Ακόμα και μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου ο Φάουτσι δεν μπορεί να «εγγυηθεί» ότι μπορούν οι εμβολιασμένοι να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ακόμα και μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου ο Φάουτσι δεν μπορεί να «εγγυηθεί» ότι μπορούν οι εμβολιασμένοι να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα...! (Video)

  Ο Fauci, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, παρά το γεγονός ότι ερωτάται επίμονα από τη δημοσιογράφου το CNN , δεν ψελλίζει καν ότι οι ηλι...

 






Ο Fauci, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, παρά το γεγονός ότι ερωτάται επίμονα από τη δημοσιογράφου το CNN, δεν ψελλίζει καν ότι οι ηλικιωμένοι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως εναντίον του Covid-19 μπορούν τώρα να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους. Η απάντηση του είναι: «θα προκύψουν συστάσεις για να μας καθοδηγήσουν με πιο ακριβή τρόπο.»


Ο επιδημιολόγος και σύμβουλος της διακυβέρνησης Μπάιντεν, Άντονι Φάουτσι ανέφερε επίσης, ότι οι Αμερικανοί ενδέχεται να χρειάζεται να φορούν μάσκες και το 2022, ακόμα κι αν η χώρα χαλαρώσει άλλους περιορισμούς στη μάχη κατά της Covid-19.


Αν και τα ποσοστά ημερήσιων μολύνσεων μειώνονται ραγδαία, χιλιάδες Αμερικανοί συνεχίζουν να πεθαίνουν καθημερινά από τον κορωνοϊό και ένα ποσοστό μικρότερο του 15% του αμερικανικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

Ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος της νέας διακυβέρνησης υπό τον Τζο Μπάιντεν, ανέφερε μιλώντας στο CNNi ότι ο απολογισμός αυτός είναι ένα «θλιβερό ιστορικό ορόσημο στην ιστορία της χώρας».

Ερωτηθείς, εάν οι Αμερικανοί θα πρέπει να αναμένουν να φορούν μάσκες τον επόμενο χρόνο, ο Φάουτσι απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πιθανόν ότι αυτό θα συμβεί». Και αποσαφήνισε πως εξαρτάται από τα επίπεδα διασποράς του ιού στις κοινότητες και τις ενδεχόμενες μεταλλάξεις.

«Προφανώς, νομίζω ότι θα έχουμε έναν σημαντικό βαθμό κανονικότητας πέραν της τρομερής επιβάρυνσης που όλοι μας ζήσαμε τον περασμένο χρόνο» επισήμανε ο ίδιος.

Ωστόσο αρνήθηκε να εγγυηθεί ή να πει με βεβαιότητα ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου, είναι ελεύθεροι μετά από ένα διάστημα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιατί..; Αν δεν γνωρίζει αυτός, τότε ποιος....;




 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου