Νέο περιστατικό με εμβόλιο της Astrazeneca: 60χρονος από τη Σύρο κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του και διακομίστηκε στο Θριάσιο. Τι δεν καταλαβαίνεις...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέο περιστατικό με εμβόλιο της Astrazeneca: 60χρονος από τη Σύρο κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του και διακομίστηκε στο Θριάσιο. Τι δεν καταλαβαίνεις...;

  Ανάστατη είναι η Σύρος με έναν 60χρονο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το εμβόλιο που έκανε. Θα δοθούν επιτέλους αληθινές απαν...

 







Ανάστατη είναι η Σύρος με έναν 60χρονο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το εμβόλιο που έκανε. Θα δοθούν επιτέλους αληθινές απαντήσεις για το εμβόλιο;


Ο 60χρονος έκανε τη Παρασκευή το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά λίγο αργότερα όταν έφτασε σπίτι του κατέρρευσε και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Από εκεί διακομίστηκε με αεροσκάφος σε Νοσοκομείο της Αθήνας, το Θριάσιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ο 60χρονος δεν έχει συνέλθει ακόμα. “Θα τα πούμε σε δεύτερο χρόνο γιατί ο πατέρας μου δεν έχει συνέλθει ακόμα. Έχουμε πέσει και πάνω στον Covid και εγώ είμαι μόνη μου μαζί του γιατί δεν μπορούσαμε να μείνουμε και οι δύο” ανέφερε η κόρη του, το μεσημέρι.

Σύμφωνα με άλλη πηγή του syrospress.gr, του οικείου περιβάλλοντός του, σε 24 ώρες θα μπορούν με μεγαλύτερη σιγουριά να γνωρίζουν για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος. “Σε 24 ώρες θα ξέρουμε. Στην αρχή δεν κουνούσε τίποτα, στη συνέχεια λίγο το χέρι και μιλάει σπαστά.”

Θυμίζουμε ότι υπάρχει Νορβηγός Καθηγητής Ιατρικής ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εμβολίου της AstraZeneca και θανάσιμων θρομβώσεων, σε αντίθεση με όσα μας διαβεβαίωσε ο ΕΟΦ. Μια είδηση που ΠΟΤΕ δεν θα προβάλουν τα Μ.Μ.Ε...! Αναρωτιέσαι γιατί; Ως πότε θα συνεχιστεί το έγκλημα;

Το χρονικό του περιστατικού στη Σύρο

Όλα ξεκίνησαν στις 10:30 περίπου το πρωί της Παρσκευής. Ο 60χρονος έκανε το εμβόλιο και παρέμεινε σχεδόν όλο τον προβλεπόμενο χρόνο στο κέντρο. Έφυγε οδηγώντας μηχανή και πήγε στο σπίτι του, στην περιοχή Ντελαγκράτσια.

«10 με 12 είχε ραντεβού  στο ΙΚΑ για τον εμβολιασμό του. 10:30 έκανε το εμβόλιο της Astra, παρέμεινε 20 λεπτά περίπου στο χώρο και εν συνεχεία τον άφησαν να φύγει» δηλώνει  στο logotypos.gr, ο γαμπρός του Μάρκος Βουτσίνος, προσθέτοντας:

«Πήρε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε  στο σπίτι του στην Ντελαγκράτσια. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί  η σύζυγος του  και κάλεσε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε υπάρχουν δύο ειδών εγκεφαλικά. Τα αιμορραγικά, από σπάσιμο αγγείου, και τα ισχαιμικά που δημιουργούνται από θρόμβους. Απ’ ότι έδειξε η αξονική δεν είναι αιμορραγικό. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά  συνδυάζουμε τα γεγονότα. Λόγω του  ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους, όλοι οι συγγενείς τα συνδυάσανε και λένε ότι μπορεί να’ ναι απ’ αυτό… Η λογική λέει ότι είναι αυτό. Αλλά και να ξεκινούσε κάτι το επιδείνωσε το εμβόλιο. Φυσικά με κάθε επιφύλαξη τα λέμε αυτά.  Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, όμως είναι τέτοιες οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις που φαίνεται ότι το εμβόλιο μπορεί να ήταν και η αιτία».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του γιού του 60χρονου, κ. Ιωάννη Δεσύπρη o οποίος θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα με τακτική συγκοινωνία αφού δεν του επετράπη να τον συνοδεύσει στο ελικόπτερο: “Με κάθε επιφύλαξη, χωρίς να είμαστε ειδικοί και χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες , τα γεγονότα μας κάνουν να λέμε  ότι φταίει το εμβόλιο».

Παρεμφερής και η τοποθέτηση τού αδελφού του ασθενούς, κ. Αλέξανδρου Δεσύπρη: «Ήμουν μαζί του όταν έκανε το εμβόλιο….  Μια χαρά ήτανε όταν είμαστε μαζί, δεν είχε τίποτα συμπτώματα. Ήπιαμε ένα καφέ, γιατί παρέμεινε για ένα 20λεπτο στο Κέντρο Υγείας και πήγε σπίτι του. Καβάλησε τη μηχανή του και πάλι καλά που δεν του συνέβη αυτό κατά την ώρα της οδήγησης, να σκοτωθεί».

Ο 60χρονος νοσηλεύεται πλέον στο Θριάσιο καθώς έγινε άμεση αεροδιακομιδή. Αγωνία στην οικογένεια του ασθενούς.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος εξήγησε ότι ενημερώθηκε για την κατάσταση του ασθενούς πρωτίστως από τους γιατρούς στη Σύρο.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, ο 60χρονος άνδρας είχε ιστορικό με εγκεφαλικά επεισόδια κατά το παρελθόν.

«Έπειτα από επικοινωνία που είχα με το Κέντρο Υγείας της Σύρου με ενημέρωσαν πως, ο 60χρονος άνδρας αφού έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, μετά από δύο ώρες διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που είχα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ο άνδρας είχε ιστορικό με δύο εγκεφαλικά στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζητούμενο, προφανώς, είναι να καταφέρει ο ασθενής να επανέλθει πλήρως αλλά και να διαλευκανθεί το αν το ισχαιμικό επεισόδιο προήλθε από τον εμβολιασμό του. Θυμίζουμε πως τέτοιου τύπου εγκεφαλικά επεισόδια προκαλούνται από θρομβώσεις, παρενέργεια η οποία έχει εντοπιστεί σε ανθρώπους που έχουν λάβει το εμβόλιο της AstraZeneca.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου