Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Ο πόλεμος αρχίζει μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας, Ισραήλ - Ιράν, Κίνας- Ταϊβάν…

  Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα οδηγούν σε ένα Παγκόσμιο πόλεμο.  Ποιο σημείο θα εκραγεί πρώτα; Δεν ξέρω, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ...

 


Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα οδηγούν σε ένα Παγκόσμιο πόλεμο.  Ποιο σημείο θα εκραγεί πρώτα; Δεν ξέρω, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή…


Είναι όλα προαποφασισμένα ώστε η Νέα Παγκόσμια Τάξη να μπορεί να εγκατασταθεί στη συνέχεια, εκατομμύρια άνθρωποι σε στοχευμένες πόλεις θα χαθούν διότι όλα είναι στην ατζέντα για την μείωση του παγκόσμιου  πληθυσμού, όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τον απόλυτο έλεγχο … μέσω μιας παγκόσμιας Δικτατορίας.


Γράφει ο GEWKWN

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι το κύριο σώμα του Ρωσικού Στόλου Ειρηνικού επέστρεψε στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ για «πλήρη τροφοδοσία». Μεταξύ των αντικειμένων που φορτώνονται ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ.

Οι Ρώσοι, ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγαλύτερο από την Ουκρανία, πιστεύω ότι η Ρωσία δεν ετοιμάζεται για πόλεμο μόνο, εναντίον της Ουκρανίας…… Το να πιστεύουμε ότι η Ουκρανία, μόνη της, θα πάει ποτέ σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας είναι η επιτομή της ανοησίας.

Οι νεοταξιτες αποφάσισαν ότι ο Πούτιν πρέπει να φύγει, υπήρχαν 2 άτομα που στέκονταν στο δρόμο τους:  ο Τραμπ και Πούτιν. Τον Τραμπ, τον απαλλάχτηκαν ( αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο).  Με τον Πούτιν όμως  έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα,  μόλις άλλαξε το Σύνταγμα για να πάρει 2 ακόμη προεδρικές θητείες. Αυτό σημαίνει ακόμη 14 χρόνια……….. μέχρι το 2036.

Αυτό που τους μένει λοιπόν είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν.

Και η  Ρωσία ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο, και περιοχή του Ειρηνικού είναι εξίσου σημαντική με την Ευρώπη, αν όχι πιο σημαντικό, καθώς υπάρχει και η Κίνα που παίζει στον Ειρηνικό.

Τα κομμάτια είναι σχεδόν στη θέση τους,  είναι θέμα ……..ημερών πριν ξεκινήσει ο πόλεμος  και θα εξελιχθεί ΓΡΗΓΟΡΑ σε πολλά μέτωπα από τη Βαλτική έως τη Μαύρη Θάλασσα, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία, το Ισραήλ εναντίον του Ιράν, το Πακιστάν εναντίον της Ινδίας…….

Τα ηλεκτρονικά συστήματα κάποιων χωρών δέχτηκαν πριν λίγες μέρες μαζική κυβερνο-επίθεση,  ενώ ενεργοποιήθηκαν και αντίμετρα, όπως είπε και Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ η σύγκρουση στην Ουκρανία θα γίνει μετά από ένα ……………….     

ΣΧΟΛΙΟ:   Ίσως με την χρήση μιας μικρής πυρηνικής βόμβας, περιορισμένης ακτίνας και επίδρασης…… από κάποιους, και μετά θα κατηγορηθεί η Ρωσία oι Ρώσοι ίσως περιμένουν τέτοια κίνηση γι’αυτό έχουν μεταφέρει πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας

Η Ρωσία κλείνει το στρατηγικό στενό Κερτς στη Μαύρη Θάλασσα για πολεμικά πλοία και κρατικά πλοία ξένων χωρών από την επόμενη εβδομάδα έως τον Οκτώβριο του 2021, κλείνοντας τα λιμάνια της Μαριπόλ και του Μπερντανσκ της Ουκρανίας.

The Daily Mirror 13 Απριλίου 2021, ‘’η MI6 (Η Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (SIS), γνωστή και ως MI6 (Military Intelligence, Section 6), είναι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου) συνδέεται με την Ουκρανία για να πυροδοτήσει έναν αιματηρό νέο πόλεμο στην Ευρώπη, σύμφωνα με ρωσική κρατική τηλεόραση.’’

Επίσης, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου πριν το Ισραήλ συγκρουστεί με το Ιράν, η Κίνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και προετοιμάζεται για μια εισβολή στην Ταϊβάν, εάν η Κίνα αποφασίσει να τραβήξει πραγματικά τη σκανδάλη, οι ΗΠΑ και η Κίνα θα βρεθούν αμέσως σε κατάσταση πολέμου.

Η ομάδα που προωθεί to σχέδιο ‘’Armageddon’’ θέλουν απεγνωσμένα έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο διότι  εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος και ο θάνατος του 90% της ανθρωπότητας είναι απαραίτητος για να αναδείξει τον ‘’Μεσσία’’ τους…. Και μην ξεχνάτε  την πανθρησκεία κάτω από τον Παγκόσμιο Πάπα! Την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας παγκοσμίως, έλεγχος του πληθυσμού μέσω του αναγκαστικού ‘’Οικογενειακού Προγραμματισμού’’ Μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς, ένα παγκόσμιο νόμισμα σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Ποιο σημείο θα εκραγεί πρώτα; Δεν ξέρω, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή…….Πιστεύω ότι θα είμαστε η γενιά που θα βιώσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα είναι πραγματικά φρικτό αυτό που θα ζήσουμε.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code