Lin Wood: «Τα ΜΜΕ λένε ψέματα, τις εκλογές τις έχει κερδίσει ο Τράμπ, μείνετε σπίτι και να έχετε τροφή και νερό για 10 έως 14 ημέρες μέχρι να καθαριστεί το χάος - Είμαστε σε πόλεμο με τη Κίνα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Lin Wood: «Τα ΜΜΕ λένε ψέματα, τις εκλογές τις έχει κερδίσει ο Τράμπ, μείνετε σπίτι και να έχετε τροφή και νερό για 10 έως 14 ημέρες μέχρι να καθαριστεί το χάος - Είμαστε σε πόλεμο με τη Κίνα» (Video)

  «Η Κίνα έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αμερικής με ένα βιολογικό όπλο και εμπλέχθηκε στις εκλογές» «Μείνετε σπίτι, μείνετε εκτός δρόμο...

 






«Η Κίνα έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αμερικής με ένα βιολογικό όπλο και εμπλέχθηκε στις εκλογές»


«Μείνετε σπίτι, μείνετε εκτός δρόμου και μείνετε εκτός αγώνα, ο στρατός μας είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Τζο Μπαίντεν δεν κέρδισε αυτές τις εκλογές»


Αυτή η συνέντευξη που θα ακούσετε στο παρακάτω video, πραγματοποιήθηκε στις 18/1/21 και βεβαίως δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς έχουμε να κάνουμε με 2 εντελώς αντίθετες πραγματικότητες εν εξελίξει. Από τη μια πλευρά οι προετοιμασίες για την...ορκωμοσία του Μπάιντεν....και από την άλλη τέτοιες συνεντεύξεις από ανθρώπους που μόνο τυχαίοι δεν είναι, οι οποίες μας δίνουν την εντύπωση ότι ο Τράμπ ίσως συνεχίσει να είναι Πρόεδρος....

Ο Δικηγόρος Lin Wood, που βρίσκεται στη Νομική ομάδα του Προέδρου Τραμπ, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή “Patriotically Correct Radio”. Τόνισε στη συνέντευξη ότι τα ΜΜΕ λένε ψέμματα και ότι τις εκλογές τις έχει κερδίσει ο Τράμπ.

Ο Lin Wood, δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος, ένας παραληρηματικός τύπος του διαδικτύου, που συνωμοσιολογεί ή λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. 
Θεωρείται, ένας από τους σπουδαιότερους νομικούς στην Αμερική και αυτά που ισχυρίστηκε στην εκπομπή, δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Η μάχη, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αγριέψει για τα καλά στις ΗΠΑ.

Ο Lin Wood συμβουλεύει τους ανθρώπους στο παρακάτω video να έχουν τροφή και νερό για 10 έως 14 ημερών και να είναι έτοιμοι να παραμείνουν στο Lock Down για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως ότου καθαριστεί αυτό το χάος.

«Ως πρακτικό ζήτημα, η Αμερική βρίσκεται σε πόλεμο με την Κίνα, θα είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Κίνα έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αμερικής με ένα βιολογικό όπλο και εμπλέχθηκε στις εκλογές.»

«Μείνετε σπίτι, μείνετε εκτός δρόμου και μείνετε εκτός αγώνα, ο στρατός μας είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Τζο Μπαίντεν δεν κέρδισε αυτές τις εκλογές»

«Οι Αμερικανοί στρατιώτες θα κάνουν τη δουλειά τους.» 

«Θυμηθείτε ότι ο Θεός προστατεύει αυτήν τη χώρα.»  

Αυτή η συνέντευξη δεν σας δίνει την εντύπωση ότι ο Τραμπ πρόκειται να είναι στην πραγματικότητα Πρόεδρος για τέσσερα ακόμη χρόνια;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com στο Facebook...κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου