Η γλοιώδης υποστηρικτική προπαγανδιστική αντιμετώπιση του Biden σε βαθμό «θεοποίησης» από τα ΜΜΕ σε αντίθεση με την αήθη επίθεση τους στο Τράμπ δεν έχει προηγούμενο. (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η γλοιώδης υποστηρικτική προπαγανδιστική αντιμετώπιση του Biden σε βαθμό «θεοποίησης» από τα ΜΜΕ σε αντίθεση με την αήθη επίθεση τους στο Τράμπ δεν έχει προηγούμενο. (Video)

  Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι φαίνεται να μην πείθονται από τη προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά του Τράμπ και υπέρ του Biden . Εμείς; Αυτή η γλοιώδης π...

 





Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι φαίνεται να μην πείθονται από τη προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά του Τράμπ και υπέρ του Biden. Εμείς;


Αυτή η γλοιώδης προπαγάνδα υπέρ του Biden και κατά του Τράμπ σε επίπεδο δημοσιογραφίας είναι φανερή και στη χώρα μας. Στη χώρα μας ωστόσο ακόμα δεν έχει ανοίξει η συζήτηση περί «αξιοπρεπούς δημοσιογραφίας» και «αντικειμενικότητας» , φράσεων άγνωστων ίσως εν πολλοίς, εφόσον μάλιστα τα αφεντικά στηρίζουν τον παγκοσμιοποιητή Biden.


Γράφει ο ( Λ )

Στις Η.Π.Α ωστόσο, μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποια Μ.Μ.Ε και δημοσιογράφοι οι οποίοι λειτουργούν με ανεξαρτησία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Γκλεν Γκρίνβαλντ ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή του Fox News "The Ingraham Angle" στην οποία άνοιξε η συζήτηση για την υποκρισία των μέσων ενημέρωσης σε σχέση με την αρχή της εποχής του Μπάιντεν, συγκρινόμενη με την αρχή της εποχής του Τράμπ το 2017...!

Επαναλαμβάνουμε, η γλοιώδης προπαγανδιστική μεταφορά των ειδήσεων με σκοπό τη προώθηση συγκεκριμένων κέντρων και ανθρώπων συμβαίνει παγκοσμίως και φυσικά η χώρα μας όπως βλέπουμε όλοι είναι μια εκ των πρωτοπόρων. Σεν αντίθεση με εμάς τους Έλληνες όμως, που προς στιγμήν φαίνεται είτε να μην μας ενδιαφέρει η προπαγάνδα των ΜΜΕ και το που μας οδηγούν, είτε απλώς να αγνοούμε την κατάσταση ασχολούμενοι με τηλεσκουπίδια που μας σερβίρουν και με την ψεύτικη ζωή που μας έχουν σερβίρει για φυσιολογική, τα «Αμερικανάκια» φαίνεται να διατηρούν διαφορετική στάση...


Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του  expressnews οι Αμερικανοί ψηφοφόροι φαίνεται να μην πείθονται από τη προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά του Τράμπ και υπέρ του Biden.

Μάλιστα πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι εκλογές έχουν κλαπεί, παρά την αποτυχία 50 αγωγών να προσπαθήσουν να και παρά το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις αγωγές απορρίφθηκαν από Ρεπουμπλικανούς δικαστές ή το ότι υπήρξαν αξιωματούχοι των Ρεπουμπλικανών που πιστοποίησαν τα αποτελέσματα σε πολλές πολιτείες μάχης. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι σε γκάλοπ που έγινε από το εν λόγω δίκτυο στο San Antonio , οι πολίτες αυτοί παραμένουν ένθερμοι υποστηρικτές του Trump και δεν γνωρίζουν κανέναν στην ομάδα φίλων τους που πιστεύει ότι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα έχει υποστεί βλάβη από την εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου. Και επειδή αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, έχει συγκεκριμένη εξήγηση. Πιστεύουν ότι οι βανδαλισμοί και οι θάνατοι του Καπιτωλίου ενορχηστρώθηκαν από αντιφασιστικές ομάδες, όπως την ANTIFA και το BLM.

«Ναι, απολύτως, το πιστεύω», δήλωσε ο Stuart Knowlton, πρώην καπετάνιος του αμερικανικού στρατού και ιδιοκτήτης της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών που τώρα υπηρετεί ως Επίτροπος της κομητείας της Atascosa.

Σε συνέντευξη στο σπίτι του, έξω από τον Γιουρντάντον, ο Knowlton είπε ότι βίντεο από ταραχές στο Καπιτώλιο πείθουν τον ίδιο και άλλους Ρεπουμπλικάνους ότι ο όχλος δεν αποτελούσε «νόμιμους» υποστηρικτές του Trump.

«Κοίτα τα ρούχα τους», είπε. «Έχω πάει σε ομιλία του Τραμπ. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον ντυμένο σαν αυτούς τους υποτιθέμενους ταραχοποιούς του Τράμπ».

Η στάση βεβαίως αυτή των Αμερικανών πολιτών είναι δεδομένο ότι θα γίνει αντικείμενο μελέτης και θα προσπαθήσουν να την κάμψουν. Ήδη η κυβέρνηση Μπάιντεν αποκαλύπτει «Σχέδιο για την καταπολέμηση του εσωτερικού εξτρεμισμού». Φυσικά ως εσωτερικό εξτρεμισμό εννοούν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους του Τράμπ. Ή αλλιώς «φασίστες», «ακροδεξιούς», «ναζιστές» όπως τους αποκαλούν τα παγκόσμια ΜΜΕ. Φαντάζομαι δεν σας κάνουν εντύπωση αυτοί οι χαρακτηρισμοί. Άλλωστε τους έχουμε δει και εδώ στην Ελλάδα...αλλά δεν επιτρέπεται να μιλήσουμε παραπάνω για αυτό, καθότι η λογοκριτική δημοκρατία μας δεν μας το επιτρέπει...! Σε αυτό λοιπόν το σχέδιο όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παραπάνω λινκ μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά σε αντιμετώπιση «εξελισσόμενων απειλών, ριζοσπαστικοποίησης, του ρόλου των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ανταλλαγής πληροφοριών». Κοινώς...ήρθε η ώρα για μαζικές παρακολουθήσεις των πάντων....! Ήρθε ο Μπάιντεν και μαζί του ένας πραγματικά μαύρος χειμώνας....!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com στο Facebook...κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου