Ισραήλ: Τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει ότι «Πολλοί Πεθαίνουν» στο Ισραήλ μετά από τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA της Pfizer - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ισραήλ: Τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει ότι «Πολλοί Πεθαίνουν» στο Ισραήλ μετά από τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA της Pfizer

  Αγνόησαν τους δυνητικά σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους που απορρέουν από το πειραματικό εμβόλιο και τους κινδύνους σχετικά με την προστασία τ...

 



Αγνόησαν τους δυνητικά σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους που απορρέουν από το πειραματικό εμβόλιο και τους κινδύνους σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.


Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ παρέδωσε την υγεία του λαού στην Pfizer με τη σύναψη μυστικής σύμβασης  που προέβλεπε ότι ο ισραηλινός πληθυσμός θα γίνει ερευνητικό αντικείμενο, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή του, γράφει το άρθρο. Σκεφτείτε ότι με βάση αυτά και ο ελληνικός πληθυσμός έχει μετατραπεί σε πειραματόζωα...!


Πηγή: Healthimpactnews.com

Απόδοση: Συνεργάτης Ελλήνων Αφύπνιση


Άρθρο του Brian Shilhavy 

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύσαμε το άρθρο της Vera Sharav «Η κυβέρνηση παραχώρησε τον ισραηλινό πληθυσμό ως ανθρώπινα υποκείμενα σε ένα τεράστιο πείραμα».

Η Sharav είναι η ιδρυτής της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας και είναι η ίδια επιζών του Ολοκαυτώματος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Sharav Ανέφερε:

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Ισραήλ «συνελήφθησαν» απροετοίμαστοι όταν η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο ήταν «90% αποτελεσματικό» (αναθεωρήθηκε σε 95%) έναντι της Covid-19.

Είχαν παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από τη Moderna  και την AstraZeneca, αλλά καθόλου από το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech.

Πώς λοιπόν, το Ισραήλ προμηθεύθηκε περίπου τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020 - αρκετό για τον εμβολιασμό τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ανθρώπων..;;;

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ παρέδωσε την υγεία του λαού στην Pfizer με τη σύναψη μυστικής σύμβασης  που προέβλεπε ότι ο ισραηλινός πληθυσμός θα γίνει ερευνητικό αντικείμενο, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, Συμφωνία Συνεργασίας Επιδημιολογικών Πραγματικών Στοιχείων  (Real World Epidemiological EvidenceCollaboration Agreement), η κυβέρνηση υπέγραψε την δέσμευση της να εμβολιάσει ολόκληρο των πληθυσμό του Ισραήλ, επτά εκατομμύρια ενήλικες και για παροχή εβδομαδιαίων δεδομένων για τους πολίτες της κατά τη διάρκεια μιας μελέτης παρακολούθησης 24 μηνών (surveillance follow-up study).

Η κυβέρνηση αγνόησε τους δυνητικά σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους που απορρέουν από το πειραματικό εμβόλιο και τους κινδύνους σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το Ισραήλ θεωρείται ιδανικό μέρος για μια τεράστια επιδημιολογική μελέτη, που περιλαμβάνει 9,3 εκατομμύρια ανθρώπους, λόγω του καθολικού, κρατικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, στο οποίο οι ασφαλιστές διατηρούν 40 χρόνια ψηφιοποιημένων ιατρικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων εμβολιασμού για κάθε Ισραηλινό πολίτη.

Αυτό το κεντρικό σύστημα βοήθησε το Ισραήλ να χορηγήσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου σε λιγότερο από ένα μήνα. Σε αντάλλαγμα, το Ισραήλ έλαβε κατά προτεραιότητα εκατομμύρια δόσεις εμβολίων. ( Το πλήρες άρθρο εδώ)


Ένας άντρας που διαμένει στο Ισραήλ έχει δημοσιοποιήσει ένα σύντομο βίντεο, όπου αναπαράγει ένα τμήμα ενός ρεπορτάζ σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό προγράμματος που επιμελήθηκε ο Mordechai Sones στο IsraelNewsTalkRadio.com .

Ο Mordechai  ξεκινά τη μετάδοσή του διαβάζοντας τα ονόματα 28 ατόμων που έχουν πεθάνει μετά από τις πειραματικές ενέσεις mRNA COVID  της Pfizer . Ο κατάλογος ξεκινά με μερικούς ηλικιωμένους Ραβίνους, αλλά περιλαμβάνει επίσης νέους που φέρεται να μην είχαν υποκείμενα προβλήματα υγείας και πέθαναν ξαφνικά, συμπεριλαμβανομένης μιας 25χρονης γυναίκας.

Αφού διαβάσει αυτά τα 28 ονόματα, ο Mordechai  δηλώνει:

Η λίστα συνεχίζεται, αλλά δεν είναι δυνατή η παρουσία της στο σύνολό της λόγω χρονικών περιορισμών.

Ο Mordechai συνεχίζει λέγοντας:

Μετά την επόμενη Κυριακή στην παράταση του τρέχοντος Απαγορευτικού (lockdown), αυτή τη φορά μέχρι την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Binyamin Netanyahu  επανέλαβε ότι θα χρησιμοποιήσουμε το χρόνο για να εμβολιάσουμε άλλο ένα εκατομμύριο Ισραηλινούς.

Ο Ισραηλινός άνδρας που το δημοσίευσε στο YouTube δηλώνει:

«Έκανα αυτό το σύντομο βίντεο με μια ηχητική εκπομπή του Mordechai Sones, για να μπορέσω να κοινοποίησω τις πληροφορίες σχετικά με το θάνατο πολλών ανθρώπων εδώ στο Ισραήλ που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer για τη Covid-19.»

«Ωστόσο, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν φαίνεται να αναφέρθηκε από συστημικά μέσα ενημέρωσης.»

«Καλώ όλους να προσευχηθούν και να ζητήσουν από τον Κύριο να σταματήσει αμέσως αυτό το κακό πράγμα.»

Δείτε το βίντεο εδώ https://tinyl.io/3Upl

Δικτυογραφία:

1.-- Local Radio Reports 'Many Dying' in Israel Following Pfizer Experimental mRNA Injections



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου