Ο SARS-CoV-2 είναι ένας Πλασματικός και Θεωρητικός Ιός; 10 Λόγοι που το Αποδεικνύουν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο SARS-CoV-2 είναι ένας Πλασματικός και Θεωρητικός Ιός; 10 Λόγοι που το Αποδεικνύουν...

  Κλείδωσαν τον κόσμο και σταμάτησαν τη ζωή των ανθρώπων για ένα ψέμα - ένα ψυχρά υπολογισμένο, προσεκτικά επιμελημένο ψέμα - που δουλεύτηκε...

 



Κλείδωσαν τον κόσμο και σταμάτησαν τη ζωή των ανθρώπων για ένα ψέμα - ένα ψυχρά υπολογισμένο, προσεκτικά επιμελημένο ψέμα - που δουλεύτηκε για δεκαετίες με συνεχείς προσομοιώσεις και ασκήσεις παιχνιδιών πολέμου.


Πολλά A, T, C και G: O ιός SARS-CoV-2 τροφοδοτεί την ψευτοπανδημία COVID, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απομονωθεί ποτέ, παραμένοντας ένας ψηφιακός, σε πυριτικό  (στον ηλεκτρονικό υπολογιστή in silico) , φανταστικό και θεωρητικό ιό.


Του Makia Freeman 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Δεν υπάρχει καμία απόδειξη: ο ιός SARS-CoV-2 που φέρεται να προκαλεί τη COVID δεν έχει ακόμη απομονωθεί μέχρι σήμερα. Αμέτρητες κυβερνήσεις και οργανισμοί παγκοσμίως απέτυχαν να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξή του όταν προσκλήθηκαν να το πράξουν.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ: Ο κόσμος έχει κλειδωθεί και οι ζωές των ανθρώπων έχουν αποδεκατιστεί από ένα ψέμα και μια δεισιδαιμονία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η μεγαλύτερη απάτη στην Ιστορία του Πλανήτη που διαιωνίζεται σε βάρος του συνόλου της ανθρωπότητας.

Ένας Πλασματικός και Θεωρητικός ιός

Γνωστός ως SARS-CoV-2, μια έννοια που χρησιμοποιείται από τους χειριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων - NWO (New World Order) για να κλειδώσουν τον κόσμο, γίνεται όλο και πιο εκτεθειμένη καθώς περνούν οι μήνες. Παρόλο που αυτοί που πιστεύουν στη λατρεία της COVID - τόσο εκείνοι που ενορχηστρώνουν την απάτη όσο και εκείνοι που ακολουθούν τυφλά - θα επιμείνουν ότι ο ιός είναι πραγματικός, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη αδιάσειστα ή πειστικά στοιχεία ότι υφίσταται ένας πραγματικός ιός που ονομάζεται SARS-CoV-2 . Οι παραδοχές κυβερνητικών επιστημόνων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο, καθώς και οι παραλείψεις αλλά και συσκοτίσεις από τους ίδιους ανθρώπους και οργανισμούς, αποκαλύπτουν τη συγκλονιστική αλήθεια. Όσο σκληρό και αν είναι για τους οπαδούς της COVID να παραδεχτούν, ο αυτοκράτορας είναι γυμνός. Δεν υπάρχει ιός, εκτός από μια ψηφιακή, θεωρητική αφηρημένη έννοια που κατασκευάστηκε σε έναν υπολογιστή από μια γονιδιωματική βάση δεδομένων (genomic database).

Ο ιός ποτέ δεν απομονώθηκε, ποτέ δεν καθαρίστηκε, ποτέ δεν αλληλουχήθηκε, ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε και ποτέ δεν αποδείχθηκε 100% ότι υπάρχει.




Δεν το πιστεύετε; Εντάξει, είναι υγιές να είστε δύσπιστοι.

Δείτε τα παρακάτω στοιχεία και κρίνετε.

#1. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch ή τα αξιώματα του River

Θα ξεκινήσουμε με αυτό, γιατί αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ολόκληρης της απάτης. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες και αποδείξεις προέρχονται από το γεγονός ότι οι αποκαλούμενοι εμπειρογνώμονες δεν έχουν ποτέ απομονώσει και καθαρίσει τον ιό  σύμφωνα με τη «Μέθοδο Αναφοράς» (Gold Standard) τα «αξιώματα του Koch» , ή ακόμη και τα τροποποιημένα «αξιώματα του River». Τα αξιώματα του Koch είναι:

I   Ο ύποπτος παθογόνος μικροοργανισμός πρέπει να υπάρχει σε όλα τα άτομα που πάσχουν από την ασθένεια, αλλά όχι στα υγιή άτομα.

II Ο ύποπτος μικροοργανισμός μπορεί να απομονωθεί από το άρρωστο άτομο και να αναπτυχθεί σε αμιγή καλλιέργεια.

III  Όταν εισάγεται σε ένα υγιές άτομο, ο καλλιεργημένος μικροοργανισμός πρέπει να προκαλεί την συγκεκριμένη ασθένεια.

IV Ο μικροοργανισμός πρέπει στη συνέχεια να απομονωθεί εκ νέου από τον πειραματικό ξενιστή και να βρεθεί ότι είναι πανομοιότυπος με τον αρχικό μικροοργανισμό.

Τα αξιώματα του River  προτάθηκαν από τον Thomas M. River  το 1973 για να αποδειχθεί ο ρόλος ενός συγκεκριμένου ιού ως αιτίας μιας συγκεκριμένης ασθένειας. Συνιστούν τροποποιήσεις των «αξιωμάτων του Koch» και έχουν ως εξής:

V Ο ιϊκός παράγοντας πρέπει να βρίσκεται είτε στα σωματικά υγρά του ξενιστή (ζώο ή φυτό) κατά τη στιγμή της νόσου ή σε κύτταρα που εμφανίζουν βλάβες συγκεκριμένες για αυτήν την ασθένεια.

VI Το βιολογικό υλικό του ξενιστή με τον ιϊκό παράγοντα που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό του υγιούς ξενιστή (ο οργανισμός της δοκιμής) πρέπει να είναι απαλλαγμένος από οποιονδήποτε άλλο μικροοργανισμό.

VII  Ο ιϊκός παράγοντας που λαμβάνεται από τον μολυσμένο ξενιστή πρέπει να παράγει τη συγκεκριμένη ασθένεια σε έναν κατάλληλο υγιή ξενιστή, και / ή να παρέχει ενδείξεις μόλυνσης προκαλώντας τον σχηματισμό αντισωμάτων ειδικών για αυτόν τον παθογόνο παράγοντα.

VIII Παρόμοιο υλικό (ιϊκό σωματίδιο) από τον προσβεβλημένο ξενιστή (τον οργανισμό της δοκιμής) πρέπει να έχει απομονωθεί και να είναι ικανό να μεταδώσει τη συγκεκριμένη ασθένεια σε άλλους υγιείς ξενιστές.

Όποιο σύνολο «αξιωμάτων» και να χρησιμοποιηθεί, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, ο SARS-CoV-2 αποτυγχάνει και δεν πληροί κανένα «αξίωμα». Ο Δρ.Andrew Kaufman  κάνει εξαιρετική δουλειά εξηγώντας τους λόγους της αποτυχίας του SARS-CoV-2 να ανταποκριθεί στα «αξιώματα» σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ. Ο coronavirus SARS-CoV-2 (που φέρεται να προκαλεί την ασθένεια COVID-19) δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μόνο σε άρρωστους και όχι σε υγιείς.

Ο ιός δεν απομονώθηκε ποτέ, διαδικασία που πρέπει να λάβει χώρα με κατάλληλο εξοπλισμό, όπως τα ηλεκτρονικά μικροσκόπια, φυγοκέντρηση, και η απομόνωση του ιού δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε μέσω αξονικών τομογραφιών (όπως έπραξαν οι Κινέζοι) ούτε μέσω του ελαττωματικού τεστ PCR. Η μελέτη της 24ης Ιανουαρίου 2020 που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine με τίτλο «A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019»  περιγράφει πώς οι επιστήμονες έφτασαν στην ιδέα του COVID-19: πήραν δείγματα υγρών από τους πνεύμονες και εξήγαγαν RNA από αυτούς και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το τεστ PCR. Οι συντάκτες της μελέτης παραδέχονται ότι απέτυχαν να αποδείξουν ότι ο κορονοϊός πληροί τα «αξιώματα» του Κοτ:

«Απαιτείται περαιτέρω ανάπτυξη ακριβών και γρήγορων μεθόδων για τον εντοπισμό άγνωστων αναπνευστικών παθογόνων… η μελέτη μας δεν πληροί τα αξιώματα του Koch.»


#2. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Κορυφαίος Κινέζος επιστήμονας παραδέχτηκε ότι δεν απομόνωσε ποτέ τον ιό

Όλοι οι ισχυρισμοί ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί αποδείχθηκαν αβάσιμοι. Εν τω μεταξύ, έχουν υπάρξει πραγματικές παραδοχές από αξιωματούχους ότι δεν τον έχουν απομονώσει. Ο επικεφαλής επιδημιολόγος του Κινέζικου CDC (Κέντρο Ελέγχου Νόσων) παραδέχτηκε ότι «δεν απομόνωσαν τον ιό»  σε αυτό το βίντεο κλιπ .




#3. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Δεν υπάρχει διαθέσιμο CDC

Το CDC των ΗΠΑ ( Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) στην έκθεση τους τον Ιούλιο 2020 «CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel» παραδέχεται ότι είχε διεξαγάγει τεστ PCR με βάση ΟΧΙ ένα πραγματικό ιϊκό προϊόν απομόνωσης ( ένα πραγματικό δείγμα ή δείγμα που λαμβάνεται από ένα μολυσμένο άνθρωπο), αλλά με βάση «αποθεμάτων» του «μεταγεγραμμένου RNA»  που λαμβάνονται από μια τράπεζα γονιδίων για να «μιμηθούν ένα κλινικό δείγμα» :

«Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ποσοτικοποιημένα προϊόντα απομόνωσης του ιού 2019-nCoV για χρήση από το CDC τη στιγμή που αναπτύχθηκε η δοκιμή και διεξήχθη αυτή η μελέτη, αναλύσεις που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του RNA 2019-nCoV, δοκιμάστηκαν, με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφόμενου RNA πλήρους μήκους (N γονίδιο, προσχώρηση GenBank: MN908947.2) γνωστού τίτλου (αντίγραφα RNA / μL) μετατράπηκαν σε ένα αραιωτικό που αποτελείται από ένα εναιώρημα ανθρώπινων κυττάρων A549 και ιϊκού μέσου μεταφοράς (VTM) για να μιμηθούν το κλινικό δείγμα. " (σελ. 43)




#4. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Το CDC παραδέχτηκε ότι έφτιαξε έναν ψηφιακό ιό 30.000 ζευγών βάσεων χρησιμοποιώντας 37 πραγματικά ζεύγη βάσεων δείγματος

Όπως αναφέρεται στο προηγούμενο άρθρο μου SARS-CoV-2: The Stitched Together, Frankenstein Virus , το CDC έχει ήδη παραδεχτεί ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ψηφιακός ιός  που δημιουργήθηκε από ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν είναι ένας πραγματικός ζωντανός ιός. Όπως έγραψα:

«Με άλλα λόγια, είναι ένας ιός «Φρανκενστάϊν» που δημιουργήθηκε από μια συρραφή αλληλουχιών γονιδιωματικών βάσεων δεδομένων (κάποιες ιογενείς, μερικές όχι). Ποτέ δεν καθαρίστηκε σωστά και ποτέ δεν απομονώθηκε έτσι ώστε να μπορεί να προσδιοριστεί η αλληλουχία του από άκρο σε άκρο αφού, ισχυρίζονται, ότι προέρχεται από ζωντανό ιστό. Αντίθετα, συναρμολογήθηκε ψηφιακά από μια βάση δεδομένων ενός υπολογιστή. Σε αυτό το άρθρο, οι επιστήμονες του CDC δηλώνουν ότι πήραν μόνο 37 ζεύγη βάσεων από ένα γονιδίωμα 30.000 ζευγών βάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου 0,001% της ιϊκής αλληλουχίας προέρχεται από πραγματικά ζωντανά δείγματα ή από πραγματικό σωματικό ιστό. Με άλλα λόγια, πήραν αυτά τα 37 τμήματα και τα έβαλαν σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή, το οποίο συμπλήρωσε τα υπόλοιπα ζεύγη βάσεων. Αυτό το βήμα, δημιούργημα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, αποτελεί επιστημονική απάτη».


Σε αυτό το άρθρο: «Τον Ιούνιο 2020 σε μελέτη τους οι επιστήμονες του CDC κάνουν 2 παραδοχές για τη COVID που αποδομούν το επίσημο αφήγημα»  (In June Study CDC Scientists Make 2 COVID Admissions that Destroy Official Narrative). Αποκαλύπτω, πώς το CDC παραδέχτηκε στην μελέτη τους ότι παρέκτειναν τον υποτιθέμενο ιό τους. Εδώ είναι το απόσπασμα:

«Αλληλούχιση ολόκληρου-γονιδιώματος

Σχεδιάσαμε 37 ζεύγη ένθετων PCR που εκτείνονται στο γονιδίωμα με βάση την ακολουθία αναφοράς του κορονοϊού (GenBank no. NC045512). Εξαγάγαμε νουκλεϊκό οξύ από προϊόντα απομόνωσης και το ενισχύσαμε χρησιμοποιώντας τις 37 μεμονωμένες ένθετες PCR»


Ένας άλλος τρόπος να το εκφράσουμε αυτό είναι ότι ο «ιός» έχει κατασκευαστεί  χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται de novo Assembly, η οποία είναι μια μέθοδος κατασκευής γονιδιωμάτων από μεγάλο αριθμό (μικρών ή μεγάλων) θραυσμάτων DNA, χωρίς εκ των προτέρων γνώση της σωστής ακολουθίας ή της σειράς αυτών των θραυσμάτων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτή την μέθοδο εδώ .

#5. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η ευρωπαϊκή εργασία των Corman-Drosten χρησιμοποίησε ένα γονιδίωμα «In Silico»(με ηλ.υπολογιστή) ενός ιού «In Silico»

Η πρωτότυπη εργασία των Corman-Drosten  παραδέχεται ότι χρησιμοποίησαν μια ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ αλληλουχία ιού  για όλη την εργασία και τους υπολογισμούς τους. Αυτοί, όπως και το CDC και κάθε κυβέρνηση και οργανισμός, ισχυρίζονται ότι αυτό συμβαίνει μόνον επειδή δεν υπήρξε ποτέ απομονωμένο στέλεχος ιού. Αναρωτιέμαι αν κάποιος από αυτούς τους επιστήμονες ρώτησε ποτέ ΓΙΑΤΙ ένα απομονωμένο στέλεχος ιού δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο;

«Στην παρούσα περίπτωση του 2019-nCoV, απομονωμένα στελέχη του ιού ή δείγματα από μολυσμένους ασθενείς δεν είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής στη διεθνή κοινότητα της δημόσιας υγείας."


Μια μεταγενέστερη μελέτη που επισημαίνει σοβαρότατα ελαττώματα της εργασίας Corman-Drosten  δημοσιεύθηκε με τίτλο Εξωτερική αξιολόγηση από ομοτίμους της δοκιμής RT-PCR για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 αποκαλύπτει 10 μεγάλες επιστημονικές ατέλειες σε μοριακό και μεθοδολογικό επίπεδο: συνέπειες για ψευδώς θετικά αποτελέσματα . Η αναθεωρητική μελέτη αυτή από ομοτίμους υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν in silico ή θεωρητικές αλληλουχίες από τράπεζες δεδομένων και όχι απομονωμένα στελέχη από μολυσμένα άτομα. Το "In silico" είναι ψευδο-λατινικά και σημαίνει «θεωρητικό», σε απλά αγγλικά, τα συνώνυμα για το θεωρητικό είναι «πλασματικό» και «ψεύτικο».

«Το πρώτο και σημαντικό ζήτημα είναι ότι το νέος Coronavirus SARS-CoV-2 (στη δημοσίευση με τίτλο 2019 -nCoV και τον Φεβρουάριο του 2020 με τίτλο SARS-CoV-2 από μια διεθνή κοινοπραξία εμπειρογνωμόνων ιολόγων ) βασίζεται σε in silico (θεωρητικές) αλληλουχίες, που παρασχέθηκαν από ένα εργαστήριο στην Κίνα, επειδή εκείνη την εποχή ούτε υλικό ελέγχου μολυσματικού στελέχους του ιού («ζωντανού») ή αδρανής ιός SARS -CoV- 2 ούτε το απομονωμένο γονιδιωματικό RNA του ιού ήταν διαθέσιμο στους συγγραφείς. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα επαλήθευση από τον συντάκτη βασισμένη σε αποσωνόμενα στελέχη ιών SARS-CoV-2 ή σε RNA πλήρους μήκους αυτών.»

«Παρ 'όλα αυτά, αυτές οι in silico (θεωρητικές) αλληλουχίες  χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη μεθοδολογίας του τεστ RT-PCR για τον εντοπισμό του προαναφερθέντος ιού. Αυτό το μοντέλο βασίστηκε στην υπόθεση ότι ο νέος ιός είναι πολύ παρεμφερής με τον SARS-CoV από το 2003 (εφεξής θα ονομάζεται SARS-CoV- 1) καθώς και οι δύο είναι βήτα-κορονοϊοί… εν συντομία, ένας σχεδιασμός που βασίζεται απλώς σε στενή γενετική συγγένεια δεν εκπληρώνει τον στόχο ενός «άρτιου διαγνωστικού τεστ» ως διασταυρούμενης αντίδρασης και επομένως αναπόφευκτα θα εμφανιστούν ψευδώς θετικά αποτελέσματα . Η επικύρωση πραγματοποιήθηκε μόνο σε σχέση με τις in silico (θεωρητικές) αλληλουχίες και εντός του εργαστηριακού περιβάλλοντος και όχι όπως απαιτείται για in-vitro διαγνωστικά με απομονωμένο γονιδιωματικό ιϊκό RNA. Αυτό το γεγονός δεν έχει αλλάξει ακόμη και μετά από 10 μήνες λειτουργίας του τεστ σε διαγνωστικά ρουτίνας.»

#6. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απέτυχε να παράσχει σχετικές αποδείξεις

Οι κυβερνήσεις πολλών εθνών σε όλο τον κόσμο δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν έναν πραγματικό απομονωμένο στέλεχος ιού ακόμη και όταν προκλήθηκαν να το πράξουν. Περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο «ιός» έχει κατασκευαστεί από μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, από μια τράπεζα ψηφιακών γονιδίων προέρχονται από την Frances Leader , η οποία επίσημα ερώτησε τη Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασίλειου MHRA εάν χρησιμοποιήθηκε ένας πραγματικός απομονωμένος ιός για την κατασκευή του εμβολίου για τη COVID (διαβάστε περισσότερα για το εμβόλιο COVID που δεν είναι εμβόλιο εδώ ). Η Leader  διαπίστωσε ότι τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) που χρησιμοποίησε η Pfizer για την παραγωγή του mRNA  δεν φαίνεται να αναγνωρίζουν νουκλεοτιδικές αλληλουχίες που είναι μοναδικές στον ιό SARS-CoV-2. Η Leader  ερώτησε εάν ο «ιός» ήταν στην πραγματικότητα μια γονιδιωματική αλληλουχία που δημιουργήθηκε από ηλεκτρονικό υπολογιστή και τελικά η MHRA επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν πραγματικό δείγμα (στέλεχος ιού):

"Το πρότυπο εκμαγείο DNA (template) δεν προέρχεται απευθείας από έναν απομονωμένο ιό από ένα μολυσμένο άτομο."


Τον Ιούλιο του 2020, μια ομάδα ενδιαφερόμενων ακαδημαϊκών έγραψε μια επιστολή στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson με την οποία του ζήτησαν να παράσχει ανεξάρτητα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο «ιός» του SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί. Μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση. Ομοίως, ο βρετανός ερευνητής Andrew Johnson υπέβαλε ένα αίτημα βάσει της Ελευθερίας της Πληροφόρησης (Freedom of Information request ) προς τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE). Τους ζήτησε να του παράσχουν τα αρχεία τους που περιγράφουν την απομόνωση ενός ιού SARS-COV-2 και αυτοί του απάντησαν :

«Η PHE σας διαβεβαιώνει ότι δεν διατηρεί αρχεία ή πληροφορίες πληροφορίες με τον τρόπο που προτείνεται από το αίτημα σας.»


#7. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η Αυστραλιανή κυβέρνηση δεν μπόρεσε να παράσχει σχετικές αποδείξεις

Στα άλλα έθνη της Κοινοπολιτείας έχουμε την ίδια ακριβώς ιστορία. Στην Αυστραλία επιστήμονες από το  Ινστιτούτο Doherty  ανακοίνωσαν ψευδώς ότι είχαν  απομονώσει τον ιό SARS-CoV-2 . Όταν τους ζητήθηκε να παράσχουν σχετικές διευκρινιστεί, οι επιστήμονες είπαν:

"Έχουμε μικρές (RNA) αλληλουχίες από το διαγνωστικό τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διαγνωστικές δοκιμές."


Ίσως αυτός είναι ο λόγος για την κάτωθι δήλωση της Αυστραλιανής Κυβέρνησης:

«Η αξιοπιστία των δοκιμών COVID-19 είναι αβέβαιη λόγω της περιορισμένης βάσης αποδεικτικών στοιχείων… Υπάρχουν διαθέσιμα περιορισμένα στοιχεία για την αξιολόγηση της ακρίβειας και της κλινικής χρησιμότητας των διαθέσιμων δοκιμών COVID-19.»


#8. SARS-CoV-2 ο θεωρητικός ιός: Η Καναδική κυβέρνηση δεν μπόρεσε να παράσχει σχετικές αποδείξεις

Η ερευνητής Christine Massey  υπέβαλε παρόμοιο αίτημα βάσει της Ελευθερίας της Πληροφόρησης στον Καναδά, στο οποίο η καναδική κυβέρνηση απάντησε :

«Έχοντας ολοκληρώσει μια διεξοδική αναζήτηση, λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε αρχεία που να ανταποκρίνονται στο αίτημά σας.»




#9. SARS-Cov-2 ο θεωρητικός ιός: Πάνω από 40 ιδρύματα παγκοσμίως δεν μπορούν να απαντήσουν στη βασική ερώτηση

Στην πραγματικότητα, η Massey  και ο συνάδελφός της στη Νέα Ζηλανδία «έχουν υποβάλει αιτήματα Ελευθερίας της Πληροφόρησης σε διάφορα ιδρύματα στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ κ.λπ., ζητώντας οποιαδήποτε αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση του «ιού της COVID- 19» (γνωστού και ως "SARS-COV-2") από ένα μη τροποποιημένο δείγμα που να έχει ληφθεί από έναν άρρωστο (μολυσμένο) άνθρωπο… Από τις 16 Δεκεμβρίου 2020, περισσότερα από 40 ιδρύματα στον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία , Η Ιρλανδία, η Δανία και το Ευρωπαϊκό CDC παράσχεσαν τις απαντήσεις τους, και κανένα από αυτά τα Ιδρύματα δεν μπόρεσε να εντοπίσει καμία εγγραφή που να περιγράφει την απομόνωση οποιουδήποτε «ιού της COVID-19» γνωστού και ως «SARS-COV-2» απευθείας από έναν ασθενή. »

Η Massey  δημοσίευσε τις απαντήσεις τους εδώ και εδώ .

#10. SARS-Cov-2 ο θεωρητικός ιός: Οι προηγούμενοι κορονοϊοί δεν έχουν απομονωθεί

Το ισπανικό περιοδικό υγείας Salud  δημοσίευσε ένα υπέροχο άρθρο τον Νοέμβριο του 2020 με τίτλο «Απάτες και Ψέμματα στον ιατρικό τομέα»  όπου εκθέτει την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων όχι μόνο για την απομόνωση του SARS-CoV-2, αλλά και για την απομόνωση των άλλων προηγούμενων κορονοϊών  (ανεπίσημη μετάφραση εδώ ). Η απάτη έχει βαθιές ρίζες.

Ο Jon Rappoport έκανε εξαιρετική δουλειά, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο το ίδιο ακριβώς σχέδιο απάτης εφαρμόσθηκε τη δεκαετία του 1980 (με υπεύθυνο τον Fauci, που κατεύθυνε την απάτη) όταν οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε ένας νέος ιός που ονομάζεται HIV και ο οποίος προκαλεί το AIDS.

Η απάτη της COVID μιμείται σχεδόν πανομοιότυπα  άλλες ιστορικές ψεύτικες πανδημίες, όπως η πανδημία της γρίπης των χοίρων του 1976 . Το άρθρο του περιοδικού Salud  αναφέρει:

«Οι γενετικές αλληλουχίες που χρησιμοποιούνται στο τεστ PCR για την ανίχνευση υπόπτου SARS-CoV-2 και για τη διάγνωση κρουσμάτων ασθένειας και θανάτου που αποδίδονται στη Covid-19 υπάρχουν σε δεκάδες αλληλουχίες του ίδιου του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε αυτές εκατό (100) περίπου μικροβίων. Και αυτό περιλαμβάνει τους εκκινητές (primers), τα πιο εκτεταμένα θραύσματα που λαμβάνονται τυχαία από το υποτιθέμενο «γονιδίωμα» τους και ακόμη και τα λεγόμενα «γονίδια στόχους» που φέρεται να είναι ειδικά για τον «νέο κορονοϊό». Το τεστ είναι άχρηστο και όλα τα «θετικά» αποτελέσματα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής θα πρέπει να ακυρωθούν επιστημονικά και να κοινοποιηθούν σε όσους επηρεάζονται, και αν έχουν πεθάνει, στους συγγενείς τους. Ο Stephen Bustin, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον κόσμο για την PCR, στην πραγματικότητα λέει ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες ο καθένας μπορεί να διαγνωστεί «θετικός»!

Σας προειδοποιούμε από τον Μάρτιο [2020 - Έκδοση]: Δεν μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα τεστ για έναν ιό χωρίς να γνωρίζετε τα συστατικά του ιού που προσπαθείτε να εντοπίσετε. Και τα συστατικά δεν μπορούν να είναι γνωστά χωρίς προηγουμένως να απομονωθεί / καθαριστεί αυτός ο ιός. Από τότε συνεχίζουμε να συλλέγουμε αποδείξεις ότι κανείς δεν έχει απομονώσει τον SARS-CoV-2 και, το πιο σημαντικό, ότι ΔΕΝ μπορεί ποτέ να απομονωθεί… Σε αυτήν την έκθεση πρόκειται να προσθέσουμε τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης έρευνας που έχουμε κάνει από τα δημοσιευμένα δεδομένα. σχετικά με τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2 και τα πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από τον ΠΟΥ για τη χρήση του RT-PCR, καθώς και τα δεδομένα που αντιστοιχούν στους υπόλοιπους «ανθρώπινους κοροναϊούς». Και τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά σοβαρά: « Κανένας από τους επτά «ανθρώπινους κορονοϊούς» δεν έχει πραγματικά απομονωθεί και όλες οι αλληλουχίες των εκκινητών των αντίστοιχων PCR τους, καθώς και εκείνες ενός μεγάλου αριθμού θραυσμάτων των υποτιθέμενων γονιδιωμάτων τους, βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές στο ανθρώπινο γονιδίωμα και στα γονιδιώματα των βακτηρίων και των αρχαίων ης αρχαίας (archaea)… »


Στην έκθεσή τους αναλύθηκαν οι ανθρώπινοι κορονοϊοί, ο 229Ε (που φέρεται ότι απομονώθηκε το 1965), ο OC43 (το 1967), ο SARS-CoV (το 2003), ο NL63 (το 2004), ο HKU1 (το 2005) και ο MERS-CoV (το 2012). Και απλώς για να το επαναλάβω σε περίπτωση που το χάσατε: ανακάλυψαν ότι οι υποτιθέμενες αλληλουχίες του SARS-CoV-2 βρίσκονται τόσο σε ανθρώπους όσο και σε βακτήρια!

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα διάφορα in silico (ψηφιακά) μοντέλα του SARS-CoV-2 περιέχουν υπάρχουσες ανθρώπινες γενετικές αλληλουχίες, οπότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άνθρωποι βγαίνουν θετικοί όταν ο εκκινητής ή το πρότυπο που δοκιμάζεται σε σχέση με το δείγμα περιέχει ανθρώπινες αλληλουχίες.

Συμπέρασμα: Το COVID Cult είναι μια Κολοσσιαία Απάτη και Δεισιδαιμονία

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά;

Κινέζοι επιστήμονες πήραν δείγματα υγρών από πνεύμονες και ισχυρίστηκαν ότι «είχαν ανακαλύψει ένα νεοφανή ιό». Ο ΠΟΥ  (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ) που χρηματοδοτείται από το Ιδρυμα των Gates-Rockefeller , τους υποστήριξε. Στην έκθεση Κατάστασης 1 του Novel Coronavirus 2019-nCov του ΠΟΥ, αναφέρεται:

«Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν έναν νέο τύπο κορονοϊού, ο οποίος απομονώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2020 …… Στις 12 Ιανουαρίου 2020, η Κίνα μοιράστηκε τη γενετική αλληλουχία του νέου κορονοϊού με χώρες που θα την χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη συγκεκριμένων διαγνωστικών συσκευών.»

Με τα στοιχεία που παρουσιάζονται παραπάνω, οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί του ΠΟΥ είναι εντελώς αβάσιμοι.

Συνιστούν απόλυτη απάτη.

Κλείδωσαν τον κόσμο και σταμάτησαν τη ζωή των ανθρώπων για ένα ψέμα - ένα ψυχρά υπολογισμένο, προσεκτικά επιμελημένο ψέμα - που δουλεύτηκε για δεκαετίες με συνεχείς προσομοιώσεις και ασκήσεις παιχνιδιών πολέμου. Η λατρεία της COVID είναι μια παράλογη δεισιδαιμονία που δεν βασίζεται σε τίποτε άλλο παρά σε ψηφιακές , θεωρητικές, ιογενείς αλληλουχίες.

Ωστόσο, οι πραγματικές δραματικές συνέπειες για εκατομμύρια που έχουν ριχθεί  στον Καιάδα του άγχους, απελπισίας, φτώχειας, ανεργίας, αλκοολισμού και αυτοκτονιών δεν είναι καθόλου θεωρητικές.

Ο Makia Freeman είναι ο συντάκτης εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης/ ανεξάρτητων ειδησεογραφικών ιστότοπων  The Freedom Article , συγγραφέας του βιβλίου Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions και ανώτερος ερευνητής στο ToolsForFreedom.com . Ο Makia είναι στο  Steemit και στο Parler .

=============

Δικτυογραφία:

1.-- Theoretical Virus: 10 Reasons SARS-CoV-2 is a Digital Creation

https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

*https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

*https://paramedicsworld.com/virology-notes/introduction-to-virology-rivers-postulates/medical-paramedical-studynotes

*https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/

*https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

*https://twitter.com/EEccetera/status/1354208913315528705

*https://www.fda.gov/media/134922/download

*https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/

*https://thefreedomarticles.com/covid-admissions-cdc-scientists-accidentally-destroy-official-narrative/

*https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

*https://thesequencingcenter.com/knowledge-base/de-novo-assembly/

*https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

*https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

*https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://www.resetourplanet.com/covid19-something-real-or-fake-what-do-we-know/

*https://cvpandemicinvestigation.com/2020/09/covid-19-evidence-of-fraud-medical-malpractice-acts-of-domestic-terrorism-and-breaches-of-human-rights/#_Toc56846502

*https://www.whatdotheyknow.com/request/679566/response/1625332/attach/html/2/872%20FOI%20All%20records%20describing%20isolation%20of%20SARS%20COV%202.pdf.html

*https://www.doherty.edu.au/people

*https://twitter.com/TheDohertyInst/status/1222345640769777671

*https://www.tga.gov.au/covid-19-testing-australia-information-health-professionals

*https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/06/Health-Canada-FinalResponse-A-2020-00208-2020-06-13.pdf

*https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/10/FOI-and-formal-responses-re-covid19-virus-isolation-purification-from-19-institutions-Oct-10-2020.pdf

*https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

*https://ia801704.us.archive.org/6/items/the-scam-has-been-confirmed-pcr-does-not-detect-sars-cov-2/The%20scam%20has%20been%20confirmed%20-%20Dsalud%20November%202020.pdf

*https://thefreedomarticles.com/same-fake-pandemic-similarities-1976-swine-flu-2020-covid/

*https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/330760/nCoVsitrep21Jan2020-eng.pdf?sequence=3&isAllowed=y

*https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου