Κ. Φαρσαλινός: «Η πανδημία στην Ελλάδα είναι ιδιωτική υπόθεση. Μια κλειστή ομάδα έχει πρόσβαση στα δεδομένα. Ο εμβολιασμός είναι ιατρική παρέμβαση και πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και όχι μέσω εκβιασμών» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κ. Φαρσαλινός: «Η πανδημία στην Ελλάδα είναι ιδιωτική υπόθεση. Μια κλειστή ομάδα έχει πρόσβαση στα δεδομένα. Ο εμβολιασμός είναι ιατρική παρέμβαση και πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και όχι μέσω εκβιασμών» (Video)

  «Ο εμβολιασμός είναι μια ιατρική παρέμβαση, ο οποίος θα πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και ενημερωμένη συναίνεση του καθενός, είτε ...

 






«Ο εμβολιασμός είναι μια ιατρική παρέμβαση, ο οποίος θα πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και ενημερωμένη συναίνεση του καθενός, είτε για ενήλικες είτε για παιδιά, μέσω του κηδεμόνα.»


«Δεν είναι κίνητρο ότι θα απολυθείς αν δεν εμβολιαστείς! Είναι εκβιασμός! Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προσωπική επιλογή με ελεύθερη βούληση! Σας τα λέει άνθρωπος που έχει εμβολιαστεί όλη του η οικογένεια»


Μια εξαιρετική συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Η εμμονική διαχείριση της πανδημίας που ακολουθείται, με τυφλό διαγνωστικό έλεγχο, χωρίς αξιοποίηση των κατάλληλων εργαλείων, ελλοχεύει τον κίνδυνο να επιφέρει νέα δυσμενή αποτελέσματα, σημειώνει μιλώντας στον 98.4 ο ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής Κων/νος Φαρσαλινός.

Μιλά για την κατάντια των πιστοποιητικών, των αναξιόπιστων οικιακών τεστ στα οποία υποβάλλονται και τα παιδιά, στέκεται προσεκτικά στο θέμα του εμβολιασμού των παιδιών κατά του κορωνοϊού και διευκρινίζει πως ο εμβολιασμός μας συνολικότερα θα πρέπει να είναι προϊόν ελεύθερης βούλησης ακόμη και κατόπιν κινήτρων, αντί πίεσης με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Μερικά από τα σημαντικά σημεία της καταπληκτικής συνέντευξης του κ. Φαρσαλινού:

«Σήμερα μπορείς να εφαρμόζεις πολιτικές Β. Κορέας έχοντας το ταμπελάκι του δήθεν φιλελεύθερου. Οι ψηφοφόροι της κυρίας που νίκησε στις εκλογές στην Ισπανία, στην Ελλάδα θα χαρακτηρίζονταν ψεκασμένοι.»

«Η πανδημία στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι ιδιωτική υπόθεση. Από πέρσι ζητούμε στοιχεία και δεν απαντούν στα emails. Είναι ιδιοκτησία κάποιων η πανδημία και τα δεδομένα και όλα. Δεν μπορεί κάποιος άλλος να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα εκτός από αυτή τη κλειστή ομάδα.»

«Απαράδεκτο και κατάντια το υποχρεωτικό μέτρο του self test σε μαθητές. Τα παιδιά τα αντιμετωπίζουμε ως ασθενή μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, 2 φορές την εβδομάδα, με self test τα οποία είναι αναξιόπιστα.»

«Οσο πέφτει το επιδημικό κύμα τόσο πιο αναξιόπιστο θα γίνεται και το self test. Την αναξιοπιστία που βλέπουμε είναι των θετικών. Των αρνητικών δυστυχώς δεν μπορούμε να τη δούμε.»

«Θεωρώ σωστό να υπάρχουν εμβόλια και για παιδιά που έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα διαθέσιμα. Παρέμβαση ιατρική απολύτως ασφαλής δεν υπάρχει. Κάποιος ο οποίος δεν την έχει ανάγκη, δεν χρειάζεται να την κάνει.» «Ο εμβολιασμός είναι μια ιατρική παρέμβαση, ο οποίος θα πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και ενημερωμένη συναίνεση του καθενός, είτε για ενήλικες είτε για παιδιά, μέσω του κηδεμόνα. Δεν μπορεί κανείς να τεθεί υπό απειλές ή υπό εκβιασμός με τη κατάντια των πιστοποιητικών και τη πολιτική της Ευρώπης που έχει ξεπεράσει το μεσαίωνα.»

«Από βιοηθικής απόψεως και από πλευράς δικαίου είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει. Το αν είναι νόμιμο ή όχι δεν λέει τίποτα. Εδώ νομοθετήθηκε το ότι κάποιος δεν μπορεί να εξεταστεί για αποφάσεις που πάρθηκαν για 11 εκ άτομα. Δηλαδή νομοθετήθηκε η κατάργηση της διερεύνησης και της δικαιοσύνης...!»

Ακούστε την ολόκληρη. Μην χάσετε ούτε λεπτό:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου