Νεκροί δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer - Biontech - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νεκροί δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer - Biontech

  Και οι δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν άνω των 55 ετών. Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο εθελοντές που έκα...

 




Και οι δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν άνω των 55 ετών.


Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer και Biontech κατά του κορονοϊού, στις ΗΠΑ.


Σύμφωνα με έγγραφα που κυκλοφόρησαν από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), συνολικά έξι άτομα πέθαναν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών στις ΗΠΑ.

«Συνολικά έξι εθελοντές (2 που έκαναν το εμβόλια και 4 που έλαβαν το εικονικό φάρμακο) από 43.448 εγγεγραμμένους (0,01%) πέθαναν κατά την περίοδο αναφοράς από τις 29 Απριλίου 2020 έως τις 14 Νοεμβρίου 2020», γνωστοποιεί το FDA, μέσω ενημερωτικών εγγράφων που κυκλοφόρησαν πριν από μια προγραμματισμένη συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής όπου θα πέσει στο τραπέζι η χορήγηση έκτακτης άδειας για χρήση του εμβολίου στη χώρα.

Και οι δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο ήταν άνω των 55 ετών, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα. Ο ένας από τους δύο εμφάνισε καρδιακή ανακοπή, 60 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, ενώ έχασε τη ζωή του τρεις ημέρες αργότερα.

Ο άλλος ασθενής, ο οποίος ήταν παχύσαρκος και έπασχε από προϋπάρχουσα αθηροσκλήρωση πέθανε από αρτηριοσκλήρωση τρεις ημέρες μετά τη λήψη του πρώτου εμβολιασμού.

Από sputniknews

Υ.Γ: Ωστόσο, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, ο FDA διευκρινίζει ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από φυσικά αίτια και ο θάνατος τους δεν σχετίζεται με το εμβόλιο...! Βεβαίως κάτι τέτοιο δημιουργεί ερωτήματα περι εφαρμογής 2 μέτρων και 2 σταθμών στην αντιμετώπιση του θέματος. Είναι δεοντολογικά ορθό όσοι πεθαίνουν, έχοντας κορωνοϊό αλλά και άλλα υποκείμενα νοσήματα, να θεωρούμε ότι πέθαναν λόγω κορωνοϊού....αλλά αυτοί που πέθαναν αφού έχουν κάνει προηγουμένως το εμβόλιο, να θεωρούμε ότι πέθαναν από τα άλλα φυσικά αίτια ή υποκείμενα νοσήματα που μπορεί να είχαν ταυτόχρονα; 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου