Κατέρρευσε και επίσημα το κυβερνητικό αφήγημα των…«κλειστών δομών» μεταναστών. Ορθάνοιχτες και επισήμως! Αφυπνίσου Έλληνα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατέρρευσε και επίσημα το κυβερνητικό αφήγημα των…«κλειστών δομών» μεταναστών. Ορθάνοιχτες και επισήμως! Αφυπνίσου Έλληνα!

  «Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες», είπε η Ευρωπαία Επίτρο...

 







«Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες», είπε η Ευρωπαία Επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον μπροστά στο Νότη Μηταράκη.


Εφόσον πλέον επισήμως οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα, θα είναι και ελεύθεροι να πηγαινοέρχονται όπου θέλουν και δεν θα κρατούνται στις «κλειστές δομές», δεν υπάρχει καμία εθνική και εσωτερική ασφάλεια. Σύσσωμη η Ευρώπη και η ελληνική (;) κυβέρνηση αφήνουν τον ελληνικό πληθυσμό αφύλαχτο!


Στην πλήρη διάψευση του κυβερνητικού αφηγήματος περί κλειστών δομών, όπως διαβεβαίωνε από τις εκλογές μέχρι σήμερα το κομματικό της ακροατήριο η Ν.Δ., προχώρησε η Ευρωπαία Επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, παρουσία και του Νότη Μηταράκη, σύμφωνα με το politischios.gr.


Ερωτώμενη για το αν οι δομές θα είναι κλειστές, η ίδια απάντησε ότι: «Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες», για να έρθει αμέσως μετά ο Υπουργός Μετανάστευσης και να επιβεβαιώσει και επίσημα πλέον ότι δεν μιλάμε για κλειστές δομές αλλά για ελεγχόμενες με την έννοια του ελέγχου των ατόμων κατά την είσοδό τους στα σχεδιαζόμενα κέντρα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου