερο δε αν αναλογιστουμε οτι επι της ουσίας καταργούνται τα σύνορα για κάθε χώρα που θα το υπογράψει.

Συμφωνα με αυτον τον πινακα, περιπου 2,5 δισεκατομμυρια περιπλανωμενων ψυχών εχει δρομολογηθεί ωστε να κατακλύσουν τις ευρωπαϊκές χώρες στο σύνολο και για την Ελλάδα συγκεκριμένα ο αριθμός αυτος αγγίζει τα 35 εκατομμυρια μεταναστών.

Το οξύμωρο εδω βρίσκεται στις χώρες της Ευρώπης που δεν θα υπογράψουν την συμφωνία και ας ειναι μελη του ΟΗΕ. Δηλαδη βλέπουμε να δημιουργουνται χώρες δυο ταχυτήτων που αν και κράτη- μέλη του ΟΗΕ δεν δρουν με κοινή πλεύση για να αντιμετωπισουν το δήθεν μεταναστευτικο πρόβλημα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου