Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας κάνει απίστευτες καταγγελίες σε video: «Έβαλαν άνθρωπο ζωντανό σε ψυγείο και σε φέρετρο» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας κάνει απίστευτες καταγγελίες σε video: «Έβαλαν άνθρωπο ζωντανό σε ψυγείο και σε φέρετρο»

«Η οικογένεια παρέλαβε το πτώμα της γυναίκας, ο γιος της με δική του ευθύνη άνοιξε το φέρετρο να δει τη μητέρα του για τελευταία φορά και η ...



«Η οικογένεια παρέλαβε το πτώμα της γυναίκας, ο γιος της με δική του ευθύνη άνοιξε το φέρετρο να δει τη μητέρα του για τελευταία φορά και η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε ζελατίνα και ανέπνεε...!»


Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους τις καταγγελίες που κάνει μέσα από video στους προσωπικούς της λογαριασμούς η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας Αθηνά Κουιμτσίδου. Αυτά που θα ακούσετε να περιγράφει, προφανώς χρήζουν διερεύνησης, δεν τα υιοθετούμε και φυσικά αναδημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη, όμως από τη στιγμή που γίνονται δημόσια και τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουμε να τα καταγράψουμε.

Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας έχει επανειλημμένως αμφισβητήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την πανδημία, βαφτίζοντας την «ψεύτικη» και μάλιστα όλα αυτά δεν τα λέει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αλλά μέσα από δημόσιες αναρτήσεις της στα social media! Σε πρόσφατη  συνέντευξη της μάλιστα στην «Espresso» δηλώνει ότι ενώνει τη φωνή της με εκείνους που όχι μόνο έχουν επιφυλακτική στάση απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης αλλά περνούν στην αντεπίθεση κάνοντας ακόμα και διαδηλώσεις κατά του εγκλεισμού!

Σε εκείνη τη συνέντευξη η ίδια εξήγησε στον Βαγγέλη Καράλη τον λόγο που συμμετείχε σε τρεις διαμαρτυρίες κατά του lockdown, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι η οικογένειά της δέχτηκε αστυνομική βία. «Αυτά τα μέτρα είναι ακραία. Πρόκειται για μια ψεύτικη πανδημία! Χρεώνουν θανάτους από άλλα αίτια στον κορωνοϊό! Μετράνε ψεύτικους θανάτους! Πρόκειται για έναν ιό όπως όλοι οι υπόλοιποι» είχε δηλώσει στην «Espresso» και αυτοαποκαλείται «αρνητής του κορωνοϊού»!

Μετά τη δημοσίευση του τελευταίου video με τις απίστευτες καταγγελίες που κάνει, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:


Ακολουθεί το video:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου