Η.Π.Α: Οι εργοδότες θα μπορούν να απολύσουν νόμιμα τους υπαλλήλους τους αν δεν κάνουν το εμβόλιο COVID-19...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η.Π.Α: Οι εργοδότες θα μπορούν να απολύσουν νόμιμα τους υπαλλήλους τους αν δεν κάνουν το εμβόλιο COVID-19...!

Ο εργασιακός μεσαίωνας έρχεται μέσω εμβολίου...!  Αναρωτιέστε αν θα ισχύσει το ίδιο σε Ευρώπη και Ελλάδα; Το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές...






Ο εργασιακός μεσαίωνας έρχεται μέσω εμβολίου...! Αναρωτιέστε αν θα ισχύσει το ίδιο σε Ευρώπη και Ελλάδα;


Το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές. Ίσως το ζήτημα δεν είναι μόνο το ίδιο το εμβόλιο, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί για να προωθηθεί μια δικτατορική παγκοσμιοποιητική ατζέντα κάτω από τη μύτη της πλειοψηφίας του πληθυσμού, ο οποίος πιστεύει πως μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς θα επανέλθει στη προ-κορωνοϊού κανονικότητα του.

Γράφει ο ( Λ )

Είναι αστείο πώς οι αριστεροί διαφωνούν πάντα για το δικαίωμα της επιλογής και το δικαίωμα μιας γυναίκας να ορίζει εκείνη το σώμα της, αλλά όταν πρόκειται για αναγκαστικούς εμβολιασμούς για γυναίκες και άνδρες, είναι σιωπηλοί.

Μια πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής Ισότητας Ευκαιρίας Απασχόλησης, στις Η.Π.Α, ανέφερε ότι οι εργοδότες μπορούν να δώσουν εντολή εμβολιασμού στους υπαλλήλους τους.

Προς στιγμήν, το εμβόλιο δεν είναι ιδιαίτερα διαθέσιμο λόγω ποσοτήτων, γεγονός που καθυστερεί τους περισσότερους εργοδότες που υποχρεώνουν ή απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν.



Το Western Journal σε άρθρο του βάζει επι τάπητος το ζήτημα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα πολύ σύντομα και παρέθεσε αυτές τις λεπτομέρειες:

«Οι εργοδότες σε ολόκληρη τη χώρα έχουν τη νομική εξουσία να απαιτούν από τους υπαλλήλους να λάβουν το νέο εμβόλιο κοραναϊού, σύμφωνα με τη νομική καθοδήγηση από την Επιτροπή Ίσης Απασχόλησης.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές λένε ότι επειδή οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα και απαιτείται να διασφαλίσουν έναν ασφαλή χώρο εργασίας στον οποίο «ένα άτομο δεν θα αποτελέσει άμεση απειλή για την υγεία ή την ασφάλεια των ατόμων στο χώρο εργασίας», μια εταιρεία μπορεί να απαιτήσει τον εμβολιασμό των εργαζομένων της .

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν εάν ένας εργοδότης μπορεί να απαιτήσει από τους υπαλλήλους του να λάβουν το εμβόλιο,  ανέφερε το The Philadelphia Inquirer .

Ο εργοδότης πρέπει να αποδείξει ότι είναι απαραίτητο για τη δουλειά - συνήθως για άτομα που εργάζονται σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου - ή ότι υπάρχει «άμεση απειλή», δήλωσε ο Rhiannon DiClemente στις Κοινοτικές Νομικές Υπηρεσίες.

Εάν οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, για θρησκευτικούς λόγους ή για λόγους αναπηρίας, υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ληφθούν για την ικανοποίηση του αιτήματος τους προτού αυτό απορριφθεί.»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com στο Facebook...κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου