Εθνικοποίηση σημαίνει ισχύς και κομματικοποίηση σημαίνει καταστροφή - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνικοποίηση σημαίνει ισχύς και κομματικοποίηση σημαίνει καταστροφή

  Ήρθε λοιπόν η ώρα να κλείσουμε τούς λογαριασμούς με τις προδοσίες, τις απιστίες και τις ηττοπάθειες. Ο στυγνός και καιροσκοπικός κομματι...

 






Ήρθε λοιπόν η ώρα να κλείσουμε τούς λογαριασμούς με τις προδοσίες, τις απιστίες και τις ηττοπάθειες.


Ο στυγνός και καιροσκοπικός κομματισμός στην νεοταξικώς κατεχόμενη Πατρίδα μας έχει επιφέρει την αλλοτρίωση των ηθών και τον ατομισμό, όταν το ψευτορωμέϊκο και οι ψευτοσύμμαχοι απεργάζονται την καταστροφή τού Ελληνικού Έθνους.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Όμως ο εγωισμός και το πρόσκαιρο και εφήμερο όφελος μάς κρατούν ως λαό στην αλληλοφαγωμάρα και το μούδιασμα των αντανακλαστικών. Ωστόσο η προαιώνια Φωνή τού Έθνους και η ανάγκη διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής, το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης και το ιερό χρέος τής κληρονομιάς τής Πατρίδος στα παιδιά μας μέλλουν να σηκώσουν όρθιο τον Ελληνισμό. Και η εθνικοποίηση τής πολιτικής ζωής, το ζωντάνεμα τής ελληνικής κοινωνίας είναι η αποστολή ημών των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο κατοχικός πρωθυπουργός τής χώρας μας μιλώντας στην τηλεόραση τού Bloomberg μίλησε πάλι για την υποτιθέμενη ανάσα που αναμένεται από τον Απρίλιο σε σχέση με τον κορονοϊό με τα πιστοποιητικά των εμβολιασμών που θα μάς φέρουνε ταξιδιωτικό τουρισμό, όταν η παραγωγική εθνική οικονομία έχει τραυματιστεί θανάσιμα. Και την ίδια στιγμή προσδοκά την επαναφορά τής Τουρκίας στον προσυμφωνημένο διάλογο για τη νομή τού Αιγαίου με την επίκληση τού διαβόητου και παράλογου ευρωπαϊκού προσανατολισμού των Τουρκομογγόλων.

Οι Γερμανοί ωστόσο εμμένουν στην υποστήριξη των Τούρκων με μόνο τους κριτήριο τα γεωπολιτικά, οικονομικά και εμπορικά τους οφέλη. Η δε αμερικανική εταιρία πληροφοριών και γεωπολιτικών αναλύσεων Stratfor τού Τζωρτζ Φρίντμαν έβγαλε μια μελέτη συνοδευόμενη από ένα χάρτη που αναφέρεται στην ανασύσταση τής οθωμανικής Τουρκίας επεκτεινόμενη στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και τις νότιες περιοχές τής Ρωσίας. Στο σχεδιάγραμμα τής Τουρκίας που ονειρεύονται οι προαιώνιοι εχθροί μας δεν συμπεριλαμβάνεται το Ισραήλ με το οποίο οι Τούρκοι επιθυμούν την αναθέρμανση τής συμμαχίας τους.

Οι Ρώσοι προκαλούν τούς Τούρκους να δοκιμάσουν τα όπλα τους. Η Ελλάς οδεύει προς τον χαμό τής παγκόσμιας διακυβέρνησης εφαρμόζοντας τις νεοταξικές εντολές. Ο κομματικός εσμός τής αστικής δημοκρατίας οδεύει ενωμένος στην αλλοτρίωση τού Έθνους μας μέσα σε μια Ευρώπη πολυφυλετική και ομογενοποιημένη δίχως εθνική ταυτότητα. Η εισβολή των λαθρομεταναστών συνεχίζεται απτόητη. Τα δε οικονομικά ερείπια που καλύπτονται πίσω από το πέπλο τής κατευθυνόμενης πανδημίας κουβαλούν ξωπίσω τους την έλευση ενός γενικευμένου πολέμου.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον και το δικαίωμα επιπλέον να επιτρέψουμε το άνοιγμα μιας νέας Κερκόπορτας με κομματικούς συμφεροντολογικούς υπολογισμούς εκείνων που οδεύουν με οικουμενική συνεννόηση στον συμβιβασμό μιας συρρικνωμένης και ηττημένης Ελλάδος. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πιστεύει στην ενότητα τού ελληνικού λαού με γνώμονα την προβολή τού συλλογικού εθνοφυλετικού εμείς απέναντι στο κομματικό εγώ τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Η εθνική συνείδηση και ο ελληνικός στρατηγικός σκοπός για την ανάδειξη τής Ζωντανής Ελλάδος είναι ο οδηγός μας στον προορισμό τού Έθνους μας. Ζωντανή Ελλάς είναι η Ισχυρή Ελλάς που αποδιώχνει τούς συμβιβασμένους, εργάζεται, μάχεται και χτίζει συμμαχίες με σθένος και απαίτηση.

Η λύση τής εθνικής μας ανατάσεως είναι απλή. Έχουμε πολλά ζητήματα που μάς ενώνουν και κάποια ελαττώματα που πρέπει να παραμερίσουμε. Όλοι μαζί θα προκόψουμε, όλοι μαζί θα αναπτυχθούμε, όλοι μαζί θα τηρήσουμε ζωντανές την ορθόδοξη πίστη και την ελληνική φυλή μας, όλοι μαζί θα λευτερώσουμε και θα τρανώσουμε την Πατρίδα μας, όταν οι εχθροί μας και συνομιλητές των ελληνόφωνων πολιτικών θέλουν να μάς αφανίσουν και το λένε ανοικτά. Κανείς συνειδητοποιημένος Έλλην δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα για την αναγέννηση τής Ιερής Ελλάδος μας. Ο Εθνικισμός που πάει να πει η αγάπη και η προσήλωση στο Έθνος είναι η οδός που οδηγεί κάθε λαό στην προκοπή και την ειρήνη παγιωμένη πάνω στην επικράτηση τού δικαίου επί τού αδίκου. Η Ελλάς καλείται να επιστρέψει στις ρίζες της άμεσα διδάσκοντας τον κόσμο για μια φορά ακόμη, αναδεικνύοντας τις αξίες της στο βάθρο τής οικουμένης για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.  

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κλείσουμε τούς λογαριασμούς με τις προδοσίες, τις απιστίες και τις ηττοπάθειες. Ο δρόμος που έχουμε εμπρός μας είναι ναρκοθετημένος με συγκρούσεις στο δρόμο τής κατάκτησης τής παγκόσμιας εξουσίας που ονειρεύονται οι προσωρινοί δυνατοί, αυτοί που θέλουν να λέγονται μεγάλες δυνάμεις. Η ίδια αλαζονική ασθένεια δέρνει και τούς μισέλληνες τής γειτονιάς μας. Αυτή όμως η αλαζονεία θα διχάσει τούς εχθρούς μας. Κι εμείς οφείλουμε να συμπτύξουμε το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης τής Ελλάδος στο δόγμα μία πίστη, ένα έθνος, ένας λαός, μια εθνική και λαϊκή εξουσία. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός είναι ο καταστατικός μας χάρτης. Δεν μάς τρομάζουν τα οικονομικά δεινά. Δεν μάς τρομάζουν καν οι επερχόμενες διεθνείς συγκρούσεις. Ισχύς μας είναι η εθνικοποίηση τής πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής. Δίδουμε τα χέρια, καθαρίζουμε την πολιτική και γεωπολιτική μας αυλή και προχωράμε στην Μεγάλη Ελλάδα της καρδιάς μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου