Νοθεία Η.Π.Α: Αποκαλυπτική μαρτυρία από δικηγόρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας για εμπλοκή της ιταλικής πολυεθνικής Leonardo SpA στη νοθεία των αμερικανικών εκλογών.. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νοθεία Η.Π.Α: Αποκαλυπτική μαρτυρία από δικηγόρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας για εμπλοκή της ιταλικής πολυεθνικής Leonardo SpA στη νοθεία των αμερικανικών εκλογών..

  Έτσι κέρδισε τις εκλογές ο «εκλεγμένος» Joe …; Είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο τελικά; Έκλεισε ο λογαριασμός του Στρατηγού Fly...

 



Έτσι κέρδισε τις εκλογές ο «εκλεγμένος» Joe…; Είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο τελικά; Έκλεισε ο λογαριασμός του Στρατηγού Flynn στο twitter μόλις τόλμησε να αναφερθεί στο ζήτημα


Μία αποκαλυπτικότατη μαρτυρία του δικηγόρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας, καθηγητή Alfio D'Urso για την εμπλοκή της ιταλικής πολυεθνικής Leonardo SpA στη νοθεία των αμερικανικών εκλογών που πρέπει να προκαλέσει παγκόσμιο πολιτικό σεισμό...!

Ενδεικτικά στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρονται τα παρακάτω:

«Πρώην επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής της ιταλικής πολυεθνικής Leonardo SpA κατηγορήθηκε από τον Εισαγγελέα της Νάπολη για χειραγώγηση τεχνολογίας/δεδομένων και εμφύτευση ιών στους κεντρικούς υπολογιστές της εταιρείας το Δεκέμβριο του 2020.

Υπό τη καθοδήγηση και τη διεύθυνση των Αμερικανικών προσώπων που εργάζονται από τη Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρώμη ανέλαβε την επιχείρηση να αντιστρέψει τα δεδομένα των εκλογών των ΗΠΑ της 3η Νοεμβρίου 2020 από το σημαντικό περιθώριο νίκης για τον Donald Trump στο Joe Biden σε ορισμένες πολιτείες όπου ο Joe Biden έχανε το σύνολο της εκλογής.

Ο εναγόμενος δήλωσε ότι εργαζόταν στην εγκατάσταση της Pescara της Leonardo SpA και ότι χρησιμοποίηση δυνατότητες κρυπτογράφησης επιπέδου στρατιωτικού κυβερνοπολέμου για να μεταδώσει τις αντεστραμμένες ψήφους μέσω στρατιωτικού δορυφόρου του πύργου Fucino, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.»


Έκλεισε ο λογαριασμός του Flynn στο twitter μόλις τόλμησε να αναφερθεί στο ζήτημα

Αυτή η μεταφορά δεδομένων εξήγησε την περίφημη «δυσλειτουργία» στις μηχανές ψηφοφορίας Dominion κατά τις εκλογές , σύμφωνα με τον αξιωματικό.


Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον πρώην Γενικό Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών Flynn. Ο στρατηγός Flynn έκανε tweet σχετικά με τη συμμετοχή του αρχηγού ασφαλείας του Leonardo Arturo D'Elia στην υπόθεση εισβολής στις εκλογές των ΗΠΑ, για την οποία ο λογαριασμός του απαγορεύτηκε από το Twitter

Ποιος είναι ο Arturo D'Elia

Ο Arturo D'Elia υπηρέτησε ως σύμβουλος ασφάλειας πληροφορικής στην Υπηρεσία Επικοινωνίας και Πληροφοριών του ΝΑΤΟ στη Ρώμη μεταξύ 2010 και 2015. Ήταν επίσης επικεφαλής ασφάλειας για την Ιταλική Leonardo SpA.


Ανέπτυξε ένα Linux Live Distibution για την εκτέλεση της εγκληματολογίας που συλλαμβάνει δεδομένα από συσκευές αποθήκευσης που χρησιμοποιούνται από την Ιταλική Αστυνομία της Πολιτείας και της Στρατιωτικής Εταιρείας. Ο D'Elia ανέπτυξε επίσης μια πλατφόρμα επιδιόρθωσης ευπάθειας, Sun Solaris, για τα συστήματα αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου