Ενώθηκαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές...όχι κατά της Τουρκίας αλλά κατά του Γ. Λαγού - Ιδού η ομιλία του για την τουρκική προκλητικότητα (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ενώθηκαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές...όχι κατά της Τουρκίας αλλά κατά του Γ. Λαγού - Ιδού η ομιλία του για την τουρκική προκλητικότητα (Video)

  Φωτιά και Λαύρα οι Έλληνες ευρωβουλευτές. Όχι κατά της Τουρκίας αλλά του ευρωκοινοβουλίου, επειδή ... επέτρεψε στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λα...

 



Φωτιά και Λαύρα οι Έλληνες ευρωβουλευτές. Όχι κατά της Τουρκίας αλλά του ευρωκοινοβουλίου, επειδή ... επέτρεψε στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό να μιλήσει.


Προφανώς θεωρώντας ότι παντού τα πράγματα λειτουργούν όπως στην Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται από την πολιτική ελίτ πριν τελεσιδικήσουν οι δικαστικές αρχές, επιτίθενται κατά του προεδρείου του ευρωκοινοβουλίου επειδή επετράπη (!!) στον ευρωβουλευτή Γ. Λαγό να εκφωνήσει λόγο.


Εκτός από τους ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταδίκασαν το γεγονός, με παρέμβαση της, το ίδιο έκανε και η κ. Σπυράκη της ΝΔ. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήταν μεγάλο ατόπημα του Ευρωκοινοβουλίου να δώσει τον λόγο στον Ιωάννη Λαγό». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ήδη υπάρχει κινητοποίηση του δημοκρατικού τόξου καθώς, είναι τεράστιο λάθος όταν ένα πρόσωπο έχει καταδικαστεί και συζητείται η άρση ασυλίας του να παίρνει τον λόγο, εξηγώντας ότι η διαδικασία εκεί είναι αυστηρή και δεν παίρνει κανείς τυχαία τον λόγο αλλά με ειδικό κατάλογο. «Το προεδρείο της ΕΚ πρέπει να κοιτάζει να προστατεύσει την εικόνα και τις αρχές του κοινοβουλίου».

Γ.Λαγός : Άλλοι πολεμούν τον τούρκο και άλλοι είναι τα γιουσουφάκια του

Για όλα αυτά ο Ευρωβουλευτής εξέδωσε τη δική του απάντηση:

«Εχθές στο ευρωκοινοβούλιο συζητήθηκε η προκλητική επίσκεψη του Ερντογάν στην σκλαβωμένη μας Κύπρο. Όπως φυσικά έχω το δικαίωμα,πήρα τον λόγο και με αποδείξεις έκανα αυτό που έχω υποσχεθεί να κάνω ακόμα και μόνος μου μέσα στην ευρωβουλή. Υπερασπίστηκα την Ελλάδα μας, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Το γεγονός αυτό,λύπησε αφάνταστα τον Παπαδημούλη με τα δεκάδες ακίνητα τα οποία νοικιάζει στις Μ.Κ.Ο. ,έτσι ώστε να κερδίζει πολλά εκατομμύρια από τον επαγγελματικό ανθρωπισμό του, τους αστείους του κ.κ.ε. οι οποίοι πάντα είναι απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και Χριστιανικό και κάποιον Ανδρουλάκη. Για τον τελευταίο να τονίσουμε ότι είναι μέλος και ευρωβουλευτής ενός κόμματος το οποίο άλλαξε όνομα και α.φ.μ. σαν τους κοινούς απατεώνες και έκλεψε 240 εκ.ευρώ τα οποία πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Είναι το κόμμα του οποίου πασίγνωστοι υπουργοί έχουν καταδικασθεί σε φυλακίσεις για οικονομικά σκάνδαλα δισεκατομμυρίων ευρώ τα οποία έκλεψαν από τον Ελληνικό λαό οδηγώντας στην εξαθλίωση τους συμπολίτες μας. Να τονίσω βέβαια ότι εις βάρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -ΚΙΝ.ΑΛ. του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχω καταθέσει αγωγές και θα κάτσουν στο σκαμνί.Όλοι αυτοί λοιπόν λειτουργώντας για άλλη μια φορά σαν πιστά τσιράκια και σαν καλά γιουσουφάκια των Τούρκων μου επιτέθηκαν γιατί πρώτη φορά ξεμπροστιάζεται ξεκάθαρα η Τουρκία μέσα στην ευρωβουλή. Να τονίσω ότι αποτελεί τεράστια τιμή για μένα το γεγονός ότι όλο το παρεάκι του βρωμερού δημοκρατικού τόξου λυσσομανά εναντίον μου.Εγώ αγωνίζομαι για ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και δεν πρόκειται να σταματήσω όποιες πιεσεις και αν δεχθώ,είναι λογικό λοιπόν ότι ανήκουμε σε άλλα στρατόπεδα.Τέλος για το θέμα της αρσης ή όχι της ασυλίας μου τους επιφυλάσσω πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα εξαντλήσω την κοινοβουλευτική μου θητεία και θα είμαι εκεί. Να τους πολεμώ,να τους ξεμπροστιάζω και να τους αναγκάζω να υπερασπίζονται τους εχθρούς της πατρίδας όσο εγώ αγωνίζομαι για Θεό και Ελλάδα. Περαστικά σας μικρά και ανόητα ανθρωπάκια.»

Αυτή ήταν η ομιλία Γιάννη Λαγού στην Ολομέλεια για την τουρκική προκλητικότητα στα Βαρώσια της Κύπρου



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου