Ήρθε η ώρα Έλληνες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ήρθε η ώρα Έλληνες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας

  Λαϊκος επηρεασμός, τρομοκρατία, αλήθεια και εθνική ευθύνη Το ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής κατοχής βάλλει ενάντια στην αλήθεια και προσβάλ...

 






Λαϊκος επηρεασμός, τρομοκρατία, αλήθεια και εθνική ευθύνη


Το ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής κατοχής βάλλει ενάντια στην αλήθεια και προσβάλλει την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τού ελληνικού λαού και τής Πατρίδος.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Θέτει σε δοκιμασία την πνευματική και σωματική ευρωστία των Ελλήνων ενεργοποιώντας μια διαδικασία λαϊκού επηρεασμού βασισμένη επάνω στην αλλοίωση τής αλήθειας και την τρομοκράτηση τού λαού μας. Αφορμή τίθεται η υποτιθέμενη επιθυμία αντιμετώπισης τού κορονοϊού την ώρα και τη στιγμή που καταστρέφεται η οικονομία, φτωχοποιείται ο λαός, αλλοιώνεται το Έθνος και μεθοδεύεται η ήττα στα εθνικά μας ζητήματα ερήμην των αιχμαλωτισμένων στα κελιά τού εγκλεισμού τής παγκοσμιοποίησης Ελλήνων.

Η Πίστη και η Εθνική Ιδέα είναι τα βήματα τής εθνικής μας αντίστασης και αναγεννήσεως. Οι ανθέλληνες μάς θέλουν διαρκώς σκυμμένους και υπάκουους ραγιάδες, εξαρτημένους από τούς εκάστοτε υποτιθέμενους διεθνείς εγγυητές και τις δήθεν τυχαίες ατυχείς συγκυρίες. Τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και οι χρεοκοπίες δεν τούς φτάνουν. Ο φόβος τής ζωής σκιάζει και απασχολεί τον νου μακριά από την έλευση τού εισβολέα. Ναι, η υγεία τού ανθρώπου είναι μέγιστο χρέος τής πολιτείας. Αλλά η υγεία δεν διασφαλίζεται με τη φτώχεια μήτε με μεθόδους πειραματικές που ταυτοποιούν τον πιστό Έλληνα στις διαθέσεις των αντίχριστων πραματευτάδων των ψηφιακών πιστοποιητικών και αντίχριστων χαραγμάτων. Και φυσικά δεν υπάρχουν υγειονομικά κριτήρια που υπερβαίνουν το ένστικτο τής εθνικής επιβίωσης όταν ο λαός που θέλει να μείνει όρθιος στον τόπο των πατέρων του οφείλει να ενεργοποιήσει επιτέλους το αίσθημα τής εθνικής ευθύνης.

Κατέφθασαν λοιπόν τα νέα μέτρα υποτίθεται τού ανοίγματος τού λιανεμπορίου. Και εκεί διαπιστώνουμε ότι μαζί με τις μάσκες και τις αποστάσεις επιβάλλεται στον ραγιά κατά τον ελληνόφωνο νεοταξισμό ο χρόνος που μπορεί να διαθέτει στις αγορές του και τα ηλεκτρονικά ραντεβού. Βήμα προς βήμα επιπλέον επιβάλλεται η πληρωμή των συναλλακτικών πράξεων με το λεγόμενο άυλο και ηλεκτρονικό χρήμα. Κανείς ωστόσο δεν εξηγεί στο λαό πως γίνεται τα κρούσματα να αυξάνονται μαζί με τα νέα κάθε φορά μέτρα και τούς εμβολιασμούς. Και παράλληλα δεν εξηγείται πως γίνεται κάποιες περιοχές με λιγότερα κρούσματα κορονοϊού να τίθενται σε αποκλεισμό από την οικονομική ζωή όταν κάποιες περισσότερο επιβαρυμένες περιοχές λειτουργούν με τα δουλικά πάντα μέτρα.

Δεν θέλουν λοιπόν ελεύθερο τον Έλληνα και την Ελλάδα αυτόβουλη οι τύραννοι. Μιλάνε διαρκώς για τούς εμβολιασμούς που κάποιες χώρες τούς αποκρούουν λόγω τού σκοπίμως πειραματικού τους χαρακτήρα και κάποιων δόλιων παρενεργειών. Και δεν είναι μόνον το διαβατήριο ψηφιακής αιχμαλωσίας που θέλουν να περάσουν στον άνθρωπο. Είναι και ο αποπροσανατολισμός των υπερασπιστών τής ελληνικής γης από τούς άρπαγες που θέλουν να την κάνουν δική τους.

Κι έτσι την ώρα που ο φόβος νικάει την αλήθεια, η βουλή των προσκυνημένων καλείται να ψηφίσει τα μνημόνια τής υποταγής που ορίζουν και προσδιορίζουν ως τάχα νόμιμη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας καλούνται από το ίδιο πάντα νεοταξικό κτήνος όλων των δεινών μας να ψηφίσουν υπέρ τής οικονομικής συνεργασίας με την «Βόρεια Μακεδονία» των Σκοπιανών, τής ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τής φυλάξεως τού εναερίου χώρου της με ελληνικά αεροσκάφη. Καλούνται να υποστηρίξουν αυτό που το κατοχικό τους καθεστώς έχει αποδεχθεί ερήμην τού ελληνικού λαού, την αναγνώριση τής ψευδεπίγραφης μη ελληνικότητας τής Μακεδονίας μας όταν το Μοναστήρι, η Δοϊράνη, η Γευγελή και πάσα γη τού μακεδονικού βορρά είναι προσωρινά αλύτρωτη και για πάντα ελληνική γη, προκειμένου να θέσει το πόδι του στην περιοχή μας ο ψευτοσυμμαχικός παράγοντας των σταυρωτήδων που θέλει να αρπάξει και τα ελεύθερα εδάφη τού Μεγαλέξανδρου των Ελλήνων.

Παράλληλα οι συζητήσεις για τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις και τις νέες μορφές συνεργασίας στα ανατολικά τού Αιγαίου μας και την ανατολική Μεσόγειο αναζωπυρώνονται. Συζητήσεις λοιπόν ξεκινούν ανάμεσα στην Ελλάδα και την μεταβατική κυβέρνηση τής Λιβύης από την μια πλευρά και την Τουρκία με την Ευρωπαϊκή Ένωση από την άλλη πλευρά που χαϊδεύει την Τουρκία βαστώντας την κοντά και χρηματοδοτώντας την για τούς λαθροεισβολείς, ισλαμιστές λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες που στέλνουν οι Τούρκοι στα νησιά μας και την ενδοχώρα μας. Λαθροεισβολείς που γίνονται αποδεκτοί από τούς ελληνόφωνους βιαστές τού Ελληνισμού μας. Και φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών που έχει κατατεθεί στους ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Τις παραπάνω συζητήσεις διαδέχονται αμέσως μετά, μέχρι την επόμενη Τετάρτη, οι συζητήσεις των υπουργών εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας στην Άγκυρα. Με την Τουρκία να επιδιώκει πάντα την αποστρατικοποίηση των νησιών μας τού Ανατολικού Αιγαίου, μιλώντας για νησιά που τάχα μου δεν ανήκουν στην Ελλάδα, ζώνες έρευνας και διάσωσης και απαιτήσεις που φτάνουν μέχρι την δήθεν ύπαρξη Τούρκων μουσουλμάνων τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Αγαπημένε ελληνικέ λαέ, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται ώστε να αναλάβουμε την εθνική μας ευθύνη για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος που θέλουν οι εχθροί μας να σβήσουν. Είναι η επανεκκίνηση τής Ελλάδος τής καρδιάς μας που θα γίνει και θα συντρίψει την τυραννία τής παγκοσμιοποίησης. Οι τύραννοι θέλησαν να σβήσουν τον Ελληνικό Λαϊκό Εθνικισμό μας για να θεριέψουν το σκοτάδι τού ψέματος και την σκλαβιά. Όμως η Εθνική Επανάσταση των συνειδήσεων είναι ισχυρή και το Νέο Εικοσιένα τής εποχής μας θα σημάνει την δικαίωση των πόθων των προγόνων μας. Η υγεία τού Ελληνικού Έθνους, υγεία σωματική, πνευματική, εθνική, εδαφική και θρησκευτική είναι ενιαία και αδιαίρετη. Η Ελλάς δεν χρωστά πουθενά, μα τής χρωστούν οι πάντες. Η Ελλάς δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί. Η Ελλάς είναι η Ιερή Πατρίδα Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών και σκοπός μας η χάραξη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

Ήρθε η ώρα Έλληνες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας. Το Φως τής Αλήθειας λάμπει. Ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης είναι ο εχθρός μας και οι προσωρινά γειτονικοί μας βάρβαροι δικά του ενεργούμενα. Σιωνισμός, βαρβαρισμός και προδοσία έχουν μια φύση. Κι εμείς είμαστε οι Απόστολοι και Πολεμιστές Τού Χριστού και τού Ελληνικού Πολιτισμού. Εν τούτω νίκα και πάλι θα νικήσουμε Έλληνες. Ενωμένοι κάτω από τα λάβαρα και τα ιδανικά τής Φυλής μας είμαστε ανίκητοι. Δεν χαραμίζουμε ούτε μια ελληνική ψυχή και δεν χαρίζουμε ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης. Το πιστοποιητικό τής υγείας τού Έθνους μας είναι σε καλά χέρια. Είναι στην καρδιά μας και λέγεται αγάπη για τον Ελληνισμό μας. Οι ασθένειες τού σώματος γιατρεύονται. Και οι εχθροί με τούς προδότες συντρίβονται.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου