Κώστας Φαρσαλινός: «Tο ζήτημα που θα τεθεί από εδώ και πέρα είναι της έμμεσης υποχρεωτικότητας του εμβολίου – Έρχεται η γκετοποίηση της κοινωνίας» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κώστας Φαρσαλινός: «Tο ζήτημα που θα τεθεί από εδώ και πέρα είναι της έμμεσης υποχρεωτικότητας του εμβολίου – Έρχεται η γκετοποίηση της κοινωνίας» (Video)

  «Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια έμμεσης υποχρεωτικότητας, η οποία καταλήγει φυσικά σε ενός τύπου γκετοποίηση της ...

 







«Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια έμμεσης υποχρεωτικότητας, η οποία καταλήγει φυσικά σε ενός τύπου γκετοποίηση της κοινωνίας, η οποία μας θυμίζει παλιές δεκαετίες στα μέσα του προηγούμενου αιώνα...»


«Δυστυχώς η αναξιοπιστία των selftest τόσο σε αρνητικά όσο και θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη»


Για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός ο Γιατρός/Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του ALERT. Σίγουρα όσα είπε πρέπει να χτυπήσουν καμπανάκια αφύπνισης!

«Αυτό που είχα πει για 15-20% αξιοπιστία του θετικού αποτελέσματος δεν ήταν πρόβλεψη. Ήταν υπολογισμός. Στατιστικές πράξεις με βάση τα στοιχεία αξιοπιστίας του τέστ.

«Φυσικά έπεσα έξω διότι τα επίσημα στοιχεία του εοδυ, στα 2,5 εκ. Τέστ, υπήρξαν 57000 περίπου θετικά, από τα οποία τα πραγματικά θετικά ήταν γύρω στις 7000. Τα υπόλοιπα 50.000 ήταν ψευδώς θετικά!»




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου