Η ύποπτη σχέση μεταξύ των υποστηρικτών της μείωσης του πληθυσμού και των εμβολίων COVID - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ύποπτη σχέση μεταξύ των υποστηρικτών της μείωσης του πληθυσμού και των εμβολίων COVID

  Μερικοί από εσάς μάλλον έχετε ακούσει για την ψυχολογική θεωρία γνωστή ως «προβολή». Οι περισσότερες από τις διαδικτυακές περιγραφές της θ...

 






Μερικοί από εσάς μάλλον έχετε ακούσει για την ψυχολογική θεωρία γνωστή ως «προβολή». Οι περισσότερες από τις διαδικτυακές περιγραφές της θεωρίας είναι υπερβολικά περίπλοκες και άσχετες με το σημείο που γίνεται εδώ, οπότε δεν θα αναφερθούν.


Αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος προβολής – το ονομάζουμε απλά ένα παρατηρήσιμο φαινόμενο παρά μια ψυχολογική θεωρία – που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει χωρίς καμία εμπειρία στην ψυχολογία.


Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή: LifeSiteNews


Μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να προβάλλουν τις δικές τους καλές αρχές σε άλλους, όταν έχουν την υποχρέωση να μην προβάλλουν αυτές τις καλές αρχές. Το φαινόμενο συχνά εκφράζεται προφορικά με τους ακόλουθους τρόπους: «κανείς δεν θα το έκανε αυτό πραγματικά» ή «κανείς δεν θα μπορούσε πραγματικά να είναι τόσο κακοπροαίρετοι».

Μια σύντομη μελέτη της ιστορίας ορισμένων πολιτικών οντοτήτων, ακόμη και τα τελευταία 10 χρόνια, μας επιτρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ό,τι «ναι, μπορούν» να είναι τόσο κακοπροαίρετοι. Τα συγκεκριμένα παραδείγματα δεν είναι απαραίτητα, αλλά πολλές από τις κακοήθειες περιλαμβάνουν ανθρώπους ή οντότητες που χρησιμοποιούν άλλα ανθρώπινα όντα για να αποκτήσουν δύναμη και να καταστρέψουν όσους τους παρεμποδίζουν. Είναι προφανές ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν μια εξαιρετικά παραμορφωμένη και λανθασμένη ιδέα για το τι είναι «ευγενές» και καλό. Οι δρακόντειες απαντήσεις αξιωματούχων δημόσιας υγείας και κυβερνητικών φορέων στην Αμερική για την αναφερόμενη πανδημία COVID-19 υποδηλώνουν ότι πολλοί άνθρωποι «θα το έκαναν πραγματικά».

Είναι ατυχές το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν απόψεις αντιζωής (ανταγωνιστικές ή αντιθετικές στις φυσιολογικές ανθρώπινες αξίες) και άλλες παραμορφωμένες απόψεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν την εξουσία και τις θέσεις τους στην κυβέρνηση. Οι απόψεις των εμπλεκομένων για την παροχή δεδομένων και πληροφοριών περί COVID-19 και εμβολίων COVID-19 είναι σχετικές.

Ένα προηγούμενο άρθρο που συζητούσε το εμβόλιο COVID-19 της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Moderna/Η.Π.Α. και το εμβόλιο Pfizer/BioNTech COVID-19 ανέφεραν ότι ορισμένοι θεώρησαν τις δημόσιες εμφανίσεις του Bill Gates στις αρχές του πανικού COVID-19 ως περίεργες. Το άρθρο ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ενώ προκαλούσε ταυτόχρονα τον φόβο του COVID-19, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates συμμετείχε στην ανάπτυξη εμβολίου COVID-19 με τη Moderna και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η Moderna, η οποία είναι προφανώς γνωστή για το απόρρητό της, «εργάζεται σε σχεδόν 100 πρότζεκτ ταυτόχρονα», αλλά κανένα από αυτά δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση στις ΗΠΑ. Πρέπει κανείς να ρωτήσει, γιατί όχι; Μήπως επειδή γνωρίζουν ήδη ότι η τεχνολογία mRNA δεν είναι ασφαλής;

Εάν οι εταιρείες ανακαλύψουν νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου ή εμβολίου ότι το φάρμακο ή το εμβόλιο δεν είναι ασφαλές σε ζώα ή ανθρώπους, δεν απαιτείται απαραίτητα να δημοσιεύσουν τις πληροφορίες. Έτσι, όταν μια εταιρεία είχε εκατοντάδες πρότζεκτ, μερικά ή πολλά από τα οποία απέτυχαν και δεν δημοσίευσαν τα δεδομένα, κάποιος μπορεί λογικά να υποψιαστεί ότι τα προϊόντα τους ανακαλύφθηκε ότι είναι επιβλαβή.

Συγκεκριμένα, οι τεχνολογίες εμβολίων COVID-19 δεν έχουν αποδειχθεί μακροπρόθεσμα ασφαλείς. Σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργούν αναγκάζοντας το σώμα να κάνει πράγματα που δεν κάνει κανονικά. Σοβαρές βραχυπρόθεσμες βλάβες έχουν ήδη ανακαλυφθεί αλλά έχουν υποτιμηθεί εσφαλμένα. Οι βλάβες που ανακαλύφθηκαν μετά από περισσότερους από λίγους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων, δεν μπορούν να αποκλειστούν. Αλλά αυτό είναι λίγο εφαπτόμενο από το κύριο θέμα αυτού του άρθρου.

Από τότε που γράφτηκε το προηγούμενο άρθρο, έχει καθοριστεί ότι το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates συμμετέχει επίσης τουλάχιστον έμμεσα στην ανάπτυξη του άλλου εμβολίου COVID-19 που έχει εξουσιοδοτηθεί (αλλά όχι εγκριθεί) στις ΗΠΑ. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο μερικές φορές επισημαίνεται εσφαλμένα ως “Το εμβόλιο Pfizer.” Το ίδιο το εμβόλιο αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα από μια ξένη (τουρκική) εταιρεία με το όνομα «BioN-Tech», η οποία στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Pfizer.

Το BioNTech ιδρύθηκε από τον Δρ. Ugur Sahin, Τούρκο μετανάστη στη Γερμανία, και τη σύζυγό του Ozlem Tureci. Ο Δρ. Σαχίν απονεμήθηκε «ένα βραβείο για τους μουσουλμάνους στην επιστήμη και την τεχνολογία» το 2019, αλλά η ίδια η εταιρεία φαίνεται ότι προϋπάρχει από το 2008 και εξακολουθεί να μην έχει κανένα προϊόν αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στην αγορά. Αξίζει σίγουρα να θυμάστε ότι και οι δύο εταιρείες με εμβόλια COVID-19 που έλαβαν «εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης» στις ΗΠΑ – και ασυλία αστικής ευθύνης – έχουν μηδενικά εγκεκριμένα προϊόντα στην αγορά.

Χωρίς προϊόντα στην αγορά, η BioNTech είχε την αρχική δημόσια προσφορά της στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ το 2019. Επίσης, το 2019, λίγους μόνο μήνες πριν από την αναφερόμενη ανακάλυψη του COVID-19, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates αγόρασε μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων. Από την αρχική δημόσια προσφορά της, η μετοχή είχε αυξηθεί κατά περίπου 800% τον Δεκέμβριο του 2020. Και η BioNTech συνεργάζεται επί του παρόντος με την κινεζική εταιρεία Fosun Pharma.

Έτσι, ιδίως, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates θα μπορούσε προφανώς να αποκομίσει και τα δύο εμβόλια COVID-19 εξουσιοδοτημένα (αλλά όχι εγκεκριμένα) στις ΗΠΑ.

Υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates στα εμβόλια COVID-19. Πριν φτάσετε σε αυτό, όμως, σκεφτείτε αυτό: θα θέλατε να μάθετε εάν οι κυβερνητικοί φορείς που προωθούν τη χρήση εμβολίων, ο κατασκευαστής εμβολίων ή ένας ισχυρό επενδυτής εμβολίων υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού; Υπάρχουν πολλοί φιλελεύθεροι που θεωρούν τον πληθυσμό ως κάτι κακό. Ας πούμε, πως στο παρελθόν θεώρησαν ορισμένοι, π.χ. μια κυβερνητική οντότητα, την μελλοντική αύξηση του πληθυσμού (και επομένως τις μεγάλες οικογένειες) «απειλή για την εθνική ασφάλεια» για οποιονδήποτε ψευδή λόγο που μπορούσαν να φανταστούν. Ας πούμε επίσης ότι τα ίδια κυβερνητικά άτομα ασχολούνται με την ανάπτυξη και την έγκριση ενός εμβολίου. Θα μπορούσε ένα λογικό άτομο να θεωρήσει αυτές τις πληροφορίες απαραίτητες πριν αποφασίσει να κάνει ή να αρνηθεί το εμβόλιο;

Ή ας το θέσουμε με αυτόν τον τρόπο: η στάση του δημιουργού ή επενδυτή εμβολίων για την ανθρώπινη ζωή – και τον έλεγχο του πληθυσμού ο οποίος, πρέπει να αναφερθεί, μπορεί να περιλαμβάνει παραπλανητική και σκόπιμη μείωση του προσδόκιμου ζωής ή της στειρότητας σημεία αντίθετα με την ανθρώπινη ζωή – θα έπρεπε να σχετίζεται με την απόφασή σας να κάνετε ή όχι το εμβόλιο; Ακόμη και ο πιο φιλελεύθερος φιλελεύθερος που υποστηρίζει την σοβαρά δυσοίωνη μείωση του πληθυσμού θα φαινόταν να συμφωνεί ότι η συναίνεση μετά από ενημέρωση απαιτεί από κάποιον να γνωρίζει αν ένα εμβόλιο πληρώθηκε, έγινε ή εξουσιοδοτήθηκε από άτομα που υποστηρίζουν τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού.

Όσοι υποστηρίζουν κάτι τόσο απεχθές όπως τον έλεγχο του πληθυσμού πιθανότατα δεν θα προσφερθούν να αναφέρουν στον κόσμο όταν θέτουν τις απόψεις τους σε δράση. Αν υποστηρίζουν κάτι τόσο απεχθές όπως τον έλεγχο του πληθυσμού, θα μπορούσαν επίσης να υποστηρίξουν τη χρήση εξαπάτησης και ψευδών για να κάνουν αυτό το σχέδιο πραγματικότητα. Είναι μάλλον παράλογο να πιστεύουμε ότι τέτοια άτομα θα έλεγαν: «Λοιπόν, στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο, πρόκειται να κάνουμε κάποιο έλεγχο του πληθυσμού. Μην ανησυχείτε, ωστόσο – είναι αυστηρά ελεγμένο, ακόμη και ασφαλές και αποτελεσματικό. ” Άρα, θα ήταν σίγουρα αξιοσημείωτο εάν τέτοια άτομα εκφράζουν σαφώς τέτοιες απόψεις και ασχολούνται με εμβόλια.

Είναι σχετικό – όχι «θεωρία συνωμοσίας», όπως κάποιοι έχουν δηλώσει εσφαλμένα – να γνωρίζουν ότι ο κ. Gates, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό και στα δύο εμβόλια COVID-19 που έλαβαν άδεια έκτακτης ανάγκης, έχει υποστηρίξει τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού. Το 2010, είπε τα εξής:

Πρώτον, έχουμε πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα έχει φτάσει στα 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Θα φτάσει τα εννέα δισεκατομμύρια περίπου. Τώρα, εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε κατά, ίσως, 10 ή 15 τοις εκατό (στο σημείο 04:21 του βίντεο στα αγγλικά).

Υπάρχουν περισσότερα από ένα σημαντικά σημεία σχετικά με αυτήν τη δήλωση. Επιπλέον, δεν είναι σαφές πώς η δήλωσή του και τα προφανή συμπεράσματα που θα έκανε κανείς από τη δήλωσή του υπέρ της μείωσης του πληθυσμού (και της συμμετοχής του στα εμβόλια COVID-19) θεωρείται «θεωρία συνωμοσίας». Δεν υπάρχει θεωρία εκεί, είπε πραγματικά αυτά τα λόγια.

Σε γενικές γραμμές, είναι σαφές ότι ο κ. Γκέιτς υποστηρίζει τα εμβόλια COVID-19 – φέρεται ότι βρίσκεται σε μια «προσπάθεια εμβολιασμού του κόσμου» με εμβόλια COVID-19. Είναι περίεργο το γεγονός ότι ένα τέτοιο άτομο παραβλέπει σχεδόν εντελώς το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται εμβολιασμό και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν συμπτώματα από το SARS-CoV-2. Έτσι, το κανονικό άτομο μπορεί να πει, «Μιλήστε για τον εαυτό σας, κύριε» για τα εμβόλια COVID-19. (Η πρόταση ότι «ο μόνος τρόπος για να επανέλθουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό είναι μέσω εμβολίων COVID-19» είναι λανθασμένη, αλλά αυτό δεν θα εξεταστεί εδώ.)

Ας επιστρέψουμε στη σαφή σκέψη του κ. Γκέιτς ότι είναι καλό και ευγενές να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό, δηλώνοντας, «Εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε [τον μελλοντικό πληθυσμό του κόσμου] κατά, ίσως, 10 ή 15 τοις εκατό.» Υπάρχουν μόνο μερικά συμπεράσματα στα οποία μπορεί κανείς να καταλήξει από μια τέτοια δήλωση σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του με τα εμβόλια COVID-19.

Φυσικά, «κανείς δεν θα έκανε κάτι τέτοιο πραγματικά», έτσι;

#Abortion, #BillAndMelindaGatesFoundation, #BillGates, #Coronavirus, #CoronavirusVaccine, #Pfizer, #PopulationControl #COVIDVaccines

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών

Πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου