Κασιδιάρης: «Αποκαλύψεις για ασυλία λοιμωξιολόγων και κυβερνητικά εγκλήματα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης: «Αποκαλύψεις για ασυλία λοιμωξιολόγων και κυβερνητικά εγκλήματα» (Video)

  «Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα ψηφιζόταν νόμος που δίνει ασυλία σε άτομα που σχετίζονται με θανάτους ανθρώπων και με οικονομική καταστροφή...

 







«Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα ψηφιζόταν νόμος που δίνει ασυλία σε άτομα που σχετίζονται με θανάτους ανθρώπων και με οικονομική καταστροφή, η κυβέρνηση έπρεπε να είχε πέσει μέσα σε γενική κατακραυγή και διεθνή διασυρμό»


Αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για την ασυλία των λοιμωξιολόγων, τα εθνικά θέματα, το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, τον παράνομο εποικισμό της χώρας και την ανοδική πορεία του κόμματός "Έλληνες για τη Πατρίδα".


«Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ελλάδα, έχει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο πολιτών σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Μητσοτάκης ξέρει ότι έχει ποινικές ευθύνες, αυτός και τα στελέχη του, γιατί κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα. Αντί να ανοίξουν νέες μονάδες εντατικής θεραπείας, δωροδοκούν τα κανάλια και έχουν επιβάλλει το πιο σκληρό καθολικό εγκλεισμό στην Ευρώπη που τελικά κατέστρεψε και την οικονομία και τη Δημόσια Υγεία.»

«Από τα πρακτικά των λοιμωξιολόγων, φάνηκες πως τις αποφάσεις δεν τις παίρνουν οι γιατροί και οι ειδικοί, αλλά οι πολιτικοί. Η ομάδα γύρω από το Μητσοτάκη, που προέρχονται όλοι από το Σημητικό ΠΑΣΟΚ»

Δείτε το βίντεο



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου