Τούρκοι στρατιώτες διευκολύνουν λαθρομετανάστες να περάσουν στον Έβρο!!! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τούρκοι στρατιώτες διευκολύνουν λαθρομετανάστες να περάσουν στον Έβρο!!! (Video)

  Οι εισβολές λαθραίων μεταναστών από τον Έβρο συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα και με όσα δείχνουν video ’ s που έρχονται στο φως της δημοσι...

 


Οι εισβολές λαθραίων μεταναστών από τον Έβρο συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα και με όσα δείχνουν videos που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


Τα βίντεο  που δείχνει το Evros-news.gr  και προέρχονται από τις θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, δείχνουν πως οι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί διευκολύνουν τους λαθραίους μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου. 

Όλα αυτά που παρουσιάζουμε διαδραματίσθηκαν τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου. Στο πρώτο ΒΙΝΤΕΟ βλέπετε τους λαθρομετανάστες να περπατούν στην τουρκική πλευρά και να συναντούν τους Τούρκους στρατιώτες ή αστυνομικούς.

Στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ φαίνεται ξεκάθαρα το τουρκικό όχημα στο οποίο επιβιβάζουν τους άγνωστης εθνικότητας λαθρομετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρουν στις όχθες του ποταμού Έβρου, από την τουρκική πλευρά φυσικά.

Στο τρίτο και μεγαλύτερης διάρκειας ΒΙΝΤΕΟ, οι λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί στον ποταμό Έβρο και καθοδηγούνται από τους Τούρκους στρατιωτικούς ή αστυνομικούς, σε ποιο σημείο θα μπορέσουν να περάσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους Έλληνες Συνοριοφύλακες ή στρατιώτες, στο ελληνικό έδαφος.

Όμως οι θερμικές κάμερες και τα υπόλοιπα μέσα παρακολούθησης που έχουν στην διάθεση τους Συνοριακοί Φύλακες και ένοπλες δυνάμεις, τους επιτρέπουν να εντοπίζουν αυτές τις κινήσεις ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μέσα στην Τουρκία και έτσι είναι προετοιμασμένοι να αποτρέψουν την παράνομη εισβολή λαθρομεταναστών.

Το τι όμως γίνεται στη συνέχεια είναι άγνωστο, όπως άγνωστο είναι τι έγινε και με τους συγκεκριμένους…

Ακολουθούν τα video’s:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου