Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Εποικίζουν τη χώρα όσο εσύ μένεις ασφαλής, δίνοντας «όπλο» στη Τουρκία. «Επενδυτές» περνούν τον Έβρο οπλισμένοι και έρχονται στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες»...και άλλοι διαφημίζουν τα χρήματα που παίρνουν, ενώ ΕΣΥ πεινάς!

  Η Τουρκία ήδη καταγγέλλει ότι «οι ελληνικές αρχές ξυλοκοπούν πρόσφυγες»! Οι Τούρκοι δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους ανεξέλεγκτους υπε...

 

Η Τουρκία ήδη καταγγέλλει ότι «οι ελληνικές αρχές ξυλοκοπούν πρόσφυγες»! Οι Τούρκοι δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους ανεξέλεγκτους υπεράριθμους μετανάστες ως μοχλό αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Αφυπνίσου!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται στη δημοσιότητα πάρα πολλά βίντεο που δείχνουν το χάος στο οποίο βυθίζεται η Ελλάδα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από το φοβισμένο ελληνικό λαό ο οποίος... «μένει ασφαλής στο σπίτι του».


Στα παρακάτω videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο παρακολουθήστε μετανάστες οπλισμένους να περνούν σε ελληνικό έδαφος....άλλους να διαφημίζουν τα χρήματα που λαμβάνουν χωρίς εργασία, μέσω Ελλάδας, ενώ οι Έλληνες πλέον κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και οι οικογένειες των Ελλήνων είναι αντιμέτωπες με τα δυσβάσταχτα χρέη από τη «προστατευτική» πολιτική της κυβέρνησης έναντι της Covid19…!


Ταυτόχρονα με όλα αυτά, οι κάτοικοι της Λέσβου καταγγέλλουν Κλοπές και σφαγές ζώων στον Καρά Τεπέ. Δείτε την απελπισία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρήκε απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα. Δείτε επίσης το χάος που προκάλεσαν πριν λίγες ημέρες έξω από ξενοδοχείο στην Αθήνα.Η Τουρκία χρησιμοποιεί ήδη τους μετανάστες ως αποσταθεροιητικό μοχλό πίεσης

Σε σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας προχωρά η Τουρκία σύμφωνα με το Pronews, την ώρα που η Αθήνα αναμένει από την Τουρκία τις ημερομηνίες για το νέο γύρο των «διερευνητικών» επαφών. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επικαλείται υποθετικούς ξυλοδαρμούς παράνομων μεταναστών που επιχειρούν να περάσουν τον Έβρο.

Μάλιστα αναφέρεται σε δύο «συμβάντα» όπως τα αποκαλεί που συνέβησαν στις 23 & 24 Φεβρουαρίου 2021, με μετανάστες και «πρόσφυγες»  μεταξύ των οποίων φυσικά περιλαμβάνονται πάντα παιδιά και γυναίκες.

Όπως αναφέρει το τουρκικό υπουργείο οι… «πρόσφυγες»  εδάρησαν από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας και αφού τους έκλεψαν τηλέφωνα, χρήματα πολύτιμα αντικείμενα και παπούτσια, τους εγκατέλειψαν στο θάνατο σε νησίδα στη μέση του ποταμού Έβρου.

Στο περιστατικό που, πάντα σύμφωνα με την Άγκυρα  συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου συνοριακές μονάδες της Τουρκίας έσωσαν από το θάνατο 22 μετανάστες και «πρόσφυγες» ενώ στις 24 Φεβρουαρίου 29 μετανάστες και «πρόσφυγες.»

Ως αποτέλεσμα των συνεντεύξεων με τα άτομα που επαναπροωθήθηκαν, εντοπίστηκε ότι κάποιοι εξ αυτών είναι αλλοδαποί οι οποίοι μέσω Σερβίας και Βουλγαρίας έφτασαν στην Ελλάδα και επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2021 ομάδα 13 Αφγανών «προσφύγων» (δεν είναι πρόσφυγες καθώς το Αφγανιστάν είναι ασφαλής χώρα)  με δικαιολογία την διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό, οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας τους έβγαλαν από το στρατόπεδο προσφύγων στη Μυτιλήνη και αφού τους έδειραν και τους πήραν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα τους επαναπροώθησαν προς τη χώρα μας.

«Οι επαναπροωθήσεις και τα άνευ δικαίου μέτρα που έχουν καταστεί μία συστηματική πολιτική της Ελλάδας (ενώ σε κάποια περιστατικά μετείχε και η FRONTEX) συνεχίζονται επί χρόνια. Στα τελευταία τέσσερα χρόνια περισσότεροι από 80.000 πρόσφυγες επαναπροωθήθηκαν προς τη χώρα μας.» αναφέρει το τουρκικό υπουργείο για να καταλήξει:

«Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα στοιχεία τα οποία μετέχουν στις επαναπροωθήσεις, να τερματίσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις δράσεις που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις επαναπροώθησεις που απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της ΕΕ και τη συμφωνία της 18ης Μαρτίου.

Καλούμε επίσης την ΕΕ με βάση την ανθρώπινη αξιοπρέπεια,  να παρακολουθήσει την εφαρμογή του δικαίου της ΕΕ και του χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ στα κράτη-μέλη της.»Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code