Μητσοτάκης σε μετανάστες από το Νταβός: «Μην μετακομίσετε στην Ευρώπη, αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας»...και ας φεύγουν οι Έλληνες στο εξωτερικό...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μητσοτάκης σε μετανάστες από το Νταβός: «Μην μετακομίσετε στην Ευρώπη, αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας»...και ας φεύγουν οι Έλληνες στο εξωτερικό...(Video)

  Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει χωρίς ντροπή τα σχέδια του για τη μετάλλαξη της Ελλάδος ξανά μέσα σε λίγες ημέρες. Ακούστε τον πριν τις εκλογές. ...

 






Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει χωρίς ντροπή τα σχέδια του για τη μετάλλαξη της Ελλάδος ξανά μέσα σε λίγες ημέρες. Ακούστε τον πριν τις εκλογές.


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα-πρόσκληση σε όλους τους αλλοδαπούς, στην συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνους είτε προέρχονται από τη βόρεια Αφρική είτε από την κεντρική Aσία, να μην φύγουν στην Ευρώπη αλλά να έρθουν και να μείνουν στην Ελλάδα, όπου οι δουλειές είναι άφθονες!!

 

Όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο CNN και στον Fareed Zakaria στο περιθώριο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του Νταβός. Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας και δείτε άλλο ένα βίντεο που δείχνει τον σχεδιασμό αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού του κ. Μητσοτάκη και ψηφίστε ανάλογα στις εκλογές που έρχονται...

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει μειωθεί η ανεργία και έταξε δουλειές στους μετανάστες που θα μείνουν ή θα έρθουν στην Ελλάδα:

«Λέμε στους ανθρώπους, αν σας δώσουμε άσυλο, μην πάτε στην Ευρώπη.

Αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα θα υπάρξουν δουλειές, είμαστε αντιμέτωποι με έλλειψη εργατικού δυναμικού όπως πολλές Ευρωπαϊκές χώρες» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η ανεργία μας έχει μειωθεί κατά 6% και έχουμε ήδη έλλειψη εργατών για παράδειγμα στον αγροτικό τομέα.

Νομίζω ότι έχουμε επιβάλλει μια σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική μετανάστευσης και αυτή τη στιγμή αν δείτε την δημόσια αντιπαράθεση στην Ελλάδα η μετανάστευση δεν είναι θέμα» δήλωσε ο πρωθυπουργός, αγνοώντας πλήρως  την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί…

Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων και οι τεράστιοι αριθμοί αλλοδαπών που εγκαθίστανται στη χώρα χωρίς κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να προβληματίζουν καθόλου τον κ. Μητσοτάκη και τη κυβέρνηση του, στην πορεία προς τις κάλπες όπου θα επιχειρήσει για ακόμα μια φορά να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων. Τώρα λοιπόν, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τους αποστέλλει και πρόσκληση. Διαφημίζοντας ως προορισμό μια χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 έχει δεχτεί πάνω από 2,5 εκατ. αλλοδαπούς στο έδαφός της.

Αλλά είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί κανένα στην Ελλάδα σήμερα, όπως είπε….

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει χωρίς ντροπή τα σχέδια της κυβέρνησης του για τη μετάλλαξη της Ελλάδος ξανά μέσα σε λίγες ημέρες. Ακούστε τον πριν τις εκλογές.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας»!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα παρουσιάσαμε video στο οποίο ο Υφυπουργός της Ν.Δ Λευτέρης Οικονόμου έλεγε πως αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα του Syed Jamil, οργάνου της πρεσβείας του Πακιστάν, για μείωση του χρονικού διαστήματος, μετά το οποίο νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα, από 7 χρόνια σε 5, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως από την πλευρά του ότι βοήθεια μπορεί να δώσει θα τη δώσει για τη λήψη αυτής της απόφασης! Δείτε εδώ



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Δοκιμάστηκαν και δεν είχαν αποτέλεσμα .
    Αλλάξτε τις φωνές μέσα στη βουλή
    Δώστε σε νέους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα παρελθόν .
    Ψάξτε πρώτα καλά ποιον θα ψηφίσετε .
    Κόψτε την καραμέλα ότι εγώ δεν τους έχω ψηφίσει.
    Και πως βγαίνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους.
    Σκέψου το μέλλον το δικό σου και τον παιδιών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου