Γερμανία: Επίθεση ατόμου με μαχαίρι – Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες στην πόλη Ομπερχάουζεν - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γερμανία: Επίθεση ατόμου με μαχαίρι – Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες στην πόλη Ομπερχάουζεν

  Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από την αστυνομία και έχει μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο, καθώς είναι βαριά τραυματισμένος. ...

 


Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από την αστυνομία και έχει μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο, καθώς είναι βαριά τραυματισμένος.


Αναστάτωση προκλήθηκε στη γερμανική πόλη Ομπερχάουζεν, ύστερα από επίθεση ατόμου με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το WAZ, το οποίο επικαλείται τοπικές αστυνομικές πηγές, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Άρντστράζε του Ομπερχάουζεν και ως αποτέλεσμα άτομα έχουν τραυματιστεί.

Αναφορές από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης έχει συλληφθεί.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος λαμβάνοντας ιατρική φροντίδα, αφού τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 19:00 το απόγευμα τοπική ώρα.

«Καθώς η κατάσταση ακόμα αξιολογείται, υποθέτουμε πως όσοι εμπλέκονται φέρουν τραύματα από μαχαίρι» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο μέσο WAZ.

Το κίνητρο πίσω από την επίθεση παραμένει άγνωστο, ενώ ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό

Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ώρες αφότου η Γερμανική βουλή ενέκρινε την πρόταση ψηφίσματος των ΚΟ των δύο χριστιανικών κομμάτων CDU / CSU, των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελευθέρων και των Πράσινων, με το οποίο καλείται η κυβέρνηση να εξετάσει την απαγόρευση οργανώσεων που πρόσκεινται στο κίνημα Ülkücü (Ιδεαλισμός), που είναι γνωστότερο ως Γκρίζοι Λύκοι.  Το αν το βίαιο περιστατικό αυτό σχετίζεται φυσικά με την συγκεκριμένη απόφαση θα φανεί από τις έρευνες της αστυνομίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου