Αυτός είναι ο «φασίστας» Ντόναλντ Τράμπ! Ακούστε τον πύρινο λόγο του κατά της παγκόσμιας κλίκας και αναρωτηθείτε...γιατί να ήθελαν να τον «ρίξουν» ΟΛΟΙ άραγε; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτός είναι ο «φασίστας» Ντόναλντ Τράμπ! Ακούστε τον πύρινο λόγο του κατά της παγκόσμιας κλίκας και αναρωτηθείτε...γιατί να ήθελαν να τον «ρίξουν» ΟΛΟΙ άραγε; (Video)

  Ο λόγος του Ντόναλντ Τραμπ κατά της παγκόσμιας κλίκας...!   Οσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την Αμερική, ισχύουν για όλες τις χώρες του ...

 





Ο λόγος του Ντόναλντ Τραμπ κατά της παγκόσμιας κλίκας...!

 

Οσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την Αμερική, ισχύουν για όλες τις χώρες του πλανήτη. Αραγε οι πατριώτες έχουν πια τον έλεγχο; Ας ελπίσουμε η 6η Ιανουαρίου να κάνει το θαύμα της...

 

«Το κίνημά μας είναι για την αντικατάσταση ενός αποτυχημένου και διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου με μια κυβέρνηση που θα ελέγχετε από εσάς , τον Αμερικανικό λαό .

Το καθεστώς της Ουάσιγκτον , οι οικονομικές εταιρίες και τα ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από αυτό υπάρχουν μόνο και μόνο για έναν λόγο : να προστατεύουν και να πλουτίζουν τον εαυτό τους.

Το καθεστώς έχει στοιχηματίσει τρισεκατομμύρια δολάρια σ`αυτές τις εκλογές.

Ελέγχουν τους μοχλούς της εξουσίας στην Ουάσινγκτον και το παγκόσμιο ειδικό συμφέρον - συνεργάζονται με αυτούς τους ανθρώπους που στο μυαλό τους δεν έχουν το δικό σας καλό .

Η εκστρατεία μας αποτελεί μια αληθινή υπαρξιακή απειλή τέτοια που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τους !

Αυτή εδώ δεν είναι απλά άλλη μια εκλογή τετραετίας - είναι το σταυροδρόμι στην ιστορία του πολιτισμού μας , που θα αποφασίσει εάν εμείς οι πολίτες ανακτήσουμε τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Το πολιτικό καθεστώς που προσπαθεί να μας σταματήσει είναι το ίδιο γκρούπ που είναι υπεύθυνο για τις καταστροφικές εμπορικές συμφωνίες της χώρας, την μαζική παράνομη μετανάστευση και οικονομικές εξωτερικές πολιτικές που έχουν φέρει την χώρα μας σε θανάσιμη αιμοραγία .

Το πολιτικό κατεστημένο έχει επιφέρει την καταστροφή των εργοστασίων μας, και των εργασιών μας, καθώς μεταναστεύουν για το Μεξικό , την Κίνα και άλλες χώρες του κόσμου.

Είναι μια παγκόσμια δομή ισχύος που είναι υπεύθυνη για τις οικονομικές αποφάσεις που λήστεψαν την εργατική μας τάξη .

Έχουν απογυμνώσει την χώρα μας από τον πλούτο της και έβαλαν αυτά τα λεφτά στις τσέπες μιας χούφτας μεγάλων εταιρειών και πολιτικών οντοτήτων .

Αυτή είναι μια πάλη για την επιβίωση του έθνους μας και αυτή θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να σωθούμε .

Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν αν θα είμαστε ελεύθερο έθνος ή αν θα έχουμε μόνο την αυταπάτη της δημοκρατίας, ενώ στην πραγματικότητα θα μας ελέγχει μια χούφτα παγκόσμιου ειδικού συμφέροντος.

Μανιπουλάροντας το σύστημα, το σύστημα μας είναι παραποιημένο - αυτή είναι η πραγματικότητα .

Το ξέρετε εσείς και αυτοί το ξέρουν, και εγώ το ξέρω , και όλος ο κόσμος το ξέρει ....

Η μηχανή των Κλίντον είναι στο κέντρο αυτής της δύναμης , το έχουμε δει από πρώτο χέρι στα έγγραφα της γουϊκιλικς, στα οποία η Χίλαρυ Κλίντον συναντάται μυστικά με διεθνείς τράπεζες για να σχεδιάσουν την καταστροφή της κυριαρχίας των ΗΠΑ, με σκοπό να πλουτίσουν αυτές οι παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις - οι φίλοι της με τα ειδικά συμφέροντα και οι δωρητές της.

Ειλικρινά θα έπρεπε να τους βάλουν "μέσα".

Το πιο ισχυρό όπλο που αναπτύχθηκε από τους Κλίντον είναι τα εταιρικά πολυμέσα - ο τύπος .

Ας μιλήσουμε ανοιχτά σε ένα πράγμα :

τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης στην χώρα μας δεν ασκούν πλέον δημοκρατία, υπάρχουν ειδικά πολιτικά συμφέροντα που δεν διαφέρουν από οποιοδήποτε λόμπι ή άλλη οικονομική οντότητα με ολοκληρωτική πολιτική ατζέντα, και η ατζέντα αυτή δεν είναι για εσάς - είναι για τους εαυτούς τους.

Αν κάποιος τους ελέγξει , θεωρείται σεξιστής, ρατσιστής , αποκαλείτε ξενοφοβικός - θα πουν ψέματα , ψέματα , ψέματα και μετά πάλι θα κάνουν ακόμα χειρότερα πράγματα .... θα κάνουν οτιδήποτε είναι απαραίτητο .

Οι Κλίντονς είναι εγκληματίες, θυμηθείτε το αυτό !

Είναι αναμεμιγμένοι σε μια τεράστια συγκάλυψη μιας διαδεδομένης εγκληματικής δραστηριότητας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο ίδιο το ίδρυμα Κλίντον - με σκοπό να διατηρήσουν τους Κλίντον στην εξουσία.

Ήξερα ότι θα "έριχναν" οποιοδήποτε ψέμα μπορούσαν εναντίον μου και της οικογένειάς μου και των αγαπημένων μου.

Ήξερα ότι δεν θα σταματούσαν σε τίποτα προκειμένου να προσπαθήσουν να με σταματήσουν .

Όμως υπομένω με χαρά όλα αυτά τα βέλη και τις σφεντονιές για χάρη σας.

Τα υπομένω για το κίνημά μας ώστε να πάρουμε την χώρα μας πίσω .

Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν , ήταν μόνο ζήτημα χρόνου- και ήξερα ότι ο Αμερικανικός λαός θα ανέτειλε μαζί της αι θα ψηφίσει για το μέλλον που του αξίζει .

Το μόνο που μπορεί να σταματήσει αυτή την διεφθαρμένη μηχανή , είστε εσείς !

Η μόνη δύναμη που είναι αρκετά ισχυρή να σώσει την χώρα μας, είμαστε εμείς !

Οι μόνοι άνθρωποι που που είναι αρκετά γενναίοι να καταψηφίσουν αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς, είστε εσείς - ο Αμερικάνικος λαός !

Δεν είχα καμία ανάγκη να κάνω αυτό που κάνω , πιστέψτε με.

Έχω φτιάξει μια τεράστια επιχείρηση και έκανα μια υπέροχη ζωή .

Ζω και απολαμβάνω τους καρπούς και τα οφέλη χρόνων επιτυχούς επαγγέλματος για εμένα και την οικογένειά μου - επέλεξα όμως να περάσω από αυτό το σόου απόλυτου τρόμου , ψεμάτων , εξαπατήσεων και επικίνδυνων επιθέσεων .....

Ποιός να το πίστευε ??

Το κάνω όμως γιατί αυτή η χώρα μου έχει δώσει τόσα πολλά και αισθάνομαι τόσο δυνατός , που είναι η σειρά μου , να το ανταποδώσω στην χώρα που αγαπώ !

ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,

και για το κίνημα

και θα πάρουμε πίσω αυτή την χώρα για εμάς

και θα κάνουμε την Αμερική - Μεγάλη ξανά !!!»

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

( Αν δεν παίζει το video εδώ, μεταβείτε απευθείας στο youtube και δείτε το ολόκληρο!)




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου