Δυναμική απάντηση Κασιδιάρη στο σχέδιο φίμωσης και παραπληροφόρησης (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δυναμική απάντηση Κασιδιάρη στο σχέδιο φίμωσης και παραπληροφόρησης (Video)

  «Η ελεύθερη και αδέσμευτη φωνή μας, η φωνή της αλήθειας, φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους οι οποίοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους ανάσχεσης ...

 






«Η ελεύθερη και αδέσμευτη φωνή μας, η φωνή της αλήθειας, φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους οι οποίοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους ανάσχεσης της δυναμικής μας.»


«Όλως τυχαίως ο παροξυσμός των πολιτικών μας αντιπάλων ξέσπασε αμέσως μετά την εμφάνιση υψηλών ποσοστών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλες τις δημοσκοπήσεις»


Με νέο video-παρέμβαση και Δελτίο τύπου απάντησε ο ιδρυτής του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλίας Κασιδιάρης, στις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις στέρησης της ελευθερίας λόγου που του επιβάλει η Ελληνική κυβέρνηση. Ακολουθεί το Δελτίο τύπου:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, απάντησε με βίντεο παρέμβαση και μεταξύ άλλων ανάφερε ότι έχουν αποσταλεί εξώδικα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι σκοπίμως παραποιούν την αλήθεια με σκοπό να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ελεύθερη και αδέσμευτη φωνή μας, η φωνή της αλήθειας, φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους οι οποίοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους ανάσχεσης της δυναμικής μας. Δεν θα τους περάσει!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στις συκοφαντικές επιθέσεις Δένδια και δημοσιογράφων αλλά και στο οργανωμένο σχέδιο του συστήματος να περιορίσει τον ελεύθερο ελληνικό του λόγο. Όλως τυχαίως ο παροξυσμός των πολιτικών μας αντιπάλων ξέσπασε αμέσως μετά την εμφάνιση υψηλών ποσοστών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλες τις δημοσκοπήσεις!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου