Μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή στη Χίο κατά των δομών φιλοξενίας μεταναστών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή στη Χίο κατά των δομών φιλοξενίας μεταναστών

  Οι Έλληνες ΔΕΝ θέλουν άλλους μετανάστες! Θα το σεβαστείτε; Την πρώτη οργανωμένη αντίδραση των Χιωτών ενάντια στα σχέδια για νέα δομή, με...

 




Οι Έλληνες ΔΕΝ θέλουν άλλους μετανάστες! Θα το σεβαστείτε;


Την πρώτη οργανωμένη αντίδραση των Χιωτών ενάντια στα σχέδια για νέα δομή, μετά τα γεγονότα του περσινού Φεβρουαρίου, ένιωσαν Κυβέρνηση και Υπουργός Μετανάστευσης, στο πλαίσιο της μεγαλειώδους αυτοκινητοπομπής, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι από τα Καρδάμυλα, τη Λαγκάδα, τη Συκιάδα και τον Βροντάδο.


Η αυτοκινητοπομπή μήκους άνω των 2 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το politischios , ξεκίνησε στις 9 και 30 το πρωί από τη Συκιάδα και κατέληξε, συνεχώς ενισχυόμενη από κόσμο στις 10:15 στην πόλη της Χίου.


Οι συμμετέχοντες με μαύρες σημαίες και συνθήματα, δήλωσαν την αντίθεσή τους στη δημιουργία δομής όχι μόνο στο Θόλος αλλά γενικά πάνω στη Χίο, απαιτώντας να αποσυνδεθεί το κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ. από τον σχεδιασμό για νέα δομή και να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.




Την ανησυχία αλλά και την αντίθεσή της στη δημιουργία νέας δομής όχι μόνο στο Θόλο αλλά οπουδήποτε αλλού στο νησί, είχε εκφράσει μια ημέρα νωρίτερα μέσα από ανακοίνωσή της και η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής.

Σε αυτή σημειώνει:

Η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής (Ε.Β.ΑΤ.), εκφράζει την ανησυχία, τον προβληματισμό, τη λύπη και την αντίθεσή της στην απόφαση του Υπουργείου, για τη δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή Άκρα Παχύ στο Θόλος και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στο νησί μας. Στηρίζουμε το Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου και την Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών Χίου στους αγώνες τους ενάντια στις αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Χιώτικης κοινωνίας!

Στο μείζον αυτό θέμα που είναι για εμάς υψίστης εθνικής, κοινωνικής, ιστορικής και οικονομικής σημασίας, παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και ξεκαθαρίζουμε ότι οι ακριτικές περιοχές πρέπει να εξαιρεθούν από τον σχεδιασμό δημιουργίας δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου