Ο «Υπερανθρωπισμός» και οι συνολικά 10 μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο «Υπερανθρωπισμός» και οι συνολικά 10 μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού

  Oι παγκοσμιοποιητές εργάζονται ενεργά για να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή και πιστεύουν στον υπερανθρωπισμό... Υπάρχει ένα σχέδιο για τ...

 





Oι παγκοσμιοποιητές εργάζονται ενεργά για να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή και πιστεύουν στον υπερανθρωπισμό...


Υπάρχει ένα σχέδιο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη με μια παγκοσμιοποιημένη ατζέντα συνωμοτεί να κυριαρχήσει στον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης,  η οποία θα αντικαταστήσει κυρίαρχα έθνη-κράτη.


Γράφει ο GEWKWN

Επομένως, η ελίτ πρέπει να σκοτώσει τους ‘’άχρηστους τρώγοντες’’.

Oι παγκοσμιοποιητές εργάζονται ενεργά για να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή, πιστεύουν στον υπερανθρωπισμό δηλαδή να μεταβούν από τη ζωή με βάση τον άνθρακα στη ζωή με βάση το πυρίτιο ‘’ανεβάζοντας’’ τη συνείδησή τους σε μηχανές.

Πιστεύουν, ότι θα έχουν άπειρη δύναμη, αθανασία και την ικανότητα να κατακτήσουν  ολό το σύμπαν. Στην ουσία, πιστεύουν ότι θα γίνουν θεοί.

Αλλά η κατασκευή των συστημάτων κυριαρχίας με βάση το πυρίτιο, απαιτεί τεράστιους πόρους. Αυτοί οι πόροι καταναλώνονται σήμερα από τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη.

 Γι 'αυτό οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή, γιατί το φίδι από τον καιρό του Αδάμ και της Εύας τους υποσχέθηκε να τους κάνει θεους……. Η ανθρωπότητα όμως τους εμποδίζει, να επιτύχουν τους στόχους τους. Πιστεύουν επίσης ότι η ανθρωπότητα έχει πλέον εξυπηρετήσει το σκοπό της, δημιουργώντας τεχνητή νοημοσύνη και πολύ προηγμένες μορφές ζωής με βάση το πυρίτιο. Επομένως, η ανθρώπινη φυλή είναι πλέον δαπανηρή και άχρηστη κατά την άποψή τους.

Οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν ‘’πόλεμο κατά του άνθρακα’’ ( Όλοι οι άνθρωποι είναι κατασκευασμένοι από άνθρακα).  Γι΄αυτό όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν, προκειμένου οι ζωές των (παγκοσμιοποιητων)  να επιτύχουν την αθανασία μέσω πυριτίου.

Τα εμβόλια Covid-19 είναι το τέλειο όπλο για την επίτευξη μαζικής εξολόθρευσης, επειδή εμείς οι ηλίθιοι και αφελείς άνθρωποι, εθελοντικά κάνουμε ‘’αυτοκτονία εμβολίου’’. 

‘’Θα γίνουμε θεοί’’, λέει ο ανθρωπο-κλωνοποιός Richard Seed. ‘’Αν δε σου αρέσει σπάσε. Αλλά εάν πρόκειται να παρέμβεις στη δική μας πορεία στο να γίνουμε θεοί, τότε θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. […] Αν προσπαθήσετε  να μας σταματήσετε, ή θα με σκοτώσετε ή θα σας σκοτώσω’’

Ο Stephen Hawking,  διάσημος θεωρητικός φυσικός, πίστευε ότι η πρόοδος στη γενετική επιστήμη θα οδηγούσε σε μια γενιά υπεράνθρωπων που θα μπορούσαν τελικά να καταστρέψουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα!!!  Όσοι δεν διαθέτουν τα μέσα για να τροποποιηθούν γενετικά θα υποβιβαστούν σε μια υποκατηγορία  ‘’μη βελτιωμένων ανθρώπων’’ και ‘’Προφανώς, θα πεθάνουν’’ Οι γενετικές τροποποιήσεις και ο υπερανθρωπισμός θα αποτύχουν, μπορεί να είναι η μοίρα μας, η γενετική μηχανική είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο είδος ιού ή υπεράνθρωπου πλάσματος που θα μπορούσε να καταστρέψει την υπόλοιπη ανθρωπότητα.’’

Μέθοδος 10: Στοχευμένη στείρωση, όπως με εμβόλια ανοσοποίησης με αντισώματα για να καταστήσουν τη γυναίκα στείρα όπως έγινε στις Φιλιππίνες και στην Αφρική. Σε ολοκληρωτικά συστήματα  όπως της Κίνας, εφαρμόζουν άμεσα την παιδική ποσόστωση, ο τελικός στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού της Γης.

Μέθοδος 9: Πόλεμοι, Οι πόλεμοι επιτυγχάνουν μείωση του πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν

οι διεθνείς τραπεζίτες που επωφελούνται από τη χρηματοδότηση και των δύο πλευρών του πολέμου μέσω κεντρικών τραπεζών. Ωστόσο, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας υπόσχεται πολέμους χωρίς τέλος, και μεγάλο αριθμό θανάτων.

Μέθοδος 8: Δεν υπάρχουν θεραπείες για ασθένειες ;

Για άλλη μια φορά η Νέα Τάξη και οι παγκόσμιοι τραπεζίτες κατέχουν τις ιατρικές σχολές και εγκρίνουν το αναλυτικό πρόγραμμα των ιατρικών γνώσεων κατά τρόπο ώστε οι γιατροί να είναι απλώς νόμιμοι ‘’έμποροι ναρκωτικών’’ για τις μεγάλες και ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες, που ανήκουν φυσικά στην ελίτ, δεν ξέρουν όμως οι  γιατροί ότι σύντομα θα αντικατασταθούν από τεχνητά ευφυή μηχανήματα που θα υπακούουν στις διάφορες οργανώσεις της Νέας Τάξης.

  Δεν τους ενδιαφέρει η  θεραπεία δεδομένου ότι οι εταιρείες φαρμάκων κερδίζουν δισεκατομμύρια κατασκευάζοντας εμβόλια, φάρμακα κλπ. Οποιοσδήποτε ερευνητής Γιατρός που προσπαθεί να θεραπεύσει πραγματικά τους ανθρώπους, σε ορισμένες περιπτώσεις σκοτώνεται  υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Μέθοδος 7: STDS, οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως ο HIV έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσουν την αναπαραγωγή του ανθρώπου, και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής, ο κύριος στόχος των ΣΜΝ είναι Ο κύριος στόχος των ΣΜΝ είναι να αποθαρρύνουν τις εγκυμοσύνες = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 6: Περιβαλλοντική χειραγώγηση

Τα «φυτοφάρμακα» και άλλοι χημικοί παράγοντες στον αέρα που προκαλούν καρκίνο, άσθμα, αλλεργίες και άλλες ασθένειες είναι πολύ αποτελεσματικά στο να κάνουν τους ανθρώπους άρρωστους και να τους αναγκάζουν να αγοράσουν ιατρική περίθαλψη που τους καθιστά ακόμη πιο άρρωστους.

Επίσης η χειραγώγηση του καιρού σε όλο τον κόσμο οδηγεί άμεσα σε καταστροφές που σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους =  μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 5: Αμβλώσεις

Οι αμβλώσεις είναι το αποτέλεσμα μιας εκστρατείας μείωσης του πληθυσμού που εκτελέστηκε τέλεια και οδήγησε σε φόνους. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, γίνονται 40-50 εκατομμύρια αμβλώσεις ετησίως παγκοσμίως ή περίπου 125.000 αμβλώσεις την ημέρα = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 4: GMOS

Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντιγράψουν και να επεξεργαστούν γονίδια υπαρχόντων οργανισμών για να δημιουργήσουν νέους οργανισμούς που στη συνέχεια κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εμπορικό σήμα = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 3: Ίδιες σχέσεις φύλου

Η έκρηξη εικόνων του ίδιου φύλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην TV είναι μια προγραμματισμένη και εκτελεσμένη Ψυχολογική Λειτουργία (PSYOP) από τους Ελίτ, αυτό το PSYOP που εκτελέστηκε τα τελευταία 10 χρόνια στον ανθρώπινο πληθυσμό έχει εκπληρώσει την αποστολή του με το να δημιουργήσει ένα αυτο-εκτελούμενο παράδειγμα μείωσης του πληθυσμού.

 Έτσι, η αλλαγή του σχεδιασμού της οικογενειακής δομής από άντρα + γυναίκα = παιδιά που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του πληθυσμού στην πρώτη θέση. Η αποδοχή ζευγαριών του ίδιου φύλου λειτουργεί ακόμη καλύτερα από την άμβλωση,  οι σχέσεις ίδιου φύλου υπόσχονται να είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού που υπήρχε ποτέ.

Μέθοδος 2: Η προμήθεια τροφίμων

Εάν ελέγχετε την τροφοδοσία για οποιοδήποτε ζωντανό οργανισμό τότε ελέγχετε τα πάντα η Νέα Τάξη κατανοούν πλήρως αυτό το γεγονός και τροποποιούν αργά την τροφή των ανθρώπων με κάθε είδους ορμόνες, αντιβιοτικά και ο Θεός ξέρει τι άλλο, για κέρδος και για να επηρεάσει τη φυσική αλλαγή στο ανθρώπινο σώμα.

Η πιο εμφανής επίδραση του χειρισμού της πηγής τροφής είναι η παχυσαρκία, η πρώιμη εμμηνόρροια στις γυναίκες, η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες και η συνολική ορμονική ανισορροπία που προκαλεί σεξουαλική σύγχυση. Ο συνδυασμός όλων αυτών δρουν ενάντια στον ανθρώπινο πληθυσμό με στόχο να μειώσουν τελικά το ποσοστό αναπαραγωγής του ανθρώπου.

Μέθοδος 1: Υπερανθρωπισμός

Ο απώτερος στόχος της μείωσης του πληθυσμού και του ελέγχου είναι η επίτευξη μαζικού υπερανθρωπισμού. Η συγχώνευση ανθρώπων με εξελιγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη πνευματική, φυσική και ψυχολογική ικανότητα.

Ο υπερανθρωπισμός θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη ελέγχου ή μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού με άλλα μέσα, καθώς οι τεχνολογικές βελτιώσεις θα επέτρεπαν στους δημιουργούς και τους διαχειριστές της τεχνολογίας να ελέγχουν κυριολεκτικά το σώμα και το μυαλό των ανθρώπων, υποδουλώνοντας έτσι την ψυχή. Αυτό θα εκπληρώσει την αποστολή που είχε οριστεί εδώ και πολύ καιρό από εκείνους που εξοργίστηκαν από τη δημιουργία και την απόλυτη ελευθερία που δόθηκε στην ανθρωπότητα από τον Δημιουργό μας.

Και τι γίνεται εάν τα τεχνολογικά τέκνα του ανθρώπου αρχίσουν να εκδηλώνουν κυριαρχικές συμπεριφορές, ανάλογες με αυτές που εκφράζει η ανθρωπότητα απέναντι στις άλλες μορφές ζωής τις οποίες βαφτίζει κατώτερες, προκειμένου να νομιμοποιήσει τους συνήθως φρικαλέους τρόπους με τους οποίους τις χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου