Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης: «Εξέτασα άνθρωπο που πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο και δεν μπορώ να αποκλείσω ότι έφυγε από παρενέργειες». – «Πείραμα αυτή τη στιγμή ο εμβολιασμός μας»! Ακούστε τον! ( Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης: «Εξέτασα άνθρωπο που πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο και δεν μπορώ να αποκλείσω ότι έφυγε από παρενέργειες». – «Πείραμα αυτή τη στιγμή ο εμβολιασμός μας»! Ακούστε τον! ( Video)

  Δήλωση βόμβα αναφορικά με τις νεκροψίες! «Δεν χρειάζεται να τυλίγεται το νεκρό σώμα με ζελοφάν. Δεν χρειάζεται να λαμβάνονται για τα νεκρά...

 







Δήλωση βόμβα αναφορικά με τις νεκροψίες! «Δεν χρειάζεται να τυλίγεται το νεκρό σώμα με ζελοφάν. Δεν χρειάζεται να λαμβάνονται για τα νεκρά σώματα αυτά τα αυστηρά μέτρα!» Ακούστε τον!


«Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.»

 

Συγκλονίζει με τα λεγόμενα του ο Κύπριος ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης που μίλησε στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Έχω πολλές καταγγελίες που μου λένε ότι συγγενείς τους έκαναν το εμβόλιο και πέθαναν μετά από τρεις ή πέντε ημέρες. Ποιος ξέρει αν το εμβόλιο επιτάχυνε το θάνατο....!»

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κύρια αιτία θανάτου σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ο κορωνοϊός.  Πολλοί που καταχωρήθηκαν ότι πέθαναν από κορωνοιό, δεν πέθαναν από αυτό και δεν είχαν στην αρχή ούτε τη δυνατότητα οι συγγενείς να προχωρήσουν σε νεκροψία για να υπάρξει αποδεικτικό στοιχείο...!»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου