Νορβηγός Καθηγητής Ιατρικής ισχυρίζεται ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εμβολίου της AstraZeneca και θανάσιμων θρομβώσεων, σε αντίθεση με όσα μας διαβεβαίωσε ο ΕΟΦ (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νορβηγός Καθηγητής Ιατρικής ισχυρίζεται ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εμβολίου της AstraZeneca και θανάσιμων θρομβώσεων, σε αντίθεση με όσα μας διαβεβαίωσε ο ΕΟΦ (Video)

Δυστυχώς αυτή η είδηση θάφτηκε και από τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε όπως και από το σύνολο του Ευρωπαϊκού συστημικού τύπου, ενώ είναι θέμα χρόνου η λογ...






Δυστυχώς αυτή η είδηση θάφτηκε και από τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε όπως και από το σύνολο του Ευρωπαϊκού συστημικού τύπου, ενώ είναι θέμα χρόνου η λογοκρισία και από τα κοινωνικά δίκτυα...!


Ενώ λοιπόν ο Ε.Ο.Φ συνέστησε στην Ευρώπη να συνεχίσει ούτως ή άλλως τους εμβολιασμούς επειδή «Τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων», εμφανίζεται ένας ακόμα καθηγητής ιατρικής ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πλέον αποδείξεις για τη θανατηφόρο συσχέτιση...!


Ένας Νορβηγός γιατρός και καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο, Pll Andre Holme, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνάς τους για τρεις εργαζόμενους στον τομέα της υγείας κάτω των 50 ετών στη Νορβηγία που ανέπτυξαν θρόμβους μετά το πειραματικό εμβόλιο AstraZeneca, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός από αυτούς.

Ο Δρ Holme επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο AstraZeneca ήταν η αιτία των θρόμβων στο αίμα.

Αναφορές του ZeroHedge News :

Ο επικεφαλής ιατρός και καθηγητής Pål Andre Holme είπε στα έγγραφα της Νορβηγίας την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το EMA αναμένεται να δημοσιεύσει τα ευρήματα της υποσχεμένης «επισκόπησης ασφάλειας» (η οποία διεξήχθη ακόμη πιο βιαστικά από τις αρχικές μελέτες εμβολίων), ότι έχει ένα νέο θεωρία σχετικά με το τι προκάλεσε τις αντιδράσεις στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και, δυστυχώς, ανά Holme, το τρύπημα AstraZeneca ενήργησε ως το έναυσμα.

«Βρέθηκε ο λόγος για την κατάσταση των ασθενών μας», ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής ιατρός και καθηγητής Pål Andre Holme στη Νορβηγική εθνική εφημερίδα VG.

Έχει ηγηθεί του έργου για να μάθει γιατί τρεις εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας κάτω των 50 ετών νοσηλεύτηκαν με σοβαρούς θρόμβους αίματος και χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca Covid. Ένας από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πέθανε τη Δευτέρα.

Οι ειδικοί έχουν εργαστεί σε μια θεωρία ότι στην πραγματικότητα ήταν το εμβόλιο που πυροδότησε μια απροσδόκητη και ισχυρή ανοσοαπόκριση - μια θεωρία που πιστεύουν τώρα ότι έχουν επιβεβαιώσει.

«Η θεωρία μας ότι αυτή είναι μια ισχυρή ανοσοαπόκριση που πιθανότατα προκλήθηκε από το εμβόλιο έχει βρεθεί.

Σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βόρειας Νορβηγίας HF, βρήκαμε συγκεκριμένα αντισώματα κατά των αιμοπεταλίων που μπορούν να προκαλέσουν αυτές τις αντιδράσεις, και τα οποία γνωρίζουμε από άλλους τομείς της ιατρικής, αλλά στη συνέχεια με ιατρικά φάρμακα ως την αιτία της αντίδραση », εξηγεί ο επικεφαλής ιατρός στον VG.

Αν και αναγνώρισε ότι η θεωρία ήταν ακριβώς αυτή - μια θεωρία, ο Χολμ επέμενε ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια τόσο έντονη ανοσοαπόκριση και στους τρεις ασθενείς. Το εμβόλιο ήταν ο μόνος κοινός παράγοντας.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει γιατί λέει «το πιο πιθανό» στο απόσπασμα, ο Holme απαντά με αυτοπεποίθηση ότι έχει βρεθεί ο λόγος για αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις θρόμβων αίματος.

«Έχουμε τον λόγο. Τίποτα εκτός από το εμβόλιο δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί αυτά τα άτομα είχαν αυτή την ανοσολογική απάντηση », δηλώνει.

Ο VG ρωτά επίσης πώς ο Holme μπορεί να γνωρίζει ότι η ανοσοαπόκριση δεν προκαλείται από κάτι άλλο από το εμβόλιο.

«Δεν υπάρχει τίποτα στο ιστορικό των ασθενών αυτών που να μπορεί να δώσει μια τόσο ισχυρή ανοσοαπόκριση. Είμαι βέβαιος ότι τα αντισώματα που έχουμε βρει είναι η αιτία και δεν βλέπω άλλη εξήγηση από το να είναι το εμβόλιο που το ενεργοποιεί », απαντά.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει στους αναγνώστες γιατί πρέπει να νοιάζονται, ο Χολμ κατέληξε: «Μιλάμε για σχετικά νέους ανθρώπους που έχουν αρρωστήσει εδώ και πέθαναν, που πιθανότατα δεν θα είχαν τόσο σοβαρή υπόθεση του Κόβιτς».

Ειδικά αντισώματα

Ο Holme υπογραμμίζει ότι δεν είναι γενικά τα αντισώματα στο αίμα.

«- Μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα αντισώματα.

- Τι συνέβη στο σώμα από τη στιγμή που έλαβαν το εμβόλιο έως ότου συνέβη η ασθένεια;

- Λαμβάνουμε το εμβόλιο για να λάβουμε μια ανοσολογική απάντηση σε αυτό που πρέπει να προστατευτούμε. Στη συνέχεια, έχετε, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη αντισωμάτων. Μερικά αντισώματα μπορούν στη συνέχεια να αντιδράσουν έτσι ώστε να μπορούν να ενεργοποιήσουν τα αιμοπετάλια, όπως σε αυτές τις περιπτώσεις, και να προκαλέσουν θρόμβο αίματος. Και επειδή έχουμε αυτά τα αντισώματα στην επιφάνεια, αφαιρούνται από την κυκλοφορία, επομένως παίρνουν πολύ χαμηλά αιμοπετάλια, λέει ο Holme.»

Ήταν χαρακτηριστικά το κομμάτι της συνέντευξης.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο ZeroHedge News .

Νορβηγική πηγή εδώ . 

Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες. Συγκεκριμένα, η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα συμπεράσματα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Όσλο: "Πρέπει να δούμε πρώτα τα αποτελέσματα, δεν θέλω να το σχολιάσω τώρα", δήλωσε σε δήλωσή του ο Διευθυντής Ιατρικής Στάιναρ Μάντσεν. στο Νορβηγικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, λίγες μόνο ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου του Δρ Holme, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) πραγματοποίησε επίσης συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνάς τους σχετικά με τις αναφορές θανατηφόρων θρόμβων αίματος.

Προβλέψιμα, το αποτέλεσμα τους ευνοούσε περισσότερο τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca και όχι τα δικαιώματα των ασθενών και τα ζητήματα ασφάλειας. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ των πειραματικών εμβολίων COVID της AstraZeneca και των θανάσιμων θρόμβων αίματος, και προέτρεψαν τις χώρες να ξαναρχίσουν τους εμβολιασμούς, επειδή «τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων»....



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου