Η Νέα τάξη δίνει τα ρέστα της: Το Οχάιο των Η.Π.Α δελεάζει με χίλιους 2 τρόπους ενήλικες αλλά και ανηλίκους για να εμβολιαστούν. Με Κλήρωση, ένα εκ. Δολάρια σε 5 «τυχερούς» ενήλικες και πλήρη υποτροφία σε πέντε εφήβους, αρκεί να εμβολιαστούν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Νέα τάξη δίνει τα ρέστα της: Το Οχάιο των Η.Π.Α δελεάζει με χίλιους 2 τρόπους ενήλικες αλλά και ανηλίκους για να εμβολιαστούν. Με Κλήρωση, ένα εκ. Δολάρια σε 5 «τυχερούς» ενήλικες και πλήρη υποτροφία σε πέντε εφήβους, αρκεί να εμβολιαστούν...

  Το Οχάιο πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά εμβολίων και θα επιβραβεύσει με 1 εκατομμύριο δολάρια πέντε τυχαίους εμβολιασμένους...! Επίσης κ...

 






Το Οχάιο πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά εμβολίων και θα επιβραβεύσει με 1 εκατομμύριο δολάρια πέντε τυχαίους εμβολιασμένους...!


Επίσης κάθε εβδομάδα, θα κληρώνεται και από ένας έφηβος κάτω των 17 ετών, από όσους έχουν εμβολιαστεί και ο νικητής θα λαμβάνει πλήρη, τετραετή υποτροφία στα πανεπιστήμια της Πολιτείας του Οχάιο...! Όλα αυτά...για το «καλό σου»...!

 

Πηγή: National File

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


«Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να πουν, DeWine, είσαι τρελός! Αυτή η ιδέα για κλήρωση εκατομμυρίων δολαρίων είναι σπατάλη χρημάτων. Αλλά πραγματικά, το πρόβλημα α σε αυτό το σημείο της πανδημίας...είναι έστω και μια ζωή που χάθηκε από το COVID-19.», αναφέρει ο κυβερνήτης του Οχάιου σε ανάρτηση του.

Ο Mike DeWine, ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Οχάιο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πολιτεία θα φιλοξενήσει μια «λαχειοφόρο αγορά εμβολίων» για να επιβραβεύσει πέντε τυχερούς αποδέκτες των αμφιλεγόμενων εμβολίων COVID με ένα χρηματικό έπαθλο 1 εκατομμυρίου $.

Ο DeWine, ο οποίος έλαβε αναρτήσεις σχετικά με το εμβόλιο CPIVD στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δήλωσε: « Σε δύο εβδομάδες από απόψε, στις 26ης Μαΐου, θα ανακοινώσουμε έναν νικητή ενός ξεχωριστού σχεδίου για ενήλικες που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου. Αυτή η ανακοίνωση θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη για πέντε εβδομάδες και ο νικητής κάθε Τετάρτη θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο δολάρια.»

«Το σύνολο ονομάτων για το σχέδιο θα προέλθει από τη δημόσια βάση δεδομένων εγγραφής ψηφοφόρων του Υπουργού του Οχάιο», πρόσθεσε ο Dewine. «Επιπλέον, θα διαθέσουμε μια ιστοσελίδα για να εγγραφούν οι άνθρωποι στα σχέδια εάν δεν βρίσκονται σε μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιούμε.»


Ο DeWine σημείωσε ότι τα μετρητά για την κλήρωση θα αφαιρεθούν από τα ομοσπονδιακά ταμεία ανακούφισης κορωνοϊού: « Ξέρω ότι μερικοί μπορεί να πουν, DeWine, είσαι τρελός! Αυτή η ιδέα κλήρωσης εκατομμυρίων δολαρίων είναι σπατάλη χρημάτων ». Αλλά πραγματικά, το πρόβλημα α σε αυτό το σημείο της πανδημίας...είναι έστω και μια ζωή που χάθηκε από το COVID-19..»


Η DeWine ανακοίνωσε επίσης σχέδια για ένα «ξεχωριστό κίνητρο» για να πείσει τους εφήβους να λάβουν το εμβόλιο.

«Την Τετάρτη, 26 Μαΐου, θα ανακοινώσουμε τον νικητή ενός σχεδίου που θα αφορά όλους τους εφήβους κάτω των 17 ετών που έχουν εμβολιαστεί και ο νικητής θα λάβει πλήρη, τετραετή υποτροφία στα πανεπιστήμια της Πολιτείας του Οχάιο. Αυτό θα περιλαμβάνει δίδακτρα, δωμάτιο και διατροφή και βιβλία », έγραψε ο DeWine.


Η ανακοίνωση της λαχειοφόρου αγοράς έχει προκαλέσει αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς κατοίκους του Οχάιο να ασκούν κριτική στον κυβερνήτη για προσπάθεια να μετατρέψει ένα ζήτημα δημόσιας υγείας σε δημόσιο θέαμα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου