Το σχέδιο υφαρπαγής της ελληνικής γης εξελίσσεται με ταχύτητα και οι Έλληνες θα ξυπνήσουν απότομα...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το σχέδιο υφαρπαγής της ελληνικής γης εξελίσσεται με ταχύτητα και οι Έλληνες θα ξυπνήσουν απότομα...!

  Το να είσαι Έλληνας τελικά, είναι κακούργημα. Ο Έλληνας θα απομακρυνθεί με εντολή των θεσμών από τα περιουσιακά του στοιχεία. Εξ αφορμής τ...

 







Το να είσαι Έλληνας τελικά, είναι κακούργημα. Ο Έλληνας θα απομακρυνθεί με εντολή των θεσμών από τα περιουσιακά του στοιχεία. Εξ αφορμής της ανάρτησης των δασικών χαρτών.


Θεσμοί, τράπεζες και funds πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσουν σε κατασχέσεις των νέων πεσόντων για να μην αργήσουν στο μέλλον στους πλειστηριασμούς.


Γράφει ο Κλάδος Ζαχαρίας - Πρόεδρος ΣΑΟΡ*

Είχα μιλήσει για το θέμα αυτό σε ανύποπτο χρόνο σε ραδιοφωνική εκπομπή. Εξελίσσεται με ταχύτητα το σχέδιο υφαρπαγής της ελληνικής γης. Ένα εργαλείο είναι για το λόγο αυτό οι δασικοί χάρτες και μάλιστα πολύ ισχυρό. Σε συνδυασμό με τους πλειστηριασμούς και το νέο πτωχευτικό κώδικα, το σύνολο σχεδόν της ιδιοκτησίας των Ελλήνων αλλάζει χέρια και που πηγαίνει, νομίζω είναι γνωστό.

Το τραγικό είναι, ότι οι Έλληνες μέχρι τώρα παρακολουθούν ξαπλωμένοι στους καναπέδες, απαθείς. Δέκα χρόνια τους καταστρέφουν εκ προθέσεως και με σχέδιο οι εναλλάξ κυβερνήσεις, όπως και η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη σήμερα. Εν τω μεταξύ μας πείθουν ότι μας σώζουν. Δέκα χρόνια μας σώζουν. Το ευτύχημα είναι ότι κάθε μέρα έρχεται στην επιφάνεια και αποδεικνύονται τα σχέδια υφαρπαγής. Κι εκεί που δέκα χρόνια μας κοίμιζαν, μπορεί οι ίδιοι να μας ξυπνήσουν…

Το ξύπνημα, πρέπει να ξέρουν, θα είναι απότομο και πολύ δύσκολο για τους κυρίους κατοικούντες στο συμμορίο της πλατείας Συντάγματος. Είχα μιλήσει στο παρελθόν πολλές φορές σε ραδιοφωνικές εκπομπές και είχα προειδοποιήσει, ότι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα, απλώς το νομίζουν. Και να το τώρα. Έχουν καταστραφεί εν μέσω πανδημίας άλλοι τόσοι, αντίστοιχα με όσους είχαν καταστραφεί τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Και ποια είναι η ειρωνεία τώρα; Διαβάζοντας τον τύπο, περισυνέλλεξα ότι θεσμοί, τράπεζες και funds πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσουν σε κατασχέσεις των νέων πεσόντων για να μην αργήσουν στο μέλλον στους πλειστηριασμούς. Εδώ μια ακόμη απόδειξη του σχεδίου υφαρπαγής.

Μα οι καινούριοι πεσόντες έπεσαν, γιατί οι επιχειρήσεις έκλεισαν με κρατική εντολή λόγω της πανδημίας. Που είναι λοιπόν η προστασία του κράτους; Εάν θεωρούν ότι με τα μέτρα μεταθέσεως των υποχρεώσεων τους σώζουν, μάλλον εξασφαλίζουν την καταστροφή τους με τη συσσώρευση των υποχρεώσεων. Τα βοηθήματα που δίνουν είναι στάχτη στα μάτια. Στο θάλαμο των αερίων της υφαρπαγής έχουν μπει. Αυτοί όμως προσπαθούν να διατηρήσουν τους Έλληνες στον καναπέ.

Δεν θέλω να κάνω τον μάντη κακών ειδήσεων, αλλά οι έχοντες και κατέχοντες που «στέκουν» ακόμη, να είναι ψύχραιμοι. Και θα ήθελα να πω στον αγαπητό φίλο κύριο πρόεδρο ξενοδόχων, που διάβασα ότι θεωρεί ευτυχής την συγκυρία ότι οι Γερμανοί έχουν βάλει πρώτο προορισμό την Κρήτη, ότι λανθάνει. Πρωταρχικός στόχος των Γερμανών, τις εντολές των οποίων η ελληνική κυβέρνηση εκτελεί με μεγάλη ταχύτητα και προσοχή, είναι η πλήρης ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και η απομάκρυνση και του ίδιου από τα κεκτημένα του. Αυτό κρατήστε το. Θα έχουμε πολλές συζητήσεις στο μέλλον περί αυτού.

Το να είσαι Έλληνας τελικά, είναι κακούργημα. Ο Έλληνας θα απομακρυνθεί με εντολή των θεσμών από τα περιουσιακά του στοιχεία. Αλλά το πρόγραμμα «Εστία» προχωρεί. Εφόσον είσαι άλλης εθνικότητας, είσαι προνομιούχος. Και μάλιστα οι εντολές των θεσμών, και ειδικά της Γερμανίας, είναι κάθετες. Επίσης, η αφαίρεση της ιδιοκτησίας των βουνών μας, είτε είναι ιδιόκτητες, είτε δημοτικές, είτε μοναστηριακές, θα βοηθήσει κάλλιστα τα σχέδια των αντιπροσώπων της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στα βουνά μας, που σημαίνει και την καταστροφή τους. Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος της υποτιθέμενης βοήθειας των 32 δις αφορά αυτό το μέρος. Δηλαδή η Γερμανία πρέπει να πουλήσει ανεμογεννήτριες.

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα κοιτάζουμε απαθείς; Πρέπει να ξέρει ο λαός ότι είναι απροστάτευτος. Νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία είναι εναντίον του και υπέρ των αλλότριων συμφερόντων. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους. Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να παραδώσουμε τη γη των παππούδων μας και γενικότερα την πατρίδα μας, ούτε τις αξίες μας, ούτε το Θεό μας, που κινδυνεύουν. Πρέπει να αντισταθούμε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, όποιο και να είναι τίμημα. Η ιστορία γράφει. Σ’ αυτή τη φάση όλοι μας με το ραγιαδισμό που έχουμε δείξει, θα είναι μαύρη. Ώρα να τη γράψουμε όπως πρέπει. Πρέπει να απαλλαγούμε απ’ αυτό το σύγχρονο και σκληρότατο φασισμό. Οι απόψεις είναι αυστηρά προσωπικές και τις χαρίζω σε όποιον θέλει να τις υιοθετήσει.

 

*Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλουποστήριξης Οφειλετών Ρεθύμνου



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου