Ξεσηκωμός Τούρκων μέσα στη Γαλλία...! Έψαχναν Αρμένιους για ισλαμοφασιστικές επιθέσεις! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξεσηκωμός Τούρκων μέσα στη Γαλλία...! Έψαχναν Αρμένιους για ισλαμοφασιστικές επιθέσεις! (Video)

  Ξεσηκώνει ο Ερντογάν τους Τούρκους μέσα στη Γαλλία; Σχετίζονται οι θανατηφόρες ισλαμοφασιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν; Τούρκοι...

 


Ξεσηκώνει ο Ερντογάν τους Τούρκους μέσα στη Γαλλία; Σχετίζονται οι θανατηφόρες ισλαμοφασιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν;


Τούρκοι και Αζέροι υπήκοοι, βγήκαν στους δρόμους της Λυών την Τετάρτη το βράδυ «αναζητώντας Αρμένιους», σύμφωνα με βίντεο που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα φωνάζοντας τη φράση «allahu akbar»


Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Πηγή: Independent.co


Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ένα ανεξάρτητο αρμενικό πρακτορείο, μπορεί να δει κανείς την συγκεκριμένη πορεία στη Λυών με τουρκικές σημαίες κατά τη διάρκεια της οποίας Τούρκοι και Αζέροι φωνάζουν τη φράση «allahu akbar», που σημαίνει «ο Θεός είναι μεγάλος» και ψάχνουν Αρμένιους απειλώντας και βρίζοντας! 

Στο ίδιο κομμάτι του βίντεο, ένας άντρας ακούγεται να λέει στα γαλλικά: «Πού είσαι Αρμένιε; Που είσαι? Είμαστε εδώ… γιοι σκ.... ».

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αστυνομικών (SICP) μοιράστηκε επίσης βίντεο από ένα περιστατικό στη Vienne, μια πόλη που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα (22 μίλια) νότια της Λυών. 

Το SICP είπε: «Εκείνο το βράδυ στη Βιέννη, οι Τούρκοι προέβησαν σε μια παράνομη και επικίνδυνη αναζήτηση Αρμενίων στην πόλη. Διέσχισαν μονοπάτια και επιτέθηκαν σε πλήρωμα της Εθνικής Αστυνομίας του Isère. Οι συνάδελφοί μας έδειξαν για άλλη μια φορά την ηρεμία και το θάρρος απέναντι σε 150 υπερβολικά φανατισμένα άτομα. "

Ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ των μελών της τουρκικής και της αρμενικής κοινότητας της Γαλλίας σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Λυών με τη Μασσαλία.

Μια διαδήλωση υποστήριξης προς την Αρμενία οδήγησε στο κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου Α7. Τέσσερις τραυματίστηκαν μετά το ξέσπασμα της βίας, συμπεριλαμβανομένου ενός 23χρονου άνδρα που νοσηλεύτηκε αφού δέχτηκε χτύπημα με σφυρί.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου