Αισχρή επίθεση της αστυνομίας στους Έλληνες κατοίκους του Ασπροπύργου...«για το καλό τους»! Βγήκαν ξανά με Ελληνικές σημαίες στους δρόμους! Ζούμε πείραμα δικτατορίας; (Video's) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αισχρή επίθεση της αστυνομίας στους Έλληνες κατοίκους του Ασπροπύργου...«για το καλό τους»! Βγήκαν ξανά με Ελληνικές σημαίες στους δρόμους! Ζούμε πείραμα δικτατορίας; (Video's)

  Ενώ οι μετανάστες γυρίζουν παντού ανενόχλητοι χωρίς έλεγχο, υπάρχει στοχοποίηση Ελλήνων κατοίκων σε συγκεκριμένες πόλεις...«για το καλό το...

 







Ενώ οι μετανάστες γυρίζουν παντού ανενόχλητοι χωρίς έλεγχο, υπάρχει στοχοποίηση Ελλήνων κατοίκων σε συγκεκριμένες πόλεις...«για το καλό τους»!Αυτό δεν συνιστά ρατσιστική διάκριση;


Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για 40 προσαγωγές - πολλοί τραυματίες - Επιχειρηματίας Ασπροπύργου καταγγέλλει το ξυλοδαρμό του γιου που κατέληξε στο Νοσοκομείο. Ετοιμάζονται για μηνύσεις!


Οι κάτοικοι, όπως θα δείτε στα videos, καταγγέλλουν φθορά των περιουσιών τους και αναίτια βιαιοπραγία από τη πλευρά της αστυνομίας. Όλα ξεκίνησαν από ειρηνική πορεία των κατοίκων που διαμαρτύρονται για το σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στη περιοχή τους!

Δυνάμεις ασφαλείας επιτίθενται κατά των κατοίκων που βγήκαν στους δρόμους  με ελληνικές σημαίες και πλακάτ για να διαμαρτυρηθούν για την επέκταση του τοπικού lockdown μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.  

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει, όπως φαίνεται και στα videos, χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους οι οποίοι απάντησαν με βόμβες μολότοφ. Σημειώνεται πως επεισόδια ξέσπασαν ξανά ανήμερα τα Χριστούγεννα στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

H πορεία των κατοίκων ήταν ειρηνική και στο τέλος της ξεκίνησαν οι ρίψεις χημικών από την αστυνομία μέσα στον οικισμό με αποτέλεσμα να απαντήσουν με βόμβες μολότοφ οι κάτοικοι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου που ήταν στο σημείο:

«Μεγάλη ρήψη χημικών μέσα στους οικισμούς oπως ακούγεται και στο βιντεο οι κάτοικοι εξαγριωμένοι από μπαλκόνια και ταράτσες ζητάνε από τα ΜΑΤ να σταματήσουν την επίθεση γιατί έχουν γέροντες και άρρωστους και μικρά παιδιά μέσα στα διαμερίσματα.

40 προσαγωγες λενε οι κατοικοι μέχρι τωρα και πολλοι τραυματιες

Επιχειρηματιας Ασπροπύργου καταγγελει το ξυλοδαρμό του γιου του πού δούλευε την ωρα των επεισοδίων την ωρα που προσπαθουσαν να διαφύγουν λογω της ριψης δακρυγονων νοσηλεύεται στο Γεννηματά»

Δείτε τα συγκλονιστικό βίντεο στα οποία κατέγραψε τα γεγονότα η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου