Άγγελος Αναστασιάδης: «Έγκλημα που έγινε ο ημιτελικός Μ. Πέμπτη - Η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό. Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για 15 μέρες» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άγγελος Αναστασιάδης: «Έγκλημα που έγινε ο ημιτελικός Μ. Πέμπτη - Η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό. Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για 15 μέρες»

  «Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για καμία 15 μέρες. Λες και δεν πάει αλλού ο παπάς πλην της εκκλησίας. Εγώ έχω κοινωνήσει όπως κα...

 






«Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για καμία 15 μέρες. Λες και δεν πάει αλλού ο παπάς πλην της εκκλησίας. Εγώ έχω κοινωνήσει όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Γιατί δεν έχουν κορωνοϊό;»


Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε έγκλημα τον ορισμό του αγώνα τη Μεγάλη Πέμπτη προσθέτοντας ότι η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό.


Ο έμπειρος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της εθνικής Ελλάδος, Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95,5» χαρακτήρισε "έγκλημα" τον ορισμό του ημιτελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Πέμπτη προσθέτοντας ότι η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό.

Παράλληλα, μίλησε και για το θέμα της πανδημίας αναφέροντας πως ο ίδιος έχει κοινωνήσει πολλές φορές και δεν έχει πάθει τίποτα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για τον ορισμό του ημιτελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη: «Για μένα ήταν έγκλημα. Υπήρχαν ημερομηνίες αλλά δυστυχώς όλη η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό. Αν δείτε στα ΜΜΕ, οι λέξεις Θεός, Χριστός, Παναγία ακούγονται σπάνια ή καθόλου. Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για καμία 15 μέρες. Λες και δεν πάει αλλού ο παπάς πλην της εκκλησίας. Εγώ έχω κοινωνήσει όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Γιατί δεν έχουν κορωνοϊό; Κανείς δεν το λέει. Δε λέμε για 2-3 χιλιάδες ανθρώπους, μιλάμε για εκατομμύρια. Και οι ψάλτες κάνουν 2 φορές τη βδομάδα το ράπιντ τεστ».

Για την απόφαση του Metropolis 95.5 για τη μη μετάδοση του ημιτελικού: «Θα το βρείτε μπροστά σας θετικά. Ό,τι δίνεις προς αυτή την πλευρά, σου επιστρέφεται 100 και 200 φορές».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου