Ανατρεπτική επιστημονική έρευνα Ιταλών γιατρών: «Αυτά τα εμβόλια είναι ανεπαρκή. Ο ιός είναι βακτηριοφάγος και είναι παντού σε λύματα, σε νερό και θάλασσα. Μπορεί να έχουμε 3 χρόνια με πολλές παραλλαγές.» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανατρεπτική επιστημονική έρευνα Ιταλών γιατρών: «Αυτά τα εμβόλια είναι ανεπαρκή. Ο ιός είναι βακτηριοφάγος και είναι παντού σε λύματα, σε νερό και θάλασσα. Μπορεί να έχουμε 3 χρόνια με πολλές παραλλαγές.»

  Τα αντιοβιοτικά, ακριβώς επειδή είναι βακτηριοφάγος ο ιός, είναι αποτελεσματικά ωστόσο είναι απαγορευμένα...! Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών...

 



Τα αντιοβιοτικά, ακριβώς επειδή είναι βακτηριοφάγος ο ιός, είναι αποτελεσματικά ωστόσο είναι απαγορευμένα...!


Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών με επικεφαλής τον Carlo Brogna έκανε μια επαναστατική έρευνα που φέρνει ανατροπές. Ο ιός covid19 είναι βακτηριοφάγος που σημαίνει είναι παντού στα λύματα, στο νερό στη θάλασσα. Θα κάνει άπειρες παραλλαγές-μεταλλάξεις ως και εξατομικευμένες στον καθένα μας, ενώ για 3 χρόνια τουλάχιστον ακόμα θα μας απασχολεί.


Δεν αρκούν τα περιοριστικά μέτρα θέλει διαρκείς απολυμάνσεις δημόσιων χώρων. Τα εμβόλια τα τωρινά είναι εν μέρει αναποτελεσματικά. ‘Τ αντιοβιοτικά ακριβώς επειδή είναι βακτηριοφάγος είναι αποτελεσματικά ωστόσο είναι απαγορευμένα! Τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν, επειδή μόλις ο Covid εγχύσει το γενετικό του υλικό στο βακτήριο, το εμβόλιο θα είναι εντελώς αναποτελεσματικό!

Αυτό σημαίνει ότι το Sars Cov 2 είναι επίσης βακτηριοφάγος, που σημαίνει ότι αναπαράγει το RNA του μέσω βακτηρίων.

“Το τρέχον εμβόλιο δεν είναι αρκετό: χρειάζονται περισσότερα για την εξάλειψη του ιού”. Το Sars Cov 2 εισέρχεται στα βακτήρια και αυτό αλλάζει τα πάντα. Σχετικά με την επιχείρηση, η ανακάλυψη του ερευνητή Carlo Brogna

«Το Sars Cov 2 είναι επίσης ένας ιός βακτηριοφάγος. Σημαίνει ότι εισχωρεί στα βακτήρια και αντιγράφει επίσης το RNA του. Έχουμε τελικά τα επιστημονικά στοιχεία, με πολλές φωτογραφίες του ιού καθώς αποικίζει το βακτήριο. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε τις διαδικασίες για ενσωμάτωση του. Χρειάζονται περισσότερα από τους κλασικούς ιούς για την εξάλειψή του. Δεν χρειάζεστε μόνο κλείσιμο, αλλά και απολύμανση και πρόληψη. Και τώρα υπάρχει η επιστημονική λογική για τα αντιβιοτικά. Χρειαζόμαστε επίσης ένα εμβόλιο κατά των τοξινών που έχουμε βρει και παράγει τα βακτήρια μας, με παρόμοιο τρόπο με τον μηχανισμό της διφθερίτιδας. Τα τρέχοντα εμβόλια δεν θα είναι αρκετά. Σε λίγο θα έχουμε πολλές ακόμα παραλλαγές: τις παραλλαγές Lombard, Venetian, Milan και Rome “.

Η ανακάλυψη που πραγματοποίησαν οι Carlo Brogna, Simone Cristoni και άλλοι γιατροί της ερευνητικής ομάδας του Craniomed, που ιδρύθηκε το 2018 για τη μελέτη των πρωτεϊνών, είναι εντυπωσιακή. Ο Brogna ανέμενε τα πάντα, με έναν εντελώς επείγοντα τρόπο, στο βιβλίο του, προς πώληση στο διαδίκτυο, “Sars Cov 2, η ολοκληρωτική αλήθεια”, που το έκανε για να επικοινωνήσει στους ανθρώπους που δεν έχουν ιατρική κουλτούρα όλα τα νέα σημαντικά στοιχεία για τον ιό. Μεταξύ άλλων, αθανατοποιείται μαζί με τοξίνες ενώ ταυτόχρονα αναπαράγεται σε βακτήρια. Για ολόκληρη την ομάδα που συνεργάστηκε με τον Brogna, ήταν μια πραγματική έκπληξη: “πριν να έχω αυτά τα επιστημονικά στοιχεία, τα οποία εγκρίνονται από διεθνή περιοδικά στα οποία παρέχουμε προσθήκες στην παρουσίαση της έρευνας, ακολούθησα επίσης το κλασικό μονοπάτι.”

Τι σημαίνει ότι το Sars Cov 2 είναι επίσης βακτηριοφάγος, που σημαίνει αναπαράγει το RNA του μέσω βακτηρίων;

Αυτό σημαίνει ότι εγχέει το γενετικό του περιεχόμενο στο βακτήριο και από εκεί αναπαράγεται. Έχουμε απόλυτες και αδιαμφισβήτητες αποδείξεις γι αυτό με τις πολλές πειραματικές δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει. Συλλέγουμε επίσης φωτογραφίες με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Εξηγώ. Ένας ιός συνήθως προσβάλλει τα κύτταρα μας, δηλαδή το επιθήλιο και τους βλεννογόνους. Προσπαθεί να εισέλθει και να αναπαραχθεί και αυτό προκαλεί ανοσοαπόκριση στον ξενιστή. Προκαλεί μια σειρά βιοχημικών γεγονότων στα οποία ο οργανισμός ανταποκρίνεται με φλεγμονώδεις πρωτεΐνες. Αλλά πάνω από τα κύτταρα μας βρίσκεται το μικρόβιο, ένα στρώμα “καλών” βακτηρίων που ζουν μαζί μας. Στην περίπτωση ενός ιού βακτηριοφάγου, δεν περνάει χωρίς την πρώτη επαφή με το μικρόβιο, αλλά εισέρχεται επίσης στα βακτήρια. Δεσμευτήκαμε με την κλασική ιδέα ότι το πρόβλημα είναι ότι οι -φάγοι είναι συνήθως δέκα φορές μικρότεροι από έναν κοροναϊό! Η διφθερίτιδα, για παράδειγμα, είναι επίσης μια ασθένεια που προκαλείται από ένα βακτήριο που παράγει τοξίνες επειδή έχει αποικιστεί από έναν ιό φάγου.

Πώς το καταλάβατε αυτό;

Εμείς στο Craniomed κάνουμε έρευνα πρωτεΐνης. Μελετήθηκε η έλλειψη γεύσης και οσμής στους ασθενείς Covid και χρησιμοποιήσαμε μια πολύ ωραία μέθοδο, φασματομετρία μάζας, για να βρούμε κάποιες ανώμαλες πρωτεΐνες, οι οποίες παρεμβαίνουν στη μετάδοση των δύο αισθήσεων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Βρήκαμε τέτοιες μη φυσιολογικές πρωτεΐνες στο αίμα και τα ούρα σε άτομα με COVID-19. Λοιπόν, έχουμε παρατηρήσει τις ίδιες τοξίνες πολλές φορές στο ίδιο άτομο, αλλά κάθε φορά με διαφορετικά αμινοξέα και αυτό μας οδήγησε σε μια έννοια της κλασικής βιολογίας: όταν υπάρχουν ελαττώματα στην παραγωγή αμινοξέων στο άτομο, η πηγή του προβλήματος είναι βακτηριακή.

Μπορείτε να μας πείτε ακριβώς πώς ανιχνεύχθηκαν τα στοιχεία ότι το Sars Cov 2 αναπαράγει το RNA του σε βακτήρια;

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με απλό τρόπο. Ενεργήσαμε καλλιεργώντας βακτήρια από το μικρόβιο και τον ιό. Αρχικά, πήρουμε το επίχρισμα κοπράνων από μερικούς ασθενείς με COVID-19 και το καλλιεργήσαμε για έως 7, 14 και 30 ημέρες, βλέποντας ότι ο ιός αύξησε την παραγωγή RNA. Στη συνέχεια, πήραμε τον ιό και τον καλλιεργήσαμε με τα βακτήρια του κοπράνων ενός άρρωστου ατόμου, βλέποντας ότι αντιγράφηκε και εδώ. Τέλος, πήραμε τα βακτήρια από το πρώτο πείραμα και τα διαχωρίσαμε από τον ιό! Τα κάναμε να μεγαλώνουν μόνα τους και στις 30 μέρες συνέχισαν να παράγουν βιριόνια. Τα στοιχεία ήταν σαφή και δεν πιστεύαμε αυτό που παρατηρήθηκε.

Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της ανακάλυψης σε όλα όσα γίνονται για τον περιορισμό της αθένειας;

Τεράστιες. Πρώτα απ ‘όλα, επειδή είναι επίσης βακτηριοφάγος, πρέπει να αποδεχτείτε την απόδειξη ότι είναι παντού. Αποικίζει υπονόμους, νερά, θάλασσες. Τα πάντα (γι ‘αυτό υπήρχαν ειδήσεις για τον ιό στην παπάγια ή στο ψυγείο ή στο Μιλάνο σ΄ υπόνομους κ.α.) Δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να κλείνουμε τα πάντα περιοδικά χωρίς να απολυμαίνουμε συνεχώς, όπως έχουν κάνει στην Κίνα, σχολεία, δημόσιους χώρους, μέσα μεταφοράς, δρόμους. Η περιοδική απολύμανση πρέπει να γίνεται με προκαθορισμένα και συντονισμένα πρωτόκολλα. Σίγουρα, η μάσκα είναι προστασία, αλλά όχι αρκετή. H Orofecal επαφή και μετάδοση είναι μια άλλη εξήγηση για τη συνεχιζόμενη αύξηση των θετικών. Επιπλέον, είναι πανταχού παρόν και αντιγράφεται γρήγορα, είναι αναγωγικός αν μιλάμε για μια βραζιλιάνικη ή αγγλική παραλλαγή: σύντομα θα έχουμε πολλές παραλλαγές, την παραλλαγή Lombard, Lazio, μετά την παραλλαγή του Μιλάνου και αυτή της Ρώμης και στη συνέχεια την ατομική μετάλλαξη! Εν ολίγοις, θα το έχουμε όλοι σε λίγα χρόνια. Το καλό είναι ότι έχουμε τώρα το σκεπτικό για το πώς να το αντιμετωπίσουμε νωρίς και ο παράγοντας χρόνου είναι πολύ σημαντικός. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά και να αποφευχθούν ορισμένα φάρμακα αλλά σε ” ώρα 0″.

Τι αντιβιοτικά; Και εδώ επίσης τι στοιχεία έχετε;

Δοκιμάσαμε 18 αντιβιοτικά και θεραπεύσαμε 115 συμπτωματικά άτομα με προηγούμενες ασθένειες. Η αζιθρομυκίνη, η αμοξικιλλίνη, η μετρονιδαζόλη και η βανκομυκίνη λειτουργούν πολύ καλά. Δώσαμε αυτά τα αντιβιοτικά και τα προβιοτικά αμέσως και στο “Zero time”. Το πρόβλημα με αυτόν τον ιό είναι οι τοξίνες. Ορισμένα ενισχύουν τα φάρμακα που συνήθως λαμβάνονται από άτομα σε θεραπεία για άλλες προηγούμενες παθήσεις. Για παράδειγμα, τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως η ιβουπροφαίνη και ακόμη και η παρακεταμόλη προκαλούν πολλά προβλήματα.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Έχουμε τη λογική ότι τα βακτήρια παράγουν μια πρωτεΐνη πολύ παρόμοια με τη φωσφολιπάση Α 2, η οποία δρα στη φλεγμονή και ενισχύει την πνευμονία και την αγγειακή μικροκυκλοφορία. Εάν χορηγήσουμε ένα αντιφλεγμονώδες NSAID θα ενισχύσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δηλαδή, κάνουμε την πνευμονία πιο σοβαρή. Από αυτή τη συνέργεια τοξίνες-φάρμακα προκύπτουν αυξήσεις στην πήξη, νευρολογικά προβλήματα, πνευμονία. Η τοξίνη που μοιάζει με κονοτοξίνη είναι η πιο επιβλαβής και είναι αυτή που δρα στο αυτόνομο νευρικό μας σύστημα και αυξάνει την επίδραση ενός από τους νευροδιαβιβαστές μας, την ακετυλοχολίνη.

Πρέπει να αλλάξουν οι υπουργικές κατευθυντήριες γραμμές;

Πρέπει σίγουρα να ενσωματωθούν και να ενημερωθούν βάσει αυτών των νέων στοιχείων. Είναι απαραίτητο να προχωράτε συχνά στην απολύμανση των δημόσιων χώρων επειδή η μάσκα από μόνη της δεν είναι αρκετή. Τα πρωτόκολλα περίθαλψης πρέπει να αναμορφωθούν για τους γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης που διαχειρίζονται ασθενείς στην περιοχή.

Πόσα κύματα περιμένετε;

Είναι δύσκολο να πω. Η φύση των βακτηριοφάγων ιών δεν είναι καλή. Μπορεί να έχουμε τρία χρόνια με πολλές παραλλαγές. Θα ήταν επίσης φυσιολογικό αφού τα ίδια τα βακτήρια δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ιό για δεύτερη φορά…. και τώρα οι Κινέζοι έχουν επίσης παρατηρήσει: το επίχρισμα χρυσού-μύτης-φάρυγγα μπορεί να δώσει ψευδώς αρνητικά. Ένα μάκτρο κοπράνων θα δώσει λιγότερα ψεύτικα. Μιλούν για βραζιλιάνικες και αγγλικές παραλλαγές, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα έχουμε σύντομα την Λομβαρδική, του Λάτσιο, του Μιλάνο, της Ρώμης …. Ο ιός μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα και είναι φυσιολογικό, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του ως βακτηριοφάγου. Ωστόσο, οι νοσηλευόμενοι μπορούν να θεραπευτούν και ν΄ανταποκριθούν πολύ καλύτερα.

Και τα τρέχοντα εμβόλια; Εξυπηρετούν υπό το φως αυτών των στοιχείων;

Απαιτούνται και άλλα εμβόλια, εκτός από αυτά που υπάρχουν ήδη. Επειδή το Sars Cov 2 αναπαράγεται επίσης σε βακτήρια, τα τρέχοντα εμβόλια θα είναι εν μέρει αποτελεσματικά. Για εμβόλια RNA που προέρχονται από γονιδιακές θεραπείες, δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν υπάρχουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα. Αντ ‘αυτού, το διάλυμα εμβολίου τοξίνης σίγουρα θα εξεταστεί επιπλέον. Διευκρινίζω, είμαι υπέρ εμβολίων, αλλά πρέπει να είναι τα σωστά, δεν μπορείτε να αγνοήσετε ότι ο ιός είναι επίσης βακτηριοφάγος και ότι πάνω απ ‘όλα απελευθερώνεται από ισχυρές τοξίνες! Κάτι χρειάζεται εδώ για την καταπολέμηση των τοξινών. Θυμάμαι ότι το εμβόλιο διφθερίτιδας έκανε ακριβώς αυτό.

Πηγή: affaritaliani

Από dimpenews.com



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου