Με μια «ανεξήγητη» έκρηξη καταστράφηκε το δεύτερο παγκοσμίως μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής Υδροξυχλωροκίνης στη Ταιβάν. Τα Μ.Μ.Ε παγκοσμίως σιωπούν! Τυχαίο; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Με μια «ανεξήγητη» έκρηξη καταστράφηκε το δεύτερο παγκοσμίως μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής Υδροξυχλωροκίνης στη Ταιβάν. Τα Μ.Μ.Ε παγκοσμίως σιωπούν! Τυχαίο;

  Ακόμα πιο ανεξήγητη είναι η σιωπή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, της χώρας μας αλλά και παγκοσμίως, τα οποία μέχρι σήμερα δεν το πήραν ...

 







Ακόμα πιο ανεξήγητη είναι η σιωπή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, της χώρας μας αλλά και παγκοσμίως, τα οποία μέχρι σήμερα δεν το πήραν χαμπάρι. Φαίνεται δεν φτάνουν σε αυτά τα νέα από τη μακρινή Taiwan, τη στιγμή που περί άλλων μεριμνούν και τυρβάζουν.


Τα υλικά από αυτό το εργοστάσιο είναι απαραίτητα για την κατασκευή HCQ… και τώρα, το εργοστάσιο έχει καταστραφεί εντελώς. Ήθελε η Κίνα να σταματήσει τη παραγωγή υδροξυχλωροκίνης στη Ταιβάν;


Μια ακόμη σύμπτωση καθώς αρχίζει ο μαζικός εμβολιασμός στην Ευρώπη ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο δεύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως εργοστάσιο παραγωγής Υδροξυχλωροκίνης που τη χρησιμοποιεί στη μέθοδο θεραπείας κατά covid19 ο Καθηγητής Didier Raoult.

Eίναι ύποπτο το timing καθώς η Υδροξυχλωροκίνη ή χλωροκίνη είναι το μέσο που χρησιμοποιεί ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult Διευθυντή στο institut Hospitalo-Universitaire, l’IHU Méditerranée infection προς αντιμετώπιση τoυ covid19 με επιτυχία μέθοδος θεραπείας που ωστόσο επειδή αντιστρατεύεται τη λογική εμβολιασμού που ο Καθηγητής Didier Raoult από την α΄στιγμή έχει απορρίψει λόγω των πολλαπλών μεταλλάξεών του ιού δέχεται έναν ανίερο πόλεμο με μηνύσεις, δικαστήρια, ανακρίσεις, εξετάσεις σε κοινοβουλευτικές επιτροπές κλπ. Τελευταία μηνύθηκε από τον Εθνικό Ιατρικό Σύλλογο Γαλλίας και πρόσφατα τον αντιμήνυσε με τη σειρά του. Η επιστημονική διαμάχη είναι στο ζενίθ και ο ανταγωνισμός των φαρμακοβιομηχανιών επίσης..

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο φαρμακευτικό εργοστάσιο στην Taoyuan City και προκάλεσε το σοβαρότατο τραυματισμό 2 ατόμων στις αρχές του απογεύματος της 20ης Δεκεμβρίου.


Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή και μαζική που ακούστηκε ως την περιοχή του Tamsui στη New Taipei City καθώς δήλωσαν αυτήκοοι μάρτυρες. Άμεσα μετά την έκρηξη μια στήλη μαύρου καπνού υψώθηκε από το εργοστάσιο της SCI Pharmtech.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν βρήκαν 2 τραυματίες μεταξύ αυτών κι έναν 30χρονο ξένο εργάτη που υπέστη εγκαύματα 3ου βαθμού 80% – 90% στο σώμα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Σύμφωνα με κάποιες αναφορές ο βαριά τραυματισμένος κατέληξε.



Αν και το εργοστάσιο βρίσκεται πλησίον του διεθνούς αεροδρομίου Taipei Taoyuan, η λειτουργία του αεροδρομίου δεν επηρεάστηκε σύμφωνα με τα μέσα United Daily News και ET Today.

Η πυροσβεστική της πόλης Taoyuan έστειλε 76 άτομα και 28 οχήματα όπως και 2 ασθενοφόρα στον τόπο της πυρκαγιάς. Διαξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

To taiwanenglishnews επικαλούμενο το Liberty Times μεταφέρει πως το εργοστάσιο παράγει hydroxychloroquine APIs, κι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο Υδροξυχλωροκίνης hydroxychloroquine ( HCQ ).




 Δεδομένου ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι περιορισμένο, η ζήτηση για HCQ αναμενόταν από ορισμένους ανθρώπους να αυξηθεί.

Τώρα, φαίνεται ότι η ικανότητα παραγωγής HCQ θα παρεμποδιστεί ΔΙΑΦΟΡΑ λόγω αυτής της ανεξήγητης έκρηξης.



 Αν και τα ΜΜΕ μας, παγκοσμίως, αρνούνται να καλύψουν το γεγονός, τα μέσα ενημέρωσης στην Ταϊβάν δίνουν αυτήν την τεράστια κάλυψη στον Τύπο.

Σύμφωνα με την Taiwan English News :

«Μια έκρηξη σε ένα φαρμακευτικό εργοστάσιο στην πόλη Taoyuan άφησε δύο τραυματίες και προκάλεσε πυρκαγιά νωρίς το απόγευμα, 20 Δεκεμβρίου.

Άνθρωποι ως την περιοχή Tamsui της Νέας Ταϊπέι ανέφεραν ότι άκουσαν τη μαζική έκρηξη λίγο μετά το μεσημέρι. Αμέσως μετά την έκρηξη, ο παχύς μαύρος καπνός μπορούσε να φανεί να ξεχειλίζει από το εργοστάσιο SCI Pharmtech

Οι πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν στη φωτιά βρήκαν δύο άτομα τραυματισμένα. Ένας 30χρονος ξένος μετανάστης εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 80% -90% του σώματός του, και περιγράφεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας άντρας 40 ετών υπέστη έγκαυμα στο ένα χέρι. Και οι δύο άνδρες στάλθηκαν στο νοσοκομείο Chang Gung Memorial για θεραπεία.

Ενώ το εργοστάσιο βρίσκεται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taipei Taoyuan, οι εργασίες στο αεροδρόμιο δεν επηρεάστηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο United Daily News και στο ET Today.

Το πυροσβεστικό τμήμα της πόλης Taoyuan έστειλε 76 άτομα, 28 συσκευές πυρκαγιάς και 2 ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς.

Η αιτία της έκρηξης βρίσκεται υπό διερεύνηση.»

Ένα βίντεο της μαζικής έκρηξης μπορεί να προβληθεί παρακάτω:


Με στοιχεία από Dimpenews , welovetrump



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com στο Facebook...κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


1 σχόλιο

  1. Αναφέρεστε στα ΜΜΕ ΩΣ μέσα μαζικής εξαπάτησης, αυτό σημαίνει ότι βάζεις και το blog σου μέσα καθως ειναι μμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου