Καταπέλτης o κορυφαίος μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: «Έλληνες εμπιστευθείτε τον Θεό και όχι τους πολιτικούς – Οι Έλληνες που φοβούνται...δεν είναι Έλληνες. Αποδεχθήκατε την επιβολή lockdowns – Αντισταθείτε στον αντιδημοκρατικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Διαδηλώστε...» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καταπέλτης o κορυφαίος μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: «Έλληνες εμπιστευθείτε τον Θεό και όχι τους πολιτικούς – Οι Έλληνες που φοβούνται...δεν είναι Έλληνες. Αποδεχθήκατε την επιβολή lockdowns – Αντισταθείτε στον αντιδημοκρατικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Διαδηλώστε...» (Video)

  «Οι Έλληνες βιώνετε μια τυραννία και είναι δική σας ευθύνη που το ανέχεστε. Όλα αυτά είναι απλά το ξεκίνημα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Δ...

 «Οι Έλληνες βιώνετε μια τυραννία και είναι δική σας ευθύνη που το ανέχεστε. Όλα αυτά είναι απλά το ξεκίνημα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Δεν είναι μια κανονική πανδημία. Έρχονται άσχημοι καιροί. Έχουν ήδη έλθει σε όλο το κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα.»


«Τι κάνετε εσείς οι Έλληνες για να δείξετε στο κόσμο ότι είστε Έλληνες; Για να δείξετε στο κόσμο ότι δεν είστε ηλίθιοι και αδαείς όπως οι υπόλοιποι; Ο ελληνικός τρόπος είναι ο τρόπος του ευφυούς και του γενναίου. Τώρα ο τρόπος σας είναι ο τρόπος του αδαούς, μάλλον ανοήτου, γεμάτου από φόβο. Οι Έλληνες έχουν τόσο πολύ φόβο στη καρδία τους...και δεν είναι Έλληνες πλέον»


Στην επικινδυνότητα των εμβολίων κατά της COVID 19 αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάκντί. Βλέποντας ταυτόχρονα τους υποτακτικούς "ειδικούς" εδώ στην Ελλάδα, δεν σας προκαλεί τουλάχιστον δέος, που ένας τέτοιος κορυφαίος ξένος επιστήμονας κάνει έκκληση αφύπνισης στους Έλληνες και μας προτρέπει να αντισταθούμε και να διδάξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο πως να αντισταθεί...; Είναι δυνατόν όλοι όσοι ενατιώνονται σε αυτή τη κατάσταση να είναι "ψεκασμένοι"....; 

Ο κορυφαίος μικροβιολόγος χαρακτήρισε αντιδημοκρατικό στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, όπως είπε, το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ μιλώντας για τον εμβολιασμό ειδικά των παιδιών κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν.

«Κατηγορίες πολιτών κάτω των 60 ετών δεν το χρειάζονται» είπε χαρακτηριστικά.

Με το εμβόλιο αποδυναμώνεις το ίδιο το ανοσοποιητικό σου σύστημα, είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι θα είμαστε εξαρτημένοι από την αντίδραση του.

«Θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες τουλάχιστον ένα χρόνο ώστε να εμβολιαστούν» επεσήμανε.


Ολόκληρη η συνέντευξη στο ηχητικό:Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι Γερμανός ανοσολόγος. Ειδικός στην Μικροβιολογία, την Ιολογία και την Επιδημιολογία των λοιμώξεων. Έχει διδάξει και εκπαιδεύσει πάνω από 12.000 Γερμανούς ιατρούς. Είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Μάιντς, όπου διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής επί 21 έτη, από το 1991 έως το 2012. Την ίδια αυτή περίοδο διετέλεσε αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία.

Ο Bhakdi είναι γνωστός για τη δουλειά του στο συμπληρωματικό σύστημα (complement system), που είναι μέρος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, έργο για το οποίο τού απονεμήθηκε το βραβείο Aronson το 2001, καθώς και πολλά άλλα επιστημονικά βραβεία. Αργότερα εφάρμοσε τα πορίσματά του για να αναπτύξει μια νέα θεωρία σχετικά με τη φύση της αθηροσκλήρωσης.

Τι έχει πει ο Dr Sucharit Bhakdi για το εμβόλιο και τον covid-19

Το 2020, ο Dr Sucharit Bhakdi έγινε γνωστός σε ένα ευρύτερο κοινό από την κριτική του για την απόκριση στον νέο κορωνοϊό. Μαζί με τη σύζυγό του Karina Reiss, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο “Κορωνοϊός – Λάθος Συναγερμός;” που έγινε best seller. Αν και το βιβλίο επικεντρώνεται στην κατάσταση στη Γερμανία, μεταφράστηκε στα Αγγλικά με τίτλο “Corona, False Alarm?”.

Ο Dr Sucharit Bhakdi συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Ολόκληρη την ομιλία του Dr Sucharit Bhakdi στο Συνέδριο, υποτιτλισμένη στα Ελληνικά, μπορείτε να τη δείτε εδώ:


Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Dr Sucharit Bhakdi:

 • Η μαζική διενέργεια τεστ σε υγιή πληθυσμό δημιουργεί μια ψευδή εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας. Το τεστ αυτό δεν έχει ποτέ επικυρωθεί ως κατάλληλο διαγνωστικό εργαλείο και δίνει πολλά λάθος αποτελέσματα. Όσο περισσότερα τεστ γίνονται, τόσο περισσότερα είναι και τα λάθος αποτελέσματα.
 • Η επικινδυνότητα του ιού σε άτομα κάτω των 70 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι ελάχιστη.
 • Η ανθρωπότητα συμβιώνει με ιούς και κορωνοϊούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο SARS-COV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19, ανήκει σ’ αυτήν την οικογένεια των κορωνοϊών, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας από την αρχή της ανθρωπότητας, που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα τους αναγνωρίζει και τους αντιμετωπίζει.
 • Ο άνθρωπος μειώνει το ίδιο του το προσδόκιμο επιβίωσης με τον τρόπο διαβίωσής του: με τις υπερβολές στο φαγητό, στο πιοτό, στο κάπνισμα και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Και γι’ αυτό, οι κύριες αιτίες θανάτου από τον κορωνοϊό είναι η παχυσαρκία, η καρδιοπάθεια, η πνευμονοπάθεια κ.ο.κ.
 • Είναι παράλογο να λέγεται ότι μόνο με το εμβόλιο θα τελειώσει αυτή η επιδημία. Όταν αυτό ειπώθηκε από την κ. Μέρκελ, ένιωσα πολύ τυχερός που είμαι Ταϋλανδός, γιατί αν ήμουν Γερμανός θα ντρεπόμουν.
 • Αυτό που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων είναι ένας υγιής οργανισμός και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί ένα εμβόλιο ασφαλές για τους υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα.
 • Τα εμβόλια στοχεύουν στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό, ωστόσο το σημαντικότερο όπλο του ανοσοποιητικού μας συστήματος δεν είναι τα αντισώματα, αλλά τα Τ λεμφοκύτταρα.
 • Τα εμβόλια που ετοιμάζονται εναντίον του κορωνοϊού είναι γενετικά, ένας εντελώς νέος τύπος εμβολίου που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν. Εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού, με αποτέλεσμα σοβαρές παρενέργειες. Ήδη, στα πειράματα της AstraZeneca, περίπου στο 25% των συμμετεχόντων προκλήθηκαν σοβαρές παρενέργειες και για να μπορέσει να συνεχιστεί η δοκιμή αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πρωτόκολλο, ώστε το εμβόλιο να θεωρηθεί “ανεκτό”.
 • Ένας υγιής οργανισμός, ακόμα και άνω των 70 ετών, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάθει ζημιά από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

 1. Soucharit Bhakdi στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τον ιό για όλους και για όλα (Video)

  https://www.youtube.com/watch?v=xACwurkCQoA

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου